Görüş Bildir
Haberler
Berk Cankat Kimdir? Berk Cankat , Nereli, Kaç Yaşında?

Berk Cankat Kimdir? Berk Cankat , Nereli, Kaç Yaşında?

Son yılların popüler oyuncularından biri olan Berk Cankat sosyal medyanın gündeminde. Kendisine gönderilen bir senaryoyu cinsiyetçi ve şiddet öven dili sebebiyle eleştiren Berk Cankat'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Berk Cankat kimdir? Berk Cankat kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berk Cankat’ın Twitter Paylaşımı

Berk Cankat’ın Twitter Paylaşımı

Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından biri olan Berk Cankat, twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Kendisine gelen cinsiyetçi, kadına şiddeti normalleştirdiğini iddia eden senaryolara isyan eden İşte Berk Cankat’ın twitter paylaşımı

“Haram Zıkkım Olsun!”

“Haram Zıkkım Olsun!”

Kendisine yollanan kadına şiddeti normalleştirdiğini iddia ettiği senaryolara twitter hesabından isyan eden genç oyuncu Berk Cankat, “Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah!” diyerek tepki gösterdi.

Berk Cankat Kimdir?

Berk Cankat Kimdir?

9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise döneminde, okul tiyatrosunda yer aldı. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun olan Berk Cankat, oyunculuğa 1999 yılında Haldun Taner'in yazdığı 'Ay Işığı'nda Şamata' isimli tiyatro oyunuyla başladı.

Rol aldığı ilk popüler televizyon dizisi olan ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ ile oyunculuğa başarılı bir adım attı. Sonrasında, Güzel Köylü, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerle adından bahsettiren Berk Cankat, 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Yıldızlar Şahidim adlı dizide Özge Gürel ile birlikte başrolde oynamıştır.

Berk Cankat Rol Aldığı Yapımlar

Berk Cankat Rol Aldığı Yapımlar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın