Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı! İşte Bir Zamanlar Çukurova Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı! İşte Bir Zamanlar Çukurova Fragmanı

Müge Kakşi
14.06.2022 - 00:48

ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da yolun sonuna gelindi. 13 Eylül 2018 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi 141. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek. Sevilen dönem dizisinin beklenen son bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm (Final) fragmanı ve son bölüm yaşananalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tims&B Productions imzalı, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık Günaydın'ın oturduğu Bir Zamanlar Çukurova önümüzdeki Perşembe günü son bölümüyle ekranlarda yer alacak. Başrollerinde Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı dizinin son bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 141. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Final Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Ne Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Ne Oldu?

Züleyha Hakan'ın ölümüyle yıkılmıştır ve aşkını toprağa gömdükten sonra Betül'ün yakalanarak suçluların adelet önünde hesap vermesi için elinden geleni yapar. Cinayetin ardından Şermin ise bir çıkış yolu arar. Diğer tarafta Betül ise Abdülkadir ve Vahap tarafından alıkonulur. Abdülkadir'in amacı Betül'ü kullanarak sınırı geçebilmektedir. Züleyha'nın Hakan'dan kalan mal varlığını Çukurova halkına dağıtacağını açıklaması herkesi mutlu eder. Diğer tarafta Çolak Ağa'nın Lütfiye'nin otomobiline kurulan tuzakla ilgisi olduğu anlaşılmış ve tutuklanmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın