Görüş Bildir
Haberler
Bir Kayık Seç Neye İhtiyacın Olduğunu Söyleyelim!

Bir Kayık Seç Neye İhtiyacın Olduğunu Söyleyelim!

Her insan bilinçaltında mutlaka bir şeylerin eksikliğini hisseder. İlk bakışında seçeceğin kayık görseli de bizim senin ihtiyacın olan şeyi bilinçaltının yönlendirmesiyle bulmamıza yardımcı olacak. 

Hazırsan, başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk bakışta sana en yakın gelen kayık görseli hangisiyse, onu seçmeni istiyoruz.

Hayatının biraz kendi kabuğuna çekildiğin bir evresindesin. Yanında bir sürü insan olsa da, benim çok sevenim; arayanım, soranım vardır desen de bir türlü ihtiyacın olan sevgiyi çevrenden alamıyor gibisin. Kalbin bir pamuk gibi tertemiz ve çok hassas, özenle yaklaşılması gerekiyor. Bu kalabalık ve gürültülü dünya onu daha da çok yormuş gözüküyor. Bir omuza yaslanıp gününün nasıl geçtiğinin merakla dinlenilmesine ihtiyacın var. Çocukluğunda da kalbini çok kırmışlar, o kırıkları bir çantaya atıp bugününe getirmişsin, kırıklar hala arada sırada batıp canını yakıyor. Geçmişinden getirdiğin yükleri özgürleştirdikçe, acılarını kabullenip şifalandırdıkça; önce sen kendini sevmeye başlayacaksın, daha sonra da sonsuz sevgi kapıları sana açılacak :)

Aşkın da en kralını yaşadık, e sağlıklıyız da şükür bir de şöyle gani gani param olsa her şey tamamlanacak gibi diyorsun. Hayatındaki diğer her faktör olması gerektiği gibi ve olması gerektiği yerde, tek ihtiyacın dolarlar, eurolar akan bir şelale! Maddi varlıklarına çok önem veriyorsun, eşyaların senin için çok kıymetli öyle kolay kolay her şeyini paylaşamazsın. Abartıdan çok hoşlanmasan da her zaman kaliteyi arayan ve onu isteyen birisin. Bir kere aldın mı uzun yıllar kullanmak istersin o eşyayı mesela. Bu konuda içsel doyuma ulaşman için de diyebiliriz ki senin hayatının bu döneminde ihtiyacın olan tek şey para!

Hani böyle sakin, sessiz huzurlu bir gecede; loş ışıklarında altında rüzgarı hissedersin ya saçlarında, etrafını izlersin. İşte tam o sırada 'an'dasındır. Gerçekten; tüm bedeninle, tüm ruhunla oradasındır. Senin böyle güzel bir huzura, bulunduğun o kıymetli anın içinde kalabilmeye ihtiyacın var. Sessizlikle, belki bir fincan kahveyle, belki sevdiğin biriyle uzun uzun edilen bir sohbetle, anlamlı bakışlarda kalıp dinlenmeye ihtiyacın var. Koşuşturmalı bir hayat yaşıyorsun belli ki. Ama bedeninin biraz da sakinliğe ihtiyacı var, bunu unutmuşsun. Mavi rengi hayatına daha çok katmayı ve yorulduğunda yaslanmayı unutma canım :)

Yaşadığın toksik ilişkiler yüzünden kendini değersiz hissetmeye başlamışsın. Toksik ilişki illa aşk ilişkileri olmak zorunda değildir; aile, iş, arkadaşlık gibi  ilişkiler de toksikleşebilir. Söylediğin şeylerin anlaşılmadığını, oradaki varlığından mutluluk duymadığın anları sıkça yaşıyor olabilirsin. Bunun temelinde senin kendini değersiz hissetmen yatıyor. Çünkü etrafındaki herkes senin birer aynan. Sen kendine nasıl davranıyorsan, onlar da öyle davranacaklardır. Dönem dönem insan kendinden, kendi ihtiyaçlarından uzaklaşıp, hayatının merkezine diğerlerini koyduğunda bu değersizlik durumunu yaşayabiliyor. Belli ki sen de tam olarak böyle bir dönemden geçiyorsun. Derin bir nefes al ve her şeyden önceye kendini koy, bu senin hayatın; unutma!

Senin ruhun özgür ve özgün olmaya ait! Başkalarının normali, senin anormalin. Ve tam da bu yüzden çevrendekilerden oldukça eleştiriye maruz kalıyorsun. Bazen tuhaf bakışlarıyla bazen de iğneleyici sözleriyle seni hapse alıyorlar. Her ne kadar onları çok önemsememeye çalışsan da beynin bunları bilinçaltının derinlerine itmiş ve yavaş yavaş çıkartıyor. Sen öncelikle farklılıklarınla barışır ve onları seversen; kendini bu hapis duygusundan özgürleştirebilirsin. Sen kendini tüm sözüm ona 'tuhaflıklarınla' kabul ettiğinde, ışık gibi yayılacaksın girdiğin her ortamda. Onlar da seni kabule başlayacaklar. Senin ihtiyacın olan tek şey, kendini olduğun gibi kabul etmen ve sevmen :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
16
5
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aladdin

Paraya ihtiyacın var Hem de nasıl

Arwen

Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek bi kayık.

Şah Murat

huzur bulmaya ihtiyacım olduğunu biliyorum ve bunun kayıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum kıymetli Onedio'cum.