Görüş Bildir
Haberler
Bekir Aksoy Anlattı: Eşim Benim Olduğum Sahnede Taciz Edildi!

Bekir Aksoy Anlattı: Eşim Benim Olduğum Sahnede Taciz Edildi!

GNS
13.10.2021 - 20:42 Son Güncelleme: 19.10.2022 - 17:00

Oyuncu Bekir Aksoy katıldığı 2.Sayfa programında yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi. Bekir Aksoy kendi gibi oyucu eşi Nazife Aksoy’un İstanbul Şehir Tiyatroları’nda Uğur Arda Aydın Tarafından uğradığı taciz olayı hakkında konuştu. Eşinin yaşadığı olayı “Eşimin tacize uğradığı sahnede ben de vardım. Eşim yaşadığı olay sonrasında Adli Tıp’ta 50 kişilik bir heyetten rapor aldı. Böyle olaylar yaşayanlar susmasın” diyerek anlattı. İşte konuyla ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hepimizin aklında Doktorlar dizisindeki Suat karakteriyle yer eden oyuncu Bekir Aksoy katıldığı magazin programında, 2019 yılında eşinin maruz kalmış olduğu taciz ve ardından gelen yargı sürecini izleyicilere anlattı. Mahkeme kararı ile Şehir Tiyatroları ilk defa bir prömiyeri iptal etmek durumunda kaldı. Oyuncu Bekir Aksoy bu süreçte tacizi görmek istemeyip sessiz kalanlara da isyan etti.

Eşimin Taciz Edildiği Oyun Sahnesinde Ben De Vardım!

Eşimin Taciz Edildiği Oyun Sahnesinde Ben De Vardım!

Bekir Aksoy aynı oyunda rol aldığı eşinin yaşadıklarını televizyon ekranlarında anlatırken şu ifadeleri kullandı: “Eşim ve tacize uğrayan diğer arkadaşı 2,5 sene boyunca bu durumu magazine taşımadılar. Hukuki yargı süreci bizim  tarafımızda devam etti. Süreç devam ederken biz de aynı oyunu oynamaya devam ettik. Süreç esnasında bazı eksiklikler yaşandı. Böyle durumlarda kurumlar olayları kendi içlerinde halletmeye çalışıyorlar. Biz bunu da bildirdiğimizde müfettiş araştırması yapıldı ve tacizin gerçekleşmiş olma durumuna dair raporlar hazırlandı. Bu durum sonrası eşim Nazife adli tıpta 50 kişinin olduğu bir heyetten rapor aldı. Olayı defalarca tekrar tekrar farklı kişilere anlatmak durumunda kaldılar. Böyle durumlarda süreç esnasında tacize uğrayan insanlara destek olup yanlarında olmak gerek. Zaten toplum onları yalnızlaştırdığı için insanlar seslerini çıkaramıyor.”

Hiçbir Şey Olmamış Gibi Sahneye Çıktı!

Hiçbir Şey Olmamış Gibi Sahneye Çıktı!

Oyuncu Bekir Aksoy eşinin o esnada yaşadıklarının zorluklarını da şu şekilde belirtti: “Biz oyunu sahnelediğimiz esnada eşim perde arkasında taciz edildi. Ve sonrasında Nazife hiçbir şey olmamış gibi sahneye çıkıp oyununu oynadı. Karşı tarafın şahitleri de ifade veriyor ve o ifadeler sonrası gerçekler meydana çıkıyor. Normalde baktığınızda oyunda bardak kırılsa rapor edilir, eşim tacize uğradı kimse rapor etmedi. Herkesin bir şeylere güveni var ama “Kimse bana bir şey yapamaz” mantığı artık yok oldu. Yapılan bir alan araştırmasına göre görsel sanatlarda çalışan kadınların %88’i mobing ve tacize uğruyormuş. Bizim davamızda sanık 2,5 sene ceza aldı. Bunu yaşayan herkes çıkıp konuşsun.”

Nazife Aksoy’un Yaşadığı Olayın Sonucu Ne Oldu?

Nazife Aksoy’un Yaşadığı Olayın Sonucu Ne Oldu?

Bekir Aksoy ve Nazife Aksoy çifti yaşadıkları olayı yargıya taşıyıp arkasında durunca 2,5 senelik bir sürecin sonunda sanık Uğur Arda Aydın’ın cinsel saldırı suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına karar verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın