Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

Fatih
30.10.2015 - 20:38 Son Güncelleme: 30.10.2015 - 23:49

Güneş: "Hakemin hatalı kararları olabilir"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

'Bizim maçlarımıza baktığınıza zaman izleyenleri için keyifli oluyor. En azından biz hamle yapıyoruz, rakip hamle yapmasa bile. Çok faul yapan bir takım, orada bir sıkıntımız oldu. Faullerle oyunun kesilmesi oyun hızımızı biraz kesiyor. Yoğun baskı altına rakibi aldık. 1. gol belki tartışılabilir. Yediğimiz 3 gole baktığımız zaman, bizim gibi takımlarım yememesi lazım. Rakip kontra düşünmesine rağmen öyle bir gol yemedik. Öyle gol yesek üzülmezdim. Yerleşik düzende gol yedik. Takım oyunu oynadık, oyun disiplinine bağlı kaldık. Hızlı oyun akışımız olmadı'

'Savaştılar ama, rakibin üzülmelerini anlamıyorum, kaybetmeye de yakın olabilirlerdi. Bakıyorum, kazanmaya yakın bizi görüyorum. Penaltı mı bilmiyorum ama, kaleci gibi atladı. Eline vurup vurmadığını bilmiyorum. Hakemin hatalı kararları olabilir, ama biz daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Kazanmaya yakın olarak bizi görüyorum. Bütün oyuncularıma emekleri için teşekkür ediyorum. Seyircimiz de gayet iyiydi. Hakemlerden bir şey beklemek doğru değil. Hakemlerin hataları tartışılacaksa, maçın önüne geçmesi doğru olmaz'

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/gunes-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rhodolfo: "Keşke gol atmasaydım da galip gelseydik"

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Luis Rhodolfo, Kasımpaşa beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Rhodolfo'nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:

Beşiktaş'ta ilk golümü attım çok mutluyum. Bugün keşke bu golü atmasaydım da galip gelseydik. Bundan sonra umarım daha fazla gol atarım. Şimdi bu maçın değerlendirmesini yapıp hatalarımızı gözden geçireceğiz.

Normalde yemeye alışkın olmadığımız goller yedik. Antrenmanlar yapacağız ve golleri nasıl yediğimizi bulup düzeltmeye çalışacağız.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/fu...

Çalımbay isyan etti

Beşiktaş deplasmanından son dakika golüyle 3-3 eşitlikle ayrılan da teknik direktör Rıza Çalımbay maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Çalımbay'ın sözleri:

'Oynadığımız oyundan çok memnunum. İki takım da iyi mücadele etti. Biz öne geçtiğimiz için geriye çekildiğimiz dönemler oldu. Ama oyundan kopmadık ve korkarak oynamadık.'

' Ben artık yoruldum. Hakem arkadaşlarımıza bir şey diyemiyorum ama Cüneyt Hoca çok kritik hatalar yaptı. Maçın sonuna doğru tabii ki Eren topu koruyacak. Oradaki pozisyonda o tacı nasıl rakibe veriyorsun. Maç sonunda konuştum. Hocam nasıl verdin dedim. Taç Beşiktaş'taydı dedi. Beşiktaş'ta nasıl olsun. Eren süreye oynamak için gitmiş nasıl top bizden çıksın. Penaltıda Cüneyt Hoca'nın penaltı pozisyonunu görme ihtimali yok. Nasıl görsün oradan? Bunları niye veriyorsunuz demiyorum. Bizimkileri de verin. Niye vermiyorsunuz? '

' Beşiktaş takımı ligin en iyi takımı. Böyle giderlerse şampiyon olacaklarına inanıyorum . Çok güzel oynuyorlar ve maçı koparıyorlar. Bugün Scarione de olsa belki farklı olurdu ama olmadı. Beşiktaş takımı risk de aldı sonlarda. Ben takımımızdan memnunum. Gerektiği gibi oynadık.'

'Benim tek isteğim hakemler bizim pozisyonlarımızı da versinler. Beşiktaş'ın zaten bunlara ihtiyacı yok. Oyunları ortada. Ama Cüneyt Hoca çok önemli hatalar yaptı.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/calimbaydan-isya...

Donk: "Bana göre penaltı değil"

Beşiktaş'a bir gol atan ve penaltı pozisyonun da baş kahramanı olan Donk, 3-3'lük mücadeleyi değerlendirdi.

Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Kasımpaşa’da kaptan Ryan Donk, mücadeleyi değerlendirdi. Maçta bir gol atan Donk, son dakikadaki penaltı pozisyonunda hakemin haksız olduğunu söyledi.

Donk’un maç sonu konuşması şöyle;

“Güzel bir karşılaşmaydı. Takımımla gurur duyuyorum. Gelen seyirciler de çok iyiydi. Çok güzel mücadele ettik. Hakem son dakikada penaltı verdi. Hakeme göre penaltıydı ancak bana göre penaltı değildi. Mücadele etmeye devam edeceğiz.”

“Hakeme karşı sakin ve iyi niyetliyseniz konuşabiliyorsunuz. Sakin bir şekilde konuştuk ve bana pozisyon penaltı olduğunu belirtti. Yardımcı hakemin de kararda etkisi olduğunu söyledi.”

“Hayatım boyunca defans oyuncusu olarak oynadım. İlk defa orta sahada oynuyorum. Bu pozisyonda oynamak hoşuma gidiyor. Uzaktan şutlar da atabiliyorum, hücuma katılabiliyorum. Umarım önümüzdeki haftalarda da gol atabilirim. Gerçekten güzel bir attım. Doğru zamanda arkamdaki rakipten kurtardım.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/10/3...

90+3'te kritik karar!

Beşiktaş-Kasımpaşa maçının 90+3. dakikasında hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı kararı tartışma yarattı.

Maç 3-2 Kasımpaşa üstünlüğüyle devam ederken, 90+3. dakikada Kasımpaşa ceza sahası içinde yaşanan krambol sonrası elle oynama nedeniyle Beşiktaş lehine penaltı kararı çıktı.

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/660195781438275584

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

Süper Lig'de 10'uncu haftanın son maçında lider Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında beraberliği uzatma dakikalarında penaltıdan attığı golle kurtardı. Maç 3-3 sona erdi.

Konuk ekip uzun süre önde götürdüğü mücadeleden duraklama anlarında yediği penaltı golüyle 3-3'lük beraberlikle ayrılmak zorunda kalırken, goller Eren Derdiyok (2), Ryan Donk, Rhodoflo, Mario Gomez ve Oğuzhan Özyakup'tan geldi.

Karşılaşmada ilk gol 24'üncü dakikada Eren Derdiyok ile geldi. Kasımpaşa'nın gol sevinci 3 dakika sürdü. Rhodolfo skoru 1-1'e getirdi. 40'ıncı dakikada ise Ryan Donk ceza sahası dışından güzel bir gole imzasını attı ve ilk yarı Kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

52'de Alman golcü Mario Gomez tekrar beraberliği sağladı. Golden 15 dakika sonra Eren Derdiyok maçtaki ikinci şutunda ikinci golünü attı ve Kasımpaşa'yı 3-2 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında ise Beşiktaş penaltı kazandı. Oğuzhan'ın golü skoru belirledi: 3-3.

Haftaya en yakın rakiplerinden 4 puan önde giren Beşiktaş beraberlikle 3 puan farkla zirvede kaldı. Beşiktaş'ın puanı 23'e, Kasımpaşa ise 15'e çıkardı.

Maçı Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de izledi.

Beşiktaş'ın İsveçli futbolcusu Alexander Milosevic, bu sezon ilk kez bir resmi maçta görev yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, kart cezalısı Ersan Adem Gülüm'ün yerine defansta Luiz Rhodolfo'yla birlikte görev verdiği Alexander Milosevic, bu sezon siyah-beyazlı formayı ilk kez resmi bir maçta giydi.

Milosevic, Beşiktaş formasıyla son olarak geçen sezon 29 Mayıs'ta oynanan ve siyah-beyazlıların 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında mücadele etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
13
5
4
1
1
0