Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, 2016-17 Sezonu Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, 2016-17 Sezonu Hazırlıklarına Başladı

Son şampiyon Beşiktaş, 2016-17 sezonu için hazırlıklara Nevzat Demir Tesisleri'nde başladı. Antrenmana izinli olan yeni transfer Gökhan Gönül katılmadı. Sosa'nın da mazeret göstermeden antrenmana katılmadığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen siyah beyazlılar, yeni sezonun ilk çalışmasını saat 18.00’da başlayan antrenmanla gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana Türk Milli Takımı ile EURO 2016’da boy gösteren yeni transfer Gökhan Gönül ile birlikte izinli olan İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Cenk Tosun antrenmana katılmadı.

Ayrıca Portekiz Milli Takım ile EURO 2016’da final oynayacak Ricardo Quaresma ile birlikte izinli olan Denys Boyko çalışmada yer almadı.

Dün akşam Türkiye'ye gelen Jose Sosa'nın ise mazeret bildirmeden antrenmana çıkmadığı öğrenildi.

Siyah beyazlı futbolcular ilk antrenmanlarına çıktı

Beşiktaş’ın Deportivo la Coruna’dan transfer ettiği kaleci Fabricio’nun yer aldığı çalışmaya, geçen sezonu farklı takımlarda kiralık olarak geçiren Alexander Miloseviç,Ömer Şişmanoğlu ve Aras Özbiliz de katıldı. Ayrıca uzun süreli sakatlığını atlatan Luiz Rhodolfo da antrenmana katılan bir diğer isim oldu.

Turgay Şeren için saygı duruşu

Turgay Şeren için saygı duruşu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknik direktör Şenol Güneş, çalışma öncesi antrenmana katılan tüm futbolcuları saha ortasında toplayarak 5 dakikalık bir toplantı yaptı. Daha sonra basın mensuplarına topluca fotoğraf veren siyah beyazlılar, ardından da dün hayatını kaybeden Galatasaray'ın ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Beşiktaşlı taraftarlardan Gökhan Gönül pankartı

Beşiktaşlı taraftarlardan Gökhan Gönül pankartı

Oyuncuları karşılamaya gelen siyah beyazlı taraftarlar tesislerin girişine Gökhan Gönül için ‘Parayı değil şerefi seçtin, hoşgeldin ey Gönül’ yazılı bir pankart astı.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın