Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Yönetiminden Sosa Kararı

Beşiktaş Yönetiminden Sosa Kararı

Batuhan
06.10.2014 - 17:01

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 'Sosa'nın bonservisini mutlaka almak istiyoruz' dedi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak Jose Sosa ve Mustafa Pektemek’in sakatlıklarını büyük bir şansızlık olarak gördüklerini açıkladı.

DHA’ya konuşan Metin Albayrak futbolcuların inanç ve hırslarının kendilerini başarıya götüreceğine inandıklarını ifade etti.

“BU SEZON FUTBOLCULARIMIZ KENDİLERİNE DAHA İYİ BAKIYOR VE BAKACAK”

Sosa’nın maç içinde aldığı darbelerin yaşadığı sakatlıkta bire bir etken olduğunu söyleyen Albayrak, “Ligimizde maçlar çok sert geçiyor. Sosa maç içinde çok fazla darbe aldı. Bunu da maçı izleyen herkes gördü. Bu sakatlığın arkasında bir şey aramak; saha zemini, özel hayatı, antrenmana tekniği gibi şeyler aramak çok yanlış bir davranış. Bu sezon futbolcularımız kendilerine çok daha iyi bakıyor ve bakacaklar da, bizler bunu hissedebiliyoruz. Geçtiğimiz sezon gibi aynı anda çok fazla sayıda sakatlık yaşayacağımızı sanmıyorum” diye konuştu.

“JOSE SOSA’NIN BONSERVİSİ İLE İLGİLİ SON KARARI YÖNETİM KURULU’NDA VERECEĞİZ”

Metin Albayrak, Jose Sosa’nın bonservis opsiyonunun 15 Ekim’de sona erecek olması ile ilgili “Jose Sosa önemli ve beğendiğimiz bir oyuncu. Mutlaka bonservisini almak istiyoruz. Kendisinin şu andaki sakatlığı ve iyileşme süresi bu kararımızda etkili olmayacak. Bu hafta yapacağımız yönetim kurulu toplantısında bu konuyu karara bağlayacağız” şeklinde açıkladı.

“BU SÜRECİ İYİ YÖNETMELİYİZ”

Takım olarak çok iyi bir dönemden geçtiklerini de dile getiren Albayrak, “Bu sezon futbolcularımızın ve teknik heyetimizin hırsını ve inancını bütün herkes görüyor. Bu inanç ve hırsın bizi başarıya götüreceğine inancımız tam. Ama bu hafta da lider olduktan sonra hemen takım üzerinde tartışmalar başlatanları da görüyoruz. Bu süreci iyi bir şekilde yönetmeliyiz ve takımımızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için hem yönetim hem camia olarak elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.

DHA

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/06/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0