Görüş Bildir
Haberler
Bebeleri Pistten Alalım Alalım! Eylül Ayında En Çok İzlenen 20 Dizi Neler?

etiket Bebeleri Pistten Alalım Alalım! Eylül Ayında En Çok İzlenen 20 Dizi Neler?

Yeni sezon başladı! Yeni diziler, geçen seneden gelenler, yazdan kalanlarla sezonu açtık. Geçen sene ortalığı yıkıp şimdi vasat reytingler alanlar mı dersiniz, yoksa geriden gelip mucizevi sonuçlar alanlar mı... Bakalım bu ayın galipleri kimler? 

NOT: TOTAL grubu reyting ortalamaları baz alınarak hesaplanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Bir Aile Hikayesi - 3.12 reyting ortalaması

20. Bir Aile Hikayesi - 3.12 reyting ortalaması

Bu dizi geçen sene başlamış, kısa süre içinde sezon finali yapmıştı. Cumartesi günü yayınlanıyor ve rakipleri de çoğalıyor. Bir sonraki ay birçok dizi yayından kaldırılmış olacak ama biz bu haberi Bir Aile Hikayesi için duymadık. Fox TV'nin bayıldığı bir dizi ama tekrarlarını bol bol yayınlayarak seyirci toplamasını umuyoruz.

19. Elimi Bırakma - 3.17 reyting ortalaması

19. Elimi Bırakma - 3.17 reyting ortalaması

TRT dizisi Elimi Bırakma, şu an TRT'nin yüzünü güldüren 2-3 diziden biri. Çok iyi reytingler mi alıyor? Asla! Ama her zaman ilk 20 içinde aşağı yukarı yüzüyor. Dizi sezon boyu devam edecek diye duyduk. Zaten pazar günü zor bir gün de değil.

18. Payitaht: Abdülhamid - 3.38 reyting ortalaması

18. Payitaht: Abdülhamid - 3.38 reyting ortalaması

TRT'nin bir diğer sülalesi rahat dizisi de bu. Tamamen sürpriz bir dizi; bazen 6-7 reyting alıyor bazen yaşadığına şükrediyor kanal. Ama tek bildiğimiz şu, hikaye tamamlanana kadar bitirecekler gibi gözükmüyor. Cumanın şimdilik 4. dizisi.

17. Benim Tatlı Yalanım - 3.50 reyting ortalaması

17. Benim Tatlı Yalanım - 3.50 reyting ortalaması

Öbür ay bye bye diyeceklerimizden. Yaz dizilerinin kaderi malumdur, en erken kayıplardan biri de bu dizi olacak gibi. Ortalaması çok kötü değil gibi gözükse de son bölümü 3 reyting bile alamamıştı. Perşembe gününden cumartesiye alındı, eğer orada da tutunamazsa 2-3 haftaya gidicidir.

16. Çocuk - 3.65 reyting ortalaması

16. Çocuk - 3.65 reyting ortalaması

Pazartesi günü resmen dramın entrikanın günü oldu. Çocuk için de doğru günü seçtiklerini düşünmüş olabilirler ama 80 milyona yetecek kadar entrika vardı zaten o günün dizilerinde. Bu yüzden vasat bir reytingle, çok az seyirci koparabildi diyebiliriz. Bizden duymuş olmayın, Star TV daha iyi bir seçenek bulursa pazartesiye Söz kadar güçlü bir aday çıkaracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Benim Adım Melek - 3.70 reyting ortalaması

15. Benim Adım Melek - 3.70 reyting ortalaması

Yine konak dizileri, yine aynı dramlar, yine kaos. TRT'ye gerçekten inanamadık, böyle bir diziyi beklemiyorduk. Vuslat ve Halka gibi vizyoner atılımları tutmayınca onlar da atv'cilik oynamaya başladı herhalde. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin reytingleri artacaktır diye düşünüyoruz, bir sonraki ay daha iyi bir sıralamada görürüz.

14. Zalim İstanbul - 4.30 reyting ortalaması

14. Zalim İstanbul - 4.30 reyting ortalaması

Vallahi içeriğini bile yaptık, müthiş kafa açan bir dizi. Her dakika bir şey oluyor, sürekli geçmişten gelen sırlar ortalığa saçılıyor, entrika hiç bitmiyor. Sezon finali yapan dizilerin neredeyse tamamı sezonu reyting kaybederek başladı. Bir tek bu dizi geçen seneden bile iyi bir performans göstereceğe benziyor. Kanal D sonunda doğru kararlar vermeye başladı. Pazartesi gününde güçlü.

13. Aşk Ağlatır - 4.66 reyting ortalaması

13. Aşk Ağlatır - 4.66 reyting ortalaması

Show TV'nin pazar dizisinin reyting ortalaması sonraki ay çok daha fazla olacaktır. İlk bölümünün az izlenmesi yüzünden durum buymuş gibi gözüküyor ama reytingleri giderek yükseliyor. Fakat Savaşçı kendi gününüe teşrif ettiğinde durum böyle kalır mı, sanmıyoruz.

12. Kimse Bilmez - 4.67 reyting ortalaması

12. Kimse Bilmez - 4.67 reyting ortalaması

Gelelim atv'nin yaz boyu başarı kazanmış tek dizisine. Keremcem'in ajan falan olduğu enteresan konulu dizinin dram dozu gayet iyi inanır mısınız... Salı günü yayınlanan dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başlayınca anında pazara fırlatıldı. Savaşçı gelince büyük kaybedenlerden olacak gibi görünüyor ama hadi bakalım.

11. Yasak Elma - 5.28 reyting ortalaması

11. Yasak Elma - 5.28 reyting ortalaması

Oy benim cici dizim, oy benim tatlı dizim, oy benim fitne fesat makinesi karakterlerim. Kadro giderek büyüyor, hem de yerinde seçimlerle. Karakterlerin delilik seviyeleri giderek artıyor, heyecan katlana katlana dev bir hale geliyor. Bu sene pazartesinin ikinci dizisi oldu. Birinç oluşlarını kutlarız inşallah.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Her Yerde Sen - 5.46 reyting ortalaması

10. Her Yerde Sen - 5.46 reyting ortalaması

Vallahi ne yalan söyleyelim, bu dizi bizi şaşırttı. Çok dayanmaz diyorduk ama bir yaz dizisi olarak iyi bile geldi. Fox'ta henüz topun ağzında değil, şimdilik rahat rahat izleyebilir sevenleri. Fakat bir gün değişikliği olabilir, cumada kalacak kadar iddialı değil.

9. Sen Anlat Karadeniz - 5.67 reyting ortalaması

9. Sen Anlat Karadeniz - 5.67 reyting ortalaması

Sen misin fanları karşına alan, sen misin başrol oyuncusunu demotive eden. 15 reytingler alıp Diriliş Ertuğrul'la kafa kafaya gelen dizi, şimdi yaz dizisinin arkasında kalıyor. Biz de bu işi biraz biliyorsak, ocak ayında veda edilecek dizilerden biri olur. Yine de not düşelim, atv'nin hala çarşamba günü için daha iyi bir seçeneği yok.

8. Kuzey Yıldızı - 6.11 reyting ortalaması

8. Kuzey Yıldızı - 6.11 reyting ortalaması

Show TV'nin eskiden Yeni Gelin diye bir dizisi vardı. İyi reyting alırdı ama ne sokakta ne sosyal medyada karşılığını bulamazdınız. Bir hayalet dizi de bu dizi şimdi. Bu Karadeniz dizisi, cumartesinin yeni yıldızı oldu. Hatta bu ortalamanın sebebi de ilk bölüm, şu an 7'den daha fazla reyting alıyor.

7. Arka Sokaklar - 6.30 reyting ortalaması

7. Arka Sokaklar - 6.30 reyting ortalaması

Mekanın sahibi geri geldiii bebeleri pistten alalım alalım! Döner döner anında cuma gününü esir aldı Arka Sokaklar. 500 bölümü aşan dizi hala bu sıralarda, helal olsun! Hercai'yi yakında geçecektir, yazın bir kenara. Cuma gününün değişmez lideri olarak hayatına devam edecek.

6. Afili Aşk - 6.98 reyting ortalaması

6. Afili Aşk - 6.98 reyting ortalaması

Ve Kanal D'nin yeni medar-ı iftiharı: Afili Aşk. Yaz dizisi diye başladı, on numara sezon dizisi oldu. Sallasalar da sarsılmıyor. Yeni başlayan diziler şöyle bir dokundu ama zarar veremedi bu diziye. Kanalının en yüksek reytingli dizisi olarak devam ediyor. Buradan daha yüksek bir sıralamaya çıkamaz ama rakip gelmezse çarşambada yerini sağlamlaştırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 8.04 reyting ortalaması

5. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 8.04 reyting ortalaması

atv reyting konusunda kesinlikle attığını vuran bir kanal. Diğer kanallar 13 bölümde patlak verirken 4 yıllık dizisi, 141 bölümlük macerasıyla hala 8 reyting alabilen bir diziye sahip. Hep çok izlendi ama çok konuşulmadı bu dizi, gerçekten salı gününün devi olarak konuşulmayı çok hak ediyor. Bakalım geçen sene Kadın'ın gerisinde kalan dizi, bu sene birinci olabilecek mi?

4. Hercai - 8.40 reyting ortalaması

4. Hercai - 8.40 reyting ortalaması

atv'nin bir diğer başarılı dizisi de Hercai. Cuma gününü geçen sene paramparça etmişti, 13 reytinglerle listeyi zorluyordu. Fakat bu sene genele göre muhteşem sayılsa da kendi kişisel başarı geçmişine göre gürültüsüz bir başlangıç yaptı. Ama öyle veya böyle, çok iyi izlendiği ve bir sorun çıkmazsa böyle de devam edeceği kesin.

3. Bir Zamanlar Çukurova - 8.97 reyting ortalaması

3. Bir Zamanlar Çukurova - 8.97 reyting ortalaması

Bir diğer hayal kırıklığı da bu dizi. Gerçi aynı şekilde ilk üçe girebilecek harika bir reytinge sahip fakat geçen sene aldığı reytinglerle uzaktan yakından alakası yok. Diriliş ile yarışan dizi, şimdi Çukur'un gerisinde kaldı. Sebebi ise çok belli: Mucize Doktor'un inanılmaz mucizevi başarısı. Yine de atv için harika bir başarı örneği, perşembe günü için hala sağlam bir tercih, karada ölüm yok.

2. Çukur - 9.09 reyting ortalaması

2. Çukur - 9.09 reyting ortalaması

Geldik editörün eski favorisine. Eski, çünkü Çukur yeni sezonunda iyice kendini deli gibi yaptı. Konu çok dağıldı, aksiyon sahneleri yine diziyi sevenleri üzecek kadar amatör bir hale geldi. Ama şu bir gerçek ki hayranlarını kaybetmemiş gözüküyor, başarısı geçen seneye göre daha iyi bile diyebiliriz. Kadın gelecek ve Çukur'u bu listede bir tık aşağı alacaktır. Ama her şekilde sezon sonunu görecek kadar garanti dizilerden biir.

1. Mucize Doktor - 11.84 reyting ortalaması

1. Mucize Doktor - 11.84 reyting ortalaması

Alın size aaaaaaslanlar gibi bir dizi! Şu listeye birinci gelmesine en çok sevindiğimiz dizi olabilir. Otizm gibi bıçak sırtı bir konuyu işliyor, birçok ailenin umudu oluyor. Senaryosu, kurgusu, yönetmenliği ve harika oyunculuklarıyla da kalitesini ortaya koyuyor. Siz oraya 11.84 yazdığımıza bakmayın, o ortalama. Son bölüm reytingi 15.48!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
85
18
11
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Cemil Sarı

Dizilerin hepsi aynı senaryoya sahip gibi. İstenmeyen gelin rolünde gerizekalı bir başrol kız. Bu kız ne kadar salak olursa olsun mutlaka ya bir ceo ya ya da... Devamını Gör

Meltem Arslan

Diğer dizilere gelirsek hep aynı senaryosu yakışıklı , tipi olan patron erkek - çalışan çirkin kız. Bölge dizileri, mafya dizileri , polis dizileri, zengin e... Devamını Gör

Pelin Arslan

Yazdığının her bir cümlesinin altına imzamı atarım. Ben Cennet Mahallesi için aynı şeyi dediğimde linç yemiştim:) Merak etme, yavaş yavaş Mucize Doktor gibi ... Devamını Gör

KürŞad

Mucize Doktor'u gözbebeğimiz olarak kenara ayırıyorum; onun dışında en çok izlenen dizilerin, toplumdan en çok tepki çeken silâhlı ve kadın aşağılanması odak... Devamını Gör

Pelin Arslan

Yavaş yavaş azalıyor. Yeni başlayan dizilerden de bu minvaldekiler kaybetti.