Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Gövde Gösterisi Yaptı

Beşiktaş Gövde Gösterisi Yaptı

Enver K.
30.01.2015 - 13:47 Son Güncelleme: 30.01.2015 - 15:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü, Nevzat Demir Tesisleri'nde Opare, Milosevic,Tolgay Arslan, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak, Cenk Gönen ve Musfata Pektemek ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş devre arasında yeniden anlaştığı ya da transfer ettiği 8 futbolcusuna imza attırdı.

Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Daniel Opare, Alexander Milosevicve Tolgay Arslan ile sözleşme yenilediği Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek'le Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde basın huzurunda sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/GlmErsan/status/561142645716971520

Tüm futbolcular görüşlerini belirtirken yönetime teşekkür ederken, çok çalışıp başarılı olacaklarının sözünü verdiler.

Soru cevap bölümünde, bir gazeteci Tolgay ve Veli'ye 'Size başka kulüpler daha büyük paralar önerilmesine karşın Beşiktaş'la anlaştınız. Bunun nedeni nedir?' diye sordu.

https://twitter.com/velikavlak08/status/561144634324553728

Sözü alan Tolgay Arslan, 'Beşiktaş'a 1 ay önceden söz vermiştim. Sözümün eri olduğunu da göstermiş oldum. Bu da beni mutlu ediyor. Her şey para demek değil. Ben uzun vadede geleceğimi beşiktaş'ta gördüğüm için buraya geldim' dedi.

Veli Kavlak ise, 'Ben sözleşmemin son zamanlarında başka kulüplerden önce Beşiktaş'la görüşeceğimi söylüyordum zaten. Yılbaşında konuştuk, anlaştık. Bu yüzden başkalarıyla görüşmedim' dedi.

Trabzonspor'la görüşmesine karşın neden Beşiktaş'ı seçtiği sorulan ve babasının yaptığı bazı açıklamalar hatırlatılan Tolgay Arslan, bu soruya 'Trabzonspor dışında İngiltere'den de kulüplerle konuştum. Menajerim bir hata yapmadı. Sonuçta onun görevi en iyi teklifleri bana sunmak. Trabzonspor beni en üst düzeyde ziyaret etti ve fikrimi değiştirmek istediler. Ama anlaşamadık. Ben hep geleceğimin Beşiktaş'ta olduğunu düşünmüştüm' dedi.

Babası hakkında da görüşünü bildiren Arslan,'Babam benim hayatımdaki en değerli kişi. Onun da kendine göre tasarrufları vardır. Bazı açıklamalar yapmış olabilir ama bunu benim kötülüğüme yapmaz' diye konuştu

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0