Görüş Bildir
Haberler
Belli Bir Yaştan Sonra Evlen(e)meyen Hatun Profili

Belli Bir Yaştan Sonra Evlen(e)meyen Hatun Profili

Güray Yeşilöz
20.02.2014 - 15:06 Son Güncelleme: 20.02.2014 - 17:15

Etrafınıza bakın ve belli yaş üstü bekar hatun sayısının nasıl da çığ gibi büyüdüğüne gözlerinizle şahit olun. Özellikle kariyerli, diplomalı hatunların yalnızlığı kanıksamış hallerine bir bakın. Sonra da helal olsun diyin, okumuş, işi gücü de yerinde, erkek kahrımı çeksin yahu, hayatını yaşasın diye gazlayın. Ama yok canım, öyle değil o kazın ayağı.

Her hatun kişinin ruhunda var bir kere bu. İlk önce komşunun oğlu ile evcilik oynarken o baba olur sen anne, ardından Barbi ile Ken evlendirilir mutlu mesut yaşarlar, biraz daha büyür lise çağına gelirsin ergenliğin de verdiği ebleklikle beyaz gelinlik hayallerini kendine inkar bile etsen en azından model olarak aklına getirirsin, üniversitede hem hayatını yaşar hem de farkında olmadan uygun koca adayını süzer radarların, son sene çıktığın adamı getir gözünün önüne, heh o işte, çok iyi baba olurdu ondan ama kaçırdın tüh, ardından iş hayatı gelir, kazayla buldun buldun bulamadın evde kaldın kariyer niyetine.

Bu sebebten ya yanlış ilişkiler yaşamaya başlarlar ya da savunma mekanizması geliştirme gayretine girerler. Hepsinin değişik profilleri olur, bakınız aşağıdaki gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaza Gelenler

Bunlar az önce de bahsettiğim, senden benden palazlanan, erkek kahrımı çekeceğimciler. Yaş ortalamaları düşüktür, iş hayatına yeni atılanlar ile 35 yaşına yeni yeni yaklaşmakta olanlarda görülür. Küçük plaza dünyalarındaki başarılar başını döndürmüştür. Ufaklı tefekli çıtır ilişkileri olsa bile uzun süreli ilişkiden kaçarlar. Ben modern kadınım, bak nasıl da süperim, hayatımın baharındayım, erkek dediğin baharımda açan çiçeğin üstündeki arı kadar durmalı hayatımda sadece, lay lay lom diye gezerler. Ola ki kazara 6-12 ay bir ilişkisi oldu diyelim ve ayrıldılar gazcıları devreye girer. 'Ay şekerim seni haketti mi ki, harika bir kadınsın sen boşver salla, hayatım sana erkek mi yok' lafları arasında tesellisini bulup gününü gün eder. Bu arada etrafındaki arkadaşları birer ikişer evlenir, çocuğa karışır, gazcılar elini ayağını çeker o zaman anlar ne halt ettiğini ve evlenmek için yanıp tutuşmaya başlar ama biraz geç kalmıştır. Safca mıdır nedir azıcıkta gazlanan?

Biyolojik Saatimin Alarmı Çalmaya Başladı Ertelemeye Alamıyorumcular

www.fantastikresimler.net

Hiç renk vermezler hiç, çok sinsidirler. Gazcıların bir üst aşamasıdır, bünyeye göre ortalama 30 yaş civarında başlar, gaz dönemini çabuk atlatmışlardır ya da uyanık çıkıp gaza gelmeyerek 'ulan bu karılar teker teker evleniyor var bir keramet' diye işkillenmeye başlamışlardır. Erkek milleti için kırmızı alarmlık kadınlardandır, şiddetle dikkat edilmesi önerilir.

Tipik özellikleri gazcıları taklit etmeleridir. Hala erkek de neymiş havası yansıtırken, içten içe bir örümcek gibi hangi adamı ağıma düşürebilirimin planlarını yapmaktadırlar. Kız arkadaşlarına dahi renk vermezler, eline geçen her düğün davetiyesinde 'ay evleniyor canııımmmm, iyi de kızdı' diyerek kahkahalar atsalar da içten içe nasıl yapsam da damadı ben kapsam, hazır evlenme kıvamında herif ayol diye düşünmeden edemezler. 

Yatağına girdiği her erkek koca adayıdır. Bunun altını çizmek isterim, ilişki yaşadığı değil yatağına girdiği her erkek aday, durum o kadar vahim yani. Bir yerden sonra beyin sadece evlenip üremeliyim diye çalışmaya başlar. Sosyal hayat giderek artırılır, gerekirse spor salonuna, dans kursuna yazılınır, o erkeği bulmak için göbek çatlatılır. Kız arkadaşlara gencim, güzelim, ay nasıl da sosyalim havası verildiği için aralarında ver-kaç (T.İ hürmetler) sıkça yaşanır ki potansiyel adaylar kaybedilmesin. Burada en önemli tavsiyem erkekleredir, karşınızdaki kadını iyi tanıyın, yoksa eğlence dönüşü tek gecelik dediğiniz hatunu bir yıl sonra nikah masasında, nikahtan 9 ay sonra doğumhanede, doğumdan 6 ay sonra da yaşım geçiyor korkusuyla damızlık olarak yatakta, ikinci bebek için altınızda bulabilirsiniz, benden uyarması. 

Kapris Tam Benim Adım, Yalnızlık Mecburi Yaşam Tarzımcılar

Ben bunlara çok gıcık olurum mesela, alıcan alayını kedinin yumakla oynaması gibi atıcan erkeklerin önüne sağ sol çakıverecekler, akılları başına gelecek. Bu cinsler hafif eli yüzü düzgünse bir de hiç çekilmezler. Dünyanın kendi etraflarında döndüklerini sanırlar, işin kötü tarafı yaptıklarının da farkında değillerdir. Erkekleri sürekli bir aşağılama, öküz, kozalak sıfatlarını yakıştırma, hayatlarını kısıtlama çabası içerisindedirler. Deveyi diken insanı öpen misali de nedense bu hatunların peşinde taze boka üşüşen sinek misali dolaşırlar erkekler.

Aslında evlenmeye en meraklı kategori budur. Fakat tüm şanslarına rağmen ilişkilerinin içine sıçanlar da kendileridir.İlişkinin ilk 6 ayı geçerken harika geçer çünkü 10 numara oyuncudurlar. Adam tam evlenme kıvamına gelince gerçek yüzleri ortaya çıkar. O melek, anlayışlı, modern görüşlü sevgili gider yerine şirretin önde gideni gelir. 

Birinci kural her halt birlikte yenir kuralıdır. Gece dışarı mı çıkılacak beraber çıkılır, erkek erkeğe mi takılınmak istenecek ne işin var ben varım artık hayatında denir, adam ailesini mi görmek isteyecek senin ailen benim artık diye yüzsüzlük yapılır, olay öyle abartılır ki neden haber vermeden tuvalete gittine gelir ki allah korusun diyim. Yan parçalar olarak, sen beni sevmiyorsun, yoksa başka bir kadın mı var, seni seviyorum neden cevap vermedin ya da sadece bende dedin, niye bu gece erken uyuyorsun gündüz seni yoran oldu galiba gibi çeşitlemelerle adam zıvanadan çıkarılır. İlk zamanlar şirin şirin kavgalarla çözümlenip tatlıya bağlanan mevzular gün geçtikçe yetti lan kadın kıvamına geldiğinde o evlilikte yalan olur. Erkek arkadaşlarla kurtuluşunu kutlamaya giderken hatun kişi evinde hüngür şakır ağlayarak neden benim ilişkilerim yürümüyor diye muhasebe defterinde bir hesabı daha kapar. 

Haydi Baştan Alalımcılar

Ümitsiz vakalar, 40 yaş ve üstü. Hemen hemen tüm evrelerden geçmişlerdir. Ağır yaralar almış, ya akıllanmış iş işten geçmiştir ya da hala uzun zamanlı kapris evresini aşamamış amma velakin farkında olmadan üst evreye geçmiştir. 

Baştan alalımcı olmalarının sebebi gaz mevsimine geri dönmelerinden gelir. O ısrarla param var, havam var, özgür kadınım, şahaneyim dedikçe evli arkadaşları ona özenerek ay evet şekerim, çekme bebeğim, ben 10 senedir evliyim de ne oluyor bak diye gaz vermeye başlarlar bu sefer de. Artık bu durumu kendisi de kanıksamıştır ve içten içe tüm laflara inanarak ruhunu kandırmayı başarmıştır. Lakin her nikahta, yeni doğmuş bir bebek gördüğünde göz pınarlarına hakim olamaz. İki kadeh içip kendi kendine kaldıklarında kafalarını duvarlara vururlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın