Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 4-0 Gaziantepspor

Beşiktaş 4-0 Gaziantepspor

Mustafa Boztepe
07.02.2016 - 17:43 Son Güncelleme: 07.02.2016 - 21:01

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. 38. dakikada Gökhan Töre, 42. dakikada Oğuzhan Özyakup, 61. ve 70. dakikalarda Mario Gomez'in attığı gollerle Beşiktaş maçı 4-0 kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ersan'ın Gidişini Kayıp Olarak Görüyoruz'

'Ersan'ın Gidişini Kayıp Olarak Görüyoruz'

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantepspor’u 4-0 yenerek zirve yarışında kayıp yaşamayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, “İkinci yarının ilk maçını oynadık. Önümüzdeki 17 maç vardı, kaldı 16… Tüm oyuncularımız kazanmak için sahaya çıktı. Eksiklerimiz gördük. Rakibe az pozisyon vermemiz gerekiyor. Daha fazla gol atmamız gerekiyordu. İyi takımla oynayıp, hak ettiğimiz galibiyet aldık. Verdiğimiz net pozisyonlar var. Bunlar bizim için eksik taraf, kenarda bekleyen oyuncularımız da iyi. Bir takım olarak herkes iyi. Daha iyi Beşiktaş olmak için herkes elinden geleni göstermeli. Bu maç bitmiştir. Biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Ersan Gülüm’ün Çin’e transfer olmasını yorumlayan Şenol Güneş, “Ersan’ın gidişine üzüldüm. Bizim için lider oyuncularından biridir. Ersan kapıyı sert kapatmadı. Şartlar itirabıyla böyle bir karar verilebiliyor. Ersan’ın yerine gelen oyuncular da iyiydi. Oyun olarak gayet iyi oynadılar. Ersan’ın gidişini kayıp olarak da görüyoruz tabi ki…” ifadelerini kullandı.

Mario Gomez: "Klas Bir Futbol Oynadık, Şampiyon Olacağız"

Mario Gomez: "Klas Bir Futbol Oynadık, Şampiyon Olacağız"

Beşiktaş’ın Gaziantepspor’u 4-0 yendiği maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Mario Gomez, maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuştu.

Farklı galibiyete rağmen geliştirmeleri gereken yönlerinin olduğunu belirten Gomez,“Kolay olmadı. İki maçımız ertelendi ve bu bizim için zor bi durumdu. Kupa ve lig farklı. Bu akşam iyi futbol oynadık. Daha fazla da gol atabilirdik. Hala geliştirmemiz gereken şeyler var. Rakip maçın hemen başında gol pozisyonu yakaladı. Bütün bunlara rağmen çok iyi bir başlangıç yaptık” diye konuştu.

İyi çalıştığını söyleyen Alman golcü, “Başından bu yana çok sıkı çalıştım. Ligin ilk yarısında da böyleydi. Biz kesinlikle ligin en iyi ekliplerinden biriyiz. Pozisyonlar yakalıyoruz. Her pozisyonda hazır olmam gerekiyor. Şampiyon olmak isteyen takımın mutlaka iyi bir golcüye ihtiyacı var. Arkadaşlarım bana çok iyi asistler yapıyor. Benim işim de bunları gole çevirmek” ifadelerini kullandı.

Ligde 15 gol ulaşan Mario Gomez, sözlerini şöyle tamamladı;

“Çok daha fazla gol atmak için elimden geleni yapacağım. Ben motivasyonunu kaybeden bir futbolcu değilim. Oynadığımız futbol ve performans beni mutlu ediyor. Göze hoş gelen ve başarılı futbol oynuyoruz. Yolun sonunda şampiyon olacağız.“

"Biz Şampiyonluğa Odaklandık. Fenerbahçe de Kendisine Odaklansın"

"Biz Şampiyonluğa Odaklandık. Fenerbahçe de Kendisine Odaklansın"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 4-0 galip gelinen Gaziantepspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Antalyaspor maçı sonrasındaki skandal açıklamaları sorulan Albayrak, “Biz kendi işimize bakıyoruz” yanıtını verdi.

Albayrak’ın maç sonu sözleri şu şekilde:

“Aziz bey vermiş olduğu örneklerle Beşiktaş’ın hakkını yendiği maçları örrnek veriyor. Galatasaray başkanı da kendi iç problemleriyle uğraşıyor. Beşiktaş şampiyonluğa odaklanmış durumda onlar da kendi problemlerine baksınlar.”

Rhodolfo’da çok korktuk. Bağlarında bir problem olmadığını, kıkırdakta sorun olduğunu öğrendik. Psikolojik olarak üzerimizde baskı olduğu düşünülüyordu. Biz maç maç bakıyoruz”

Beşiktaş 4-0 Gaziantepspor

Beşiktaş 4-0 Gaziantepspor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'u konuk etti. 

Karşılaşmanın ilk bölümünde etkili bir oyun sergileyen Beşiktaş, 38. dakikada Sosa'nın pasıyla ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Gökhan Töre'nin golüyle 1-0 öne geçti.

42. dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Sol tarafta Barış Yardımcı'nın hatalı pasında topu kapan İsmail Köybaşı, pasını Gökhan Töre'ye verdi. Ceza sahasına giren Gökhan Töre, penaltı noktası üzerinde uygun durumda bulunan Oğuzhan Özyakup'u gördü. Oğuzhan Özyakup, savunma oyuncularını çalımladıktan sonra yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi: 2-0

Beşiktaş karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde bitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci yarı

Mücadelenin 61. dakikasında Gomez, skoru 3-0 yaptı.

Karşılaşmanın 70. dakikasında Gomez, kendisinin 2, takımın 4. golünü kaydetti.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş, bu skorla puanını 44'e çıkardı. Siyah-beyazlılar, 2 maç eksiğiyle Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde yer alıyor.

Beşiktaşlı futbolcuların sevinci

Beşiktaşlı futbolcuların sevinci
Beşiktaşlı futbolcuların sevinci

Yeni transfer Marcelo maç sonu taraftara üçlü çektirdi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
26
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

aziz yıldırımdan yeni bir açıklama bekliyoruz bu maçın sonunda :)))

tibet kartal

ah be rhodolfo kendi çapraz bağlarım kopsa bu kadar üzülmezdim, neyse 2 yer 5 atarız sorun değil şampiyonluk bizim