Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatili Kaç Gün Olacak? Kamuda Bayram Tatili Belli Oldu

Bayram Tatili Kaç Gün Olacak? Kamuda Bayram Tatili Belli Oldu

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram tatilinin kaç gün olacağı da merak ediliyordu. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelgeyle birlikte kamuda çalışanlar için bayram tatilinin kaç olacağı da belli oldu. Özel sektör için bir açıklama yapılmadı ancak tatil günlerinin özel sektör çalışanlarına da uygulanacağı tahmin ediliyor. Yayınlanan genelgeye göre; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs 2021 Pazartesi ve 11 Mayıs 2021 Salı günleri tam gün, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü yarım gün idari izinli sayılmalarına karar verildi. Böylece kamu için bayram tatili 9 gün oldu. İşte bayram tatili ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bayram Tatili Kaç Gün Olacak?

Bayram Tatili Kaç Gün Olacak?

Ramazan Bayramı’nın arefe günü 12 Nisan Çarşamba günü olacak. Ramazan Bayramı 13 Nisan Perşembe günü başlayacak ve 15 Nisan Cumartesi son gün olacak.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelgeye göre, kamuda bayram tatili 10 Mayıs Pazartesi başlayacak ve 9 gün sürerek 17 Mayıs Pazartesi sona erecek.

Özel sektör için de bayram tatilinin 9 olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın