Görüş Bildir
Haberler
Bir Gossip Girl Hayranının Yanında Asla Kurmamanız Gereken 11 Cümle

Bir Gossip Girl Hayranının Yanında Asla Kurmamanız Gereken 11 Cümle

Bilgesu
01.09.2014 - 02:28 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:24

Dizi biteli iki yıl olmuş olabilir ancak Gossip Girl hayranları Blair Waldorf olmak için, Serena gibi giyinmek için ve Chuck gibi bir sevgili bulmak için ne kadar çabaladıklarını asla unutmaz. Onlara asla söylememeniz gerekn 11 şey;

Kaynak: http://www.bustle.com/articles/35769-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Blair En Kötü Karakter"

Blair Waldorf bütün dizinin parlayan yıldızı ve onu benim gözetimimde kötüleyemezsin. Ya da onun. Seni mahveder.

2. "Hiç Gerçekçi Değil"

Bu televizyon dizisi. Eğer Yukarı Doğu Yakası, Manhattan'da gerçek hayatın nasıl olduğunu görmek istiyorsan New York'a taşın.

3. "Vanessa En İyi Karakter"

Vanessa'nın dizideki karakteri o kadar kötüydü ki Gossip Girl kitaplarının yazarı bile Vanessa'dan nefret ediyordu. Jessica Szohr iyiydi, ama Vanessa değildi. Kendine yalan söyleme.

4. "Chuck ve Blair"

Kendi güvenliğin için Chuck ve Blair'a değinmekten kaçın. Eğer onlardan çift olarak nefret ediyorsan, o zaman onların hayranları(ki oldukça çoklar) sana saldırır. Eğer seviyorsan o zaman da sevmeyenleri 'edepsiz' çiftleri görkemli hale getirdiğin için sana saldırırlar. Kazanamazsın.

5. "Dizinin Kitapla Alakası Yok"

Kitaptan uyarlanmış çoğu televizyon dizisi kitaptaki gibi başlayıp sonunu alakasız şekilde bitiriyor. Anlıyorsun ya, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries ve hatta bazen Game of Thrones bile değiştiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Sonda Ters Köşe Yapmalarını Sevdim" (Spoiler İçerir)

Kimseye, başından beri Gossip Girl'ün Dan Humphrey olduğunu açıklayarak güzel bir senaryo yazdıklarını söyleme. Yapma. Sadece, sana ilk sezonlardan dahi örnek göstererek bunun saçmalığıyla ilgili detaylı bir kompozisyon yazacakları için değil, aynı zamanda, bazen birbirini boğazlama noktasına gelen hayranların anlaştıkları tek konunun sonun berbat olduğu düşüncesi olduğu için.

7. "Blair'ın Giydikleri Gülünçtü"

7. "Blair'ın Giydikleri Gülünçtü"

Blair dizideki stil kraliçesiydi ve giydiği her şey, 'I Love NY' tişörtünden saç bandı koleksiyonuna kadar, onu herkesten on kat iyi yaptı.

8. "Serena Ana Karakter Olmalıydı"

Blake Lively'nin insanüstü güzellikte olduğu kimse inkar edemez ve Serena'yı hepimiz çok seviyoruz, ancak en büyük hayranlarının bile anlaşabileceği bir konu var; dizideki Serena, yalnızca Yaşamak İçin Fazla Salak sendromundan muzdarip değildi, pek çok planı da bozdu. Ayrıca dizinin ilk iki sezonunda ana karakter zaten oydui ancak izleyicinin ilgisini Blair daha fazla çekti.

9. "Jenny Ana Karakter Olmalıydı"

Hatrı sayılır derecede hayranı olduğunu inkar etmiyoruz ancak çoğu kişiye göre Jenny'den kötü olan tek şey Vanessa. Eğer Jenny'nin başrolde olduğu bir seri istiyorsan, Gossip Girl'ün yazarı tarafından kaleme alınan ve Jenny'nin hayatını anlatan 'It Girl' serisini oku.

10. "Gossip Girl Gibi Bir Şeyin Olması Bile Anlam İfade Etmiyor"

Gossip Girl'ün Pretty Little Liars'ın A'inden daha güçlü bir ulaştırma ağı vardı ancak eğer sen, kimse bir siteye ünlü bile olmayan bir grup gencin hayatıyla ilgili ipucu göndermez diyorsan... Kes sesini sadece senaryoya uy.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Kitap/Dizi Daha İyiydi"

Kitap ve dizi tamamen farklı şeyler ve onları karşılaştırmak bile sadece zaman kaybı. Vaktini boşa harcama.

Bonus: "Chuck Bass Romantik Değildi"

Kimseyi uğraştırmadan gidip kendini camdan aşağı atsan da olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
68
20
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?