Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalan Şoför Önce Bıçakla Saldırdı Sonra da Denize Atladı: 1 Ölü, 12 Yaralı

etiket Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalan Şoför Önce Bıçakla Saldırdı Sonra da Denize Atladı: 1 Ölü, 12 Yaralı

Batuhan
03.11.2019 - 17:19

Beşiktaş Meydanı'nda bir otobüs durağa daldı. Sürücünün kazanın ardından elinde bıçakla aşağı inerek, duraktaki bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra Beşiktaş İskelesi'nden denize atladığı, polisler tarafından denizden çıkarılarak gözaltına alındığı öğrenildi. İBB sözcüsü Murat Ongun, hastaneye kaldırılan yaralılardan Yalçın Tahir Billur'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, saat 16.30 sıralarında Beşiktaş Meydanı'nda geldi. İddiaya göre, Necdet K.'nın kullandığı halk otobüsü hızla gelerek yolcuların da bulunduğu durağa daldı.

Duraktaki bir kişiyi bıçaklayan şoför denize atladı

Duraktaki bir kişiyi bıçaklayan şoför denize atladı

Duraktaki 12 yolcu yaralandı. Duran otobüsten elinde bıçakla inen Necdet K., bir kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarak Beşiktaş İskelesi'nde denize atladı.

Otobüs şoförü Necdet K. gözaltına alındı

Otobüs şoförü Necdet K. gözaltına alındı

Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastanelere kaldırdı. Polis, Beşiktaş İskelesi'nde denizden çıkardığı otobüs şoförü Necdet K.'yı gözaltına aldı.

Yaşanan olay denize atlayan şoförün, "Polisler yok mu? Öldürün beni" şeklinde bağırdığı görüntüler ortaya çıktı 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bıçakladı, denize atladı"

"Bıçakladı, denize atladı"

Görgü tanığı olan bir yolcu, 'Otobüsteydik, Zincirlikuyu'dan binmiştim otobüse. Sol yaparken manevra yaptı, durağa daldı. Sonra çıktı bıçak elinde insanlara saldırmaya başladı. Birkaç kişiyi bıçakladığını gördüm. Sonra dümdüz denize doğru koştu. Denize atladığını gördük, olay bu.' dedi.

"Elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen bir vatandaşı kolundan yaraladı"

"Elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen bir vatandaşı kolundan yaraladı"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 'Olayı gerçekleştiren Necdet K. (33) isimli şahsın 10 yıllık Özel Halk Otobüsü şoförü olduğu, güzergâhı dışında Ortaköy istikametine doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı içerisinde yolcu bulunmayan otobüs ile Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara çarptığı, devamında elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen bir vatandaşı kolundan yaralayarak Beşiktaş sahilinden denize atladığı belirlenmiştir.' denildi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun: 'Yaralanan bir vatandaşımız hayatını kaybetti'

12 kişinin hastanedeki tedavileri sürüyor

12 kişinin hastanedeki tedavileri sürüyor

1'si ağır 12 kişinin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.

İBB: "Özel Halk Otobüsü sistemini inceleyeceğiz"

İBB: "Özel Halk Otobüsü sistemini inceleyeceğiz"

Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Özel Halk otobüsü şirketi hakkında kapsamlı bir inceleme başlatıldığı belirterek, 'Özel Halk Otobüsü sistemini incelemek dahil çok kapsamlı tedbirler alacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaynak: AA, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
163
72
16
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
reflex

Otobüs boş,kendi istikameti değil ve bıçak taşıyor,durağa dalıyor,bir de milleti bıçaklıyor.bildiğin kamikaze dalışı yapmış,işid kafalı bi terörist.bütün yar... Devamını Gör

Kzlt

İyice tımarhaneye döndü memleket. Neredeyse bir felakete yol açarken bir de bıçakla saldırıyor. Zaten daha önce yaralamadan suç kaydı varmış. Canımız bunlara... Devamını Gör

psyhedelichead

Yanında bıçak taşı otobüsü insanların üzerine sür, adam bıçakla yarala sonra git denize atla off bu nedir ya şans eseri yaşıyoruz! Ülke bitik insanları zıvan... Devamını Gör