Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Kırmızı Kart Alarmı

Beşiktaş'ta Kırmızı Kart Alarmı

Onedio Medya
25.09.2015 - 10:27

Beşiktaş, Süper Lig’de son 4 derbisine Olimpiyat’ta çıkarken, bu mücadelelerde 4 kırmızı kart gördü. Son 10 yılda oynanan 44 derbi karşılaşmasında Beşiktaş, 13 kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Aynı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray’a gösterilen kırmızı kart sayısı ise 11 oldu. Hakem Halis Özkahya, görev yaptığı son 3 karşılaşmada Beşiktaş’a 4 kırmızı kart çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taraftar atağa kalkıyor 

Olimpiyat’ta taraftarının desteğini arkasına alarak Fenerbahçe’yi devirmenin planlarını yapan Beşiktaş’ta 10 gün önce satışa çıkarılan biletlere olan ilginin azlığı takımı da, yönetimi de rahatsız ediyordu. En az 50 bin Siyah-Beyazlı futbolseveri İkitelli’ye bekleyen Kartal, düne kadar yalnızca 7 bin biletin satılmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Taraftarların ise bayram tatili nedeniyle şimdiye kadar ilgi göstermediği biletlere bugünden itibaren akın edeceği belirtiliyor. Sosyal medya üzerinde organize olan Beşiktaşlılar, kritik derbide yönetimin ve takımın beklediği 50 bin rakamına ulaşabilmek için de çeşitli kampanyalar ve çağrı etkinlikleri düzenleyecek. Yani derbi hasretine son vermek isteyen camia tam olarak kenetlenecek.

Taraftara trafik uyarısı 

Vodafone Arena’nın devam eden inşaatı nedeniyle iç saha maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynamak zorunda kalan Beşiktaş’ta taraftarlar için İkitelli yolu adeta çile. Derbi günleri yaşanan trafik kabusundan bıkan Siyah-Beyazlı futbolseverleri bu kez daha zorlu bir gün bekliyor. Çünkü maç günü, tam da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonuna denk geliyor. Trafiğin maç saatine yaklaşırken yoğunlaşması beklenirken taraftarların toplu taşıma araçlarını kullanması için çağrıda bulunuluyor.

Demba Ba’dan güldüren mesaj 

Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua’nın 13 milyon Euro karşılığında sezon başında Beşiktaş’tan transfer ettiği Senegalli forvet Demba Ba, Kurban Bayramı mesajı paylaştı. Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından, üzerilerinde “Dem” ve “Baba” yazan iki koyunun fotoğrafını paylaşan Senegalli golcü, sevenlerinin bayramını kutladı. Demba Ba’nın hesabına koyduğu fotoğraflara özellikle Türk hayranlarından birçok mesaj geldi. Fotoğraflar, kısa süre içinde 30 bin kişi tarafından da beğenildi.

Bayram mesajları sosyal medyada 

Siyah-Beyazlı futbolcular, taraftarla bayram mesajlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Başta Cenk Tosun, Kerim Frei, Tolga Zengin olmak üzere hemen hemen bütün A Takım futbolcuları kişisel hesapları üzerinden takipçilerinin bayramlarını kutladı. Takımın bayramlaşma töreni ise dün akşamki idman öncesinde yapıldı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0