Görüş Bildir
Haberler
Başarıya, Şöhrete ve Zenginliğe Rağmen Şımarmamış, Mütevazılığı ile Bilinen 14 Ünlü

Başarıya, Şöhrete ve Zenginliğe Rağmen Şımarmamış, Mütevazılığı ile Bilinen 14 Ünlü

Ego, terbiye etmesi en zor şeylerden biri... Başarı, zenginlik, güzellik, ün gibi 'insanın değerini arttıran' şeylerle beslenip, aniden bir canavara dönüşebiliyor. Fakat bu ünlüler, ego canavarına asla yenilmediler.

İşte karşınızda burnu havalarda olmayan ve mütevazılığı ile nam salmış ünlüler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kıvanç Tatlıtuğ, magazin muhabirlerinden hayranlarına kadar, efendiliği ve cana yakın tavırları ile herkesin hayranlığını kazandı.

Aşk-ı Memnu'da oynadığı dönemlerde set çalışanlarından tutun, ziyarete gelen öğrencilere kadar çoğu kişiyi arabasıyla evlerine bıraktığı dahi söyleniyor.

2. Tarkan'ı seviyorsak elbette ki sebebi var!

Kimsenin şimdiye kadar bir falsosunu görmediği, aynı zamanda da asla star egosuna kapılmadığı bariz olan Tarkan zaten gidip bir hayranıyla evlendi. Daha ne olsun?!

3. Dünya star'ı haliyle metroda, otobüste seyahat ettiği fotoğraflanmış olan Keanu Revees'in mütevazılığını tartışmayalım isterseniz!

Matrix filminden elde ettiği gelirin büyük bir kısmını özel efekt tasarımcılarına verdiğini de unutmamak lazım.

4. Sofia Vergara Latin sıcaklığında ve mütevazılığında!

Söylentilere göre dizide beraber rol aldığı oyuncu arkadaşları kaprisleriyle terör estirirken, Vergara çalışanlarla sohbet ediyor, gülüp eğleniyormuş.

5. Katy Perry söylenenlere göre sahne arkasındaki temizlik görevlisinden tutun, ses mühendisine kadar herkesle arkadaş oluyor.

Hayranlarını da el üstünde tutuyor. İçi dışına yansımış resmen 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Katy'nin eski kocası Brand Russel da tıpkı onun gibi candan biri...

Sadece uzaktan finansal destek olarak yardım kampanyalarına katılmıyor; çöp toplamaya gidiyor, evsizlere çorba dağıtıyor. Bunların hepsini de peşine paparazzi ordusu takmadan yapıyor.

7. Lana Del Rey hayranlarıyla sürekli sarmaş dolaş! Sosyal medya hesabından da sık sık mesajlara cevap veriyor, minik jestler yapıyor.

Korumasız geziyor, yolda durdurup fotoğraf çekinmek isteyenleri dahi kırmıyor.

8. Adele zaten gözlerden uzak bir hayat yaşamayı seviyor. Sahnede ya da davetlerde olduğunda da, son derece mütevazı ve samimi davranıyor.

Sahneye hayranlarını çağırmasını mı dersin, beraber fotoğraf çekip sohbet etmesini mi... Çok şirin!

9. Emma Watson daha el kadar çocukken tanıştığı şöhretle hiçbir kötü olay yaşamadı. Her genç gibi lise ve üniversite bitirdi; "sıradan" çocuklarla dostluklar kurdu.

Şimdilerde hala arkadaş canlısı ve sıcak kanlı biri olmasıyla seviliyor. Emma Watson'ı yolda görürseniz, sizinle sarılıp fotoğraf çekinmekten memnun olacaktır.

10. Hugh Jackman şakacı, neşeli bir abimiz!

Uzaktan bakıp tanışmaya cesaret edemeyen utangaç hayranlarının yanına bizzat kendi gidip, şakalar espriler eşliğinde sohbet açıyormuş. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dwayne Johnson ile bir spor salonunda karşılaşırsanız, size tavsiyelerde bulunacak, yardım edecek ve hatta cesaretlendirecek!

Çünkü o tam bir 'bro'! Ünlü olduğunun bir türlü farkına varamadığı söyleniyor!

12. Halit Ergenç son derece efendi tavırlarıyla takdir topluyor.

12. Halit Ergenç son derece efendi tavırlarıyla takdir topluyor.

Magazin muhabirlerine, garsonlara, hayranlara, herkese kibar ve zarif davranan sıcak kanlı biri. Yurt dışına taşan ünü sayesinde, yabancı hayranları da onun bu mütevazı tavırlarına oldukça şaşırmışlar!

13. Demi Lovato abla gibi, bacı gibi, anne gibi!

Zaten onun hayranlarının yaş ortalaması oldukça düşük. Belki de bu yüzden Demi Hanım gençlere daha bir sıcak ve yakın davranıyor; kendilerine iyi bakmaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları yönünde bol bol akıl veriyor.

14. Ve Mabel Matiz!

14. Ve Mabel Matiz!

Efendiliği, mütevazılığı, sıcak kanlı ve zarif tavrı ile beğeni topluyor. Bizce ilerleyen yıllarda bu halk onu da Tarkan ya da Tatlıtuğ gibi çok ayrı bir yere koyacak! :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
71
28
14
11
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın