Görüş Bildir
Haberler
Başlamadan Bitmesin! İnternetten Tanıştığınız Kişiyle İlk Buluşmanızda Yapmamanız Gereken 13 Şey

Başlamadan Bitmesin! İnternetten Tanıştığınız Kişiyle İlk Buluşmanızda Yapmamanız Gereken 13 Şey

İlişki süreci artık eskisi gibi işlemiyor. Sosyal medya üzerinden tanışıp evlenen, hatta bu mutluluklarını yine sosyal medya üzerinden paylaşan binlerce insan var. Diyelim ki, siz de internette biriyle tanıştınız ve bir buluşma ayarladınız. Peki, ilişkiyi daha başlamadan bitirmemek için neleri yapmalı, neleri yapmamalısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yalnızca bir iki fotoğrafa bakıp beklentinizi zirveye çıkarmayın. Beğeni kriteriniz dış görünüşten ibaret olmasın. Bırakın da karşınızdaki insan sizi konuşması ve düşünceleriyle de etkilesin.

2. Olmadığınız biri gibi görünmeye çalışmayın, patlarsınız! Karşınızdaki insanla yeni bir ilişkiye başlama ihtimaliniz var. Sizce kendiniz gibi davranmadığınız bir ilişki ne kadar sürer?

3. Detaylara fazla takılmayın. Hangi kitabı okuduğu ya da hangi filmi izlediği önemli değil, önemli olan kitap okumayı ve film izlemeyi seviyor olması... Detay kısmını sonraya bırakın.

4. Buluşmaya karar vermeden önce, o kişinin profiline bir göz atın. Karakterlerinizin uyuşup uyuşmadığını, benzer hobilere sahip olup olmadığınızı vs. öğrenmek biraz araştırma yapmanıza bakar.

5. Sosyal medyada kendi karakteriyle ilgili yaptığı yorumları pek ciddiye almayın. Sonuçta insanlar kendilerinden bahsederken pek objektif olmayabilirler. Her düşünceliyim diyen düşünceli olsaydı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşınızdakinin gerçek niyetini anlamadan her şeye bodoslama atlamayın. Sosyal medyada tanıştıkları kişiler tarafından tacize uğrayan ya da dolandırılan kişilerin sayısı azımsanacak gibi değil...

7. İşin ucunda reddetmek de var reddedilmek de... Eğer 'hayır' cevabını alan siz olursanız, durmanız gereken yeri bilin ve ısrarcı olmayın. Hayır deniliyorsa hayırdır, zorla güzellik olmaz!

8. Bekârlıktan sıkılmış ve hemen ilişkiye başlamak istiyor olabilirsiniz. Ama bu işler öyle ilk buluşmadan olmaz. Önce birbirinizi tanıyın, olayları aceleye getirmeyin ki kalbiniz kırılmasın.

9. Yemek uzun, çay çok kısa... İlk buluşmanız için tercihiniz kahveden yana olursa ideal süreyi yakalarsınız. Hem sohbet keyifli olursa bunu bir tatlıyla da perçinlersiniz, fena mı?

10. Daha ilk buluşmadan fazla yakın temasa girmeyin. Karşınızdaki kişiyi huzursuz edecek bir davranış göstermemeye dikkat edin. Her şeyin bir zamanı var, azıcık sabır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hesabı birlikte ödeyin. Birbirinizi tanımak için ilk kez bir araya geliyorsunuz, yalnızca tek bir kişinin bütün masrafı üstlenmesi pek adil değil. Haksız mıyız?

Ha tabii bu bir jesttir, yapmak istersiniz o ayrı. Çok yüklü bir hesap gelmediği ve sizin bütçenizi de sarsmadığı müddetçe yapmanızda bir sakınca yok.

12. Kullandığınız kelimelere dikkat edin. Karşınızdakini tanımaya çalışırken yanlış yerlere çekilebilecek ifadeler kullanabilir veya gücendirecek bir yorumda bulunabilirsiniz. Aman dikkat!

13. Eğer reddedilirseniz, o kişinin sosyal medya hesaplarını kurcalamayı bırakın. Hayır cevabı, gerçekten kastedilerek verilir. Ya evet demek istediyse diye bir şey yok. O yüzden takibi bırakın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
11
10
7
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?