Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş,Robinho Transferini Bitirmek Üzere !

Beşiktaş,Robinho Transferini Bitirmek Üzere !

Mustafa Murat ARSLAN
23.05.2014 - 11:34 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 12:13

Beşiktaş,Robinho Transferini Bitirmek Üzere !

Beşiktaş, Milan ile Brezilyalı yıldızı kiralamak için söz kesti Robinho olmazsa; Demba Ba, Cisse ve Gomis’le görüşülecek

Yeni sezonda kadrosunu kaliteli yıldızlarla güçlendirmek isteyen siyahbeyazlılar büyük düşünüyor.. Beşiktaş yönetiminin, Milan’ın yıldız oyuncusu Robinho için İtalyan kulübüne resmi teklifte bulunduğu; İtalyan kulübünün başkanı Galliani’nin de prensipte ‘evet’ yanıtını verdiği ortaya çıktı. Milan ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Robinho’ya yeni sezonda Beşiktaş forması giydirmek isteyen yönetim, Milan kulübüyle bu oyuncuyu iki senelik kiralama konusunda görüştü. Galliani’nin de kabul ettiği teklife göre Beşiktaş yönetimi, Sambacıyı bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki senelik kiralayacak.

Forvete mutlaka yıldız alınacak

Ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray’ın gerisinde kalmamak için transferde doğru adımlar atmaya çalışan Kara Kartal, Robinho’nun teklifi kabul etmemesi durumunda rotasını Chelsea’den Demba Ba, Newcastle United’dan Pappis Demba Cisse ve Lyon’dan Gomis’e çevirecek. Brezliyalı yıldız Robinho’nun dışında bu üç oyuncuya da öneride bulunan siyah-beyazlılar, gol sorununu bu şekilde çözümlemek istiyor.

ORMAN EL KOYDU

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, daha önce de gündeme gelen Robinho transferini bizzat üstlendiği bildirildi. Yeniden yapılanma içine giren Milan’ın göndermek istediği Brezilyalı oyuncu için yıllık 2.5 milyon euro artı 3 milyon euro da imza parası düşünen siyah-beyazlıların; Robinho’nun Milan’dan sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini alıp, bedelsiz olarak gelmesini bekliyor. Paris’te, Robinho’nun menajeri Santos ile görüşen Fikret Orman’ın, bu şartlar oluştuğu takdirde işin biteceği belirtildi.

FOTOMAÇ

Kaynak: http://www.spor1903.com/besiktasrobin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın