Görüş Bildir
Haberler
Başbakanın Oğlu Resmi Konutta Parti Yaptı: Eğlence Nedeniyle Uyarı Verildi

Başbakanın Oğlu Resmi Konutta Parti Yaptı: Eğlence Nedeniyle Uyarı Verildi

Japonya'da Başbakan Kişida Fumio'nun en büyük oğlu, başbakanlık konutunda parti düzenledi. Bunun üzerine Fumio'nun sekreteri ve en büyük oğlu Kişida Şotaro'ya, uyarı verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Parti, fotoğraflarla belgelendi

Parti, fotoğraflarla belgelendi

Shukan Bunshun dergisi, Kişida Şotaro'nun, başbakanlık konutunda parti verdiğini ortaya çıkardı. Ülke genelinde büyük yankı uyandıran haberin fotoğraflarında her şey ortaya çıktı. Haberin fotoğraflarında, Kişida'nın, konutta ağırladıkları akrabaları ve yabancı misafirleriyle eğlenceleri anları ile bir kişinin kırmızı halı kaplı merdivende yatarken verdiği pozları görüldü.

Uyarı verildi

Uyarı verildi

Devlet Televizyonu NHK haberde, Japonya Başbakanı Kişida'nın, söz konusu partiye yönelik, sekreteri ve oğlu Kişida'ya gerekli serzenişte bulunduğu açıkladı. 

Kabine Baş Sekreteri Matsuno Hirokazu, tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, tutumunu uygunsuz olarak nitelediği Kişida Şotaro'ya güçlü şekilde uyarı verildiğini duyuruldu.

Bir daha parti olmayacak sözü verildi

Bir daha parti olmayacak sözü verildi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hükümetin olaydan rahatsız olduğunu dile getiren Matsuno, 'Olayın tekrarlanmaması için (resmi konutun) uygun kullanım ve yönetimini sağlayacağız' dedi. 

Başbakanlığı Ekim 2021'de üstlenen Kişida, görev döneminin birinci yılını doldururken, 31 yaşındaki oğlu Kişida Şotaro'yu yönetici sekreteri olarak atamıştı.

Kabine Baş Sekreterliği, o dönem, atama kararının 'kişinin şahsiyeti ve ön sezgileri' temel alınarak, 'doğru kişiyi doğru yere yerleştirme' düşüncesiyle verildiğini belirtmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
32
11
11
10
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

kuzum bunlar nezaketli insanlar herif çıkıp istifa bile edebilir onur meselesi yapıp

mamamia

ahahha harakiri yapmasın da yani.. şaka bı yana ama cidden öyle utanmazlikta biz çığır açtığımız için yabancı bunlar bize

Erol Kayar

Resmen millet iradesine darbe!!!

ömer

Şaka amaçlı pudra şekeri çekmemişse sıkıntı yok harakiri falan yapma sayın başkan boşver 😅😅😅

pofudukpofyumak

amaaan nerde bunlarda pudra şekeri parası 😝 bak bizim ak çocuklara, cayır cayır eziyorlar paraları 🥲 en zengin bakan veletleri bizde, ünümüzü kaptırmayız 🤑