Görüş Bildir
Haberler
Bir İlişkinin Başında Tarafların Gizlediği 13 Şey

Bir İlişkinin Başında Tarafların Gizlediği 13 Şey

diazepam
29.04.2014 - 14:06 Son Güncelleme: 29.04.2014 - 14:07

Yeni bir ilişkiye başlarken hangimiz kendimizi her yönüyle anlatıyoruz? mesela göbeğini içeri çekmeyen var mı? ya da o kadar kıskancım ki evden dışarı adımını attırmam diyen? Dememiz o ki, ilişkinin başında hepimiz bir şeyleri gizleme ihtiyacı duyuyoruz. İşte belli başlı 13 tanesini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maddi durum

Bir ilişkinin başında tarafların maddi durumu hakkında sağlıklı bir veri elde etmek mümkün değildir. İlk aylarda sevgilisinin elini cebine attırmayan birey üçüncü ay borç isteyebilmektedir. Fetva siteleri 'sevgiliden zekat alınır mı?' sorularından geçilmemektedir.

2. Ufak tefek kusurlar

Taraflar çiller, ufak yara izleri, boy kısalığı, küçük uzuvlar (!), vb. bir takım şeyleri kapatma eğiliminde oluyor. ilişki ilerledikçe 'aa senin burnunda ben varmış?!' derken buluyoruz kendimizi.

3. Anlayışsızlık

Öyle bir tablo çiziyoruz ki ilk aylarda, sevgilimiz bizi aldatsa bile sesimizi çıkarmayacağımız algısı gelişiyor. Sonra mesaja 3 dakika geç cevap verdi diye ayrılma noktasına gelince afallıyor karşı taraf haliyle.

4. Tahammülsüzlük

s3-ec.buzzfed.com

Hoşgörü abidesi gibi bir portre çizen, geçmişin beni hiç ilgilendirmez diyen, hiç problem değil ya diye racon kesen kişiler en ufak bir sorunda gürlemeye başlayınca olay yıkıcı oluyor haliyle.

5. Cinselliğe bakış

Bana bir erkek gösterin ki cinselliği önemsiyor olsun. Ne hikmetse ilişkinin başında kimse cinselliğin adını ağzına almaz, sanki o hayatımızda hiç yokmuş gibi davranmayı tercih eder. 

-cinsellik mi? hiç düşünmedim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgililer

Yeni ilişkiye başlayan tarafların zamanla geometrik orantılı olarak artan eski sevgili sayısı vardır. ilk zamanlarda öylesine bir-iki kişi olmuşken 1. yılın sonunda 16'ıncı eski sevgilinin adı anılmaya başlanır.

7. Cehalet

Karşı tarafın dinlediği her müzik grubu, okuduğu her kitap, izlediği her film mutlaka biliniyordur. Bir kişi de 'aa hiç duymadım o grubu' demez. Zaman içinde itiraflar başlar.

-o hangi film ya bilmiyorum

-e izledim demiştin

-sallamışım...

8. Zevkler

İlişkinin başında yıllanmış şarap içen, ütüsüz iç çamaşırı bile giymeyen, haftada 6 defa duş alan, kristal bardak ile su içen salon beyefendisinin Anadolu'nun bağrından kopup geldiğinin anlamanız takriben 6 ayı bulur.

9. Sinirlilik

İlişkinin ilk günlerinde kendisine omuz atan kişiyi tatlı dille uyaran sevgilinizin, ilerleyen günlerde trafikte adam boğmanın eşiğine geldiğini göreceksiniz, sakın şaşırmayın.

10. Kıskançlık

Bilim insanları 'Türk çiftler' üzerinde bir araştırma yapsa, kıskançlığın ilişkinin ilerlemesiyle ortaya çıkan bir ruh hali olduğu kanısına varabilirler ki öyle değildir. Kıskançlık da ustaca gizlenen, üzeri örtülen duygulardandır. 

-yooo neden kıskanayım ki, lise arkadaşın sonuçta...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Göbek

Öylesine gizlenmeye çalışılır ki ilk zamanlarda karnı içeri çekme hareketinden dolayı 3-4 kilo verildiği bile gözlemlenebilir.

12. Doğal hal

Kişinin evde, bakkala giderken, sabah ilk derste nasıl göründüğünü uzun süre bilemezsiniz. Yanınızda hep bakımlı, temiz, alımlı olacaktır. Sonra bir gün ev halini görünce 'kimsin lan sen?' diyebilirsiniz. Demeyin, sevgiliniz o sizin.

13. Öncelikler

Birinci siz, sonra ailesi, sonra sizin aileniz, arkadaşları, sizin arkadaşlarınız, akrabalar, sizin akrabalar diye uzayan bir öncelik listesi vardır ama bu listeye iddaa'nın, at yarışlarının, halı saha maçlarının, arkadaşlarla takılmanın, vb. üst sıralardan girdiğini gördükçe sakın şaşırmayın emi. 

Gerçekte:

1'inci siz, ikinci iddaa, üçüncü halı saha, dört kayalıklarda kankalarla içme...

Bonus: Kabiliyetler

Size çok iyi dans ettiğini mi söyledi? Bir akraba düğününe götürün de görelim bakalım bizim vals, flamenko, salsa bilen arkadaş nasılmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
0
0