Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş - Partizan Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Beşiktaş - Partizan Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Fatih
07.11.2014 - 05:56 Son Güncelleme: 07.11.2014 - 09:54

Tedirginlik ve panik! - Cem Dizdar

Müdafaanın önündeki ikili, Atiba ve Veli yükün büyük bölümünü çektiğinden Beşiktaş ‘kendini doğru savunan’ bir takım görüntüsü veriyor. Tam da bu nedenle, yani en işlevsel oyuncuları müdafaacılar olunca da kazanmak için gereken hücum organizasyonlarında ciddi sıkıntı yaşıyorlar. 

İlk maçta 4 gol attığı Partizan, tıpkı bizim ülkedeki çoğu takım gibi iyiden iyiye geri çekilip kirpi misali ceza sahasının önüne büzüşünce en azından ilk yarı boyunca dişe dokunur bir pozisyon geliştirilememesi de bundan. 

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Formül budur - Okay Karacan

Dün sadece bir Avrupa Kupası zaferi elde edilmedi, Fenerbahçe derbisinin neden kaybedildiği sorusunu araştıranlara bir laboratuvar çalışmasıyla cevap verildi. Hatta Beşiktaş düşüşe geçti iddialarına da “bu sefer öyle değil” tadında bir gönderme yapıldı.

Gökhan Töre sezona transferi nedeniyle geç başladığı için başlangıçta pek ortalıkta gözükmese de zaman içerisinde hızlı bir kondisyon depolamasıyla maksimumu yakaladı. Takım arkadaşlarının önünde. Hatta ligin tümü bakımından en öndekiler listesinde.

Devamı...

Demba Ba Attı, Cenk Tuttu - Ali Ece

Beşiktaş ilk yarıda kötü bir oyun sergilemedi ancak Belgrad deplasmanındakine oranla ilk 45’te yeteri kadar da iyi değildi. Bu performans düşüşünün birçok nedeni var.

Birincisi, Beşiktaş bu sezon şu ana kadar şampiyonluk yarışındaki İstanbullu ezeli rakipleri Fenerbahçe’den 7, Galatasaray’dan ise 3 fazla resmi maç oynadı. Kaybettiği son 2 lig maçında moral motivasyonu da biraz düşerken, iki maçta toplam 70 dakika 1 kişi eksik olarak 10’a 11 mücadele etmek zorunda kalınca fiziksel açıdan da ekstradan yıprandı.

Devamı...

Ne Gökhan ne Ba.. - Altan Tanrıkulu

Ligde iki beklenmedik yenilgi alan ve morali bozulan Beşiktaş için Partizan karşılaşması çok önemliydi.. Sezon başındaki güzel futbolun ve alkışların yerini yavaş yavaş eleştiriler almıştı..

Seyirci yine yoktu Olimpiyat Stadı'nda.. Rakip Belgrad'taki maçın aksine daha agresif ve daha akıllı başladı maça.. Beşiktaş ise bir türlü istediği baskıyı kuramadı, tempolu oyun oynayamadı..

Devamı...

Gökhan şov - Mert Aydın

Önümüzdeki hafta sonunda Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ile oynayacak. Teknik direktör Slaven Bilic, o maç için kadro seçerken zorlanacak. Çünkü Olcay, Gökhan ve Veli cezalı. Ama dün gece Hırvat çalıştırıcı için rahat bir geceydi. Çünkü hem bu üçü oynuyordu hem de kenarda bol alternatif vardı.

Açıkçası oyunun başındaki bir 10-15 dakikalık bölüm hariç maça hükmeden bir Beşiktaş vardı.

Devamı...

Kalbi temiz Demba Ba - Feyyaz Uçar

Oyunun başında Gökhan Töre’nin yakaladığı iki pozisyon var. Altı pasın köşesinde soluna düşen topu tribünlere, sağına düşen topu da düzeltmek zorunda olduğu için çöpe yolluyor! Ona kızamıyoruz, zira plase vuruşun varlığından haberi yok. 

Gökhan Töre’nin öncelikli işi adam eksiltmek. Ağzına silah dayayıp milli takımdan iki oyuncu, gece dışarıya çıktığında ‘maganda’ kurşunu, geri geldiğinde ise forveti eksiltiyor. Bire bir yakaladığında da eksiltemeyeceği rakip yok. 

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunu çözen adam! - Metin Tekin

Partizan karşılaşması Beşiktaş'ın psikolojik ve moral olarak geri gelme maçıydı. Hem Avrupa Kupası'ndaki pozisyonu hem de üç gün sonraki Başakşehir maçı öncesi gerekli olan bir motivasyon kazandılar. Siyah beyazlılar bu hafta sonu bence, ligdeki en önemli maçına çıkacak.

Devamı...

Fabrika ayarlarına dön Biliç! - Serkan Akcan

Belgrad'ta Partizan'ı 4-0 yendiğinde kusursuza bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ın iki haftadaki değişimi insanı hayretlere düşürecek nitelikteydi sanırım. Beşiktaş'ın kırılgan imajdan kurtulması adına son derece önemliydi 2. Partizan galibiyeti. Oyun tatmin etmese de Kartal, krizden çıkması adına son derece kıymetli bir galibiyet elde etti.

Devamı...

Savaşı Cenk kazandı - Atilla Gökçe

Önce Gökhan Töre’ye sonra da Cenk’e teşekkür etmeli. Beşiktaş deplasmanda şov yaparak dört farkla kazandığı maçın rövanşını büyük sıkıntıya soktu. 90 artılarda adeta rehine verdiği galibiyeti haftalardır sabırla forma bekleyen kalecisi Cenk’in muhteşem kurtarışıyla korudu.

Devamı...

Allahuekber! - Turgay Demir

Demba Ba gol atıp secde yaptıkça Beşiktaş tribünlerinden ilahiler yükseldi... Bu Demba Ba böyle oynasın tüm camia beş vakit namaza başlamazsa hiç bir şey bilmiyorum...

Ne kötü bir ilk yarıydı... Beşiktaş sahaya çıkmış ama öylesin... Koşan yok, herkes yürüyor... Rakibi küçümsemek mi dersiniz, derbideki Bülent Yıldırım skandallarının moral bozukluğu mu dersiniz o size kalmış ama ilk 45'teki Beşiktaş, Beşiktaş değildi...

Devamı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0