Görüş Bildir
Haberler
Başarılı Oyunculuğu ile Büyüleyen Yargı'nın "Ceylin"i Pınar Deniz'in Doğum Haritası

Başarılı Oyunculuğu ile Büyüleyen Yargı'nın "Ceylin"i Pınar Deniz'in Doğum Haritası

Entel Feridun
10.11.2022 - 10:06

Onu 'Aşk 101', 'Vatanım Sensin' ve son olarak 'Yargı' dizilerindeki başarılı oyunculuğu ile tanıyoruz. Arap kökenli güzel oyuncu Deniz kariyerinde adım adım zirveye doğru yürürken içtenliği ile hepimizin kalbini kazandı. Diğer yandan Yiğit Kirazcı ile 7 aylık uzun ilişkisinin ardından Kaan Yıldırım ile başlayan mutlu giden ilişkisi de çok konuşuluyor. Yine de onun hep gizemli bir yanı var. Peki onu böylesine çekici yapan özelliklerinin sırrı neymiş, gelin doğum haritasına detaylıca bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş burcu Akrep'tir.

Güneş burcu Akrep'tir.

Pınar Deniz 4 Kasım 1993 doğumlu bir Akrep kadını. Akrep burcu kadını oldukça tutkuludur. İşinde ve aşk hayatında tutkularıyla karar verir. Kendisinin işine aşkla bağlı olmasını ve takıntılı bir şekilde kendisini izleyerek rolünü daha da iyi oynamaya çalışmasını şimdi daha da iyi anlıyor olabilirsiniz. Akrep kadınları oldukça gizemli kadınlardır. Enerjileri oldukça yüksektir. Özgüvenli ve kararlı kişilerdir.

Yükselen Başak burcunda...

Yükselen Başak burcunda...

Akrep burcunun şüpheci özelliği Deniz'in yükselen burcunun Başak olması ile birlikte arşa çıkabilir. Özel hayatında titiz ve mükemmeliyetçidir. İlişkilerinde güven olmadan birliktelik yaşayamaz. Hayatında akılcı davranır, mantık bulamadığı hiçbir adım atmaz. Kendine güvenli ve kendinden emin bir kişiliktir. Onu ilk kez görenler soğuk ya da çekingen zannedebilir. Oysa o iletişim kurmaktan ve sosyalleşmekten çok hoşlanır. Aşk hayatında ve flört ederken ASC Başak özelliği onu Güneş Akrep'in duygusallığından kurtarır. Daha gerçekçi ve eğlenceli birisi olabilir.

Ay burcu ise Oğlak burcunda...

Ay burcu ise Oğlak burcunda...

Onun soğuk bakışlarının gizemini çözdük. Kendisi bir Ay burcu Oğlak kadını. Ay Oğlak kadınları duruşları ile kimseye ihtiyaçları olmadığını düşündürür. Oysa duygularını kolayca bastırabilir ya da gizleyebilir. Bu nedenle dışarıdan yanlış anlaşılır. Kendini duygusal anlamda yalnız hissediyor olabilir. İçsel anlamda yoğun duyguları vardır. Bu yoğunluk aynı zamanda içsel bir savaş anlamına da gelir.

Merkür Yengeç burcunda...

Merkür Yengeç burcunda...

Merkür Yengeç burcu onun iletişim konusunda sakin ve yönetici kimlikte birisi olduğunu gösterir. Deniz birisi ile tanışmak istediğinde ilk adımı atmaktan asla çekinmez. Evlilik teklifini bile kendisi edebilir. İletişim konusunda pasif ya da korkak olmak ona göre değildir. Ancak çabuk kırılabilir. Sözler onu çok yaralayabilir. Kendisi de sözlerinde incitici olabilir. Alıngan olma ihtimali yüksektir.

Venüs Aslan burcunda...

Venüs Aslan burcunda...

Venüs Aslan burcunda kişinin yüzüne, saçlarına ve güzellik verir. Deniz'in saçlarının gürlüğünü ve sağlıklı duruşunu fark edenler olmuştur. Bu özelliği Venüs Aslan'dan geliyor olabilir. Aynı zamanda aşk hayatında da ateş enerjisindeki bir burç tarafından yönetiliyor olması kendisinin ön planda olduğu bir ilişkide mutlu olabileceğini gösterir. Kendisinden daha az ünlü sayılabilecek kişilerle adını duyduğumuz Deniz'in bu tercihi bu yerleşimden kaynaklı olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Ay Düğümü Akrep, Güney Ay Düğümü Boğa burcunda...

Kuzey Ay Düğümü Akrep, Güney Ay Düğümü Boğa burcunda...

Güzel oyuncunun KAD burcu Akrep, bu nedenle aslında 2022 yılının bu son birkaç ayı ve yeni yıla girerken adını bol bol duyabiliriz. Kendisi de oldukça kadersel bir süreçten geçiyor olabilir. Uzun süreli ilişkisini bitirerek ani bir ilişkiye başlaması da buna işaret olabilir. Deniz'in GAD'ı ise Boğa burcunda. GAD Boğa kişileri keyif yapmaya, tembelliğe ve gezmeye çok düşkün olabilirler. Deniz'in de bıraksalar günlerce tembellik yapacak bir potansiyeli olabilir. Duygularında kapalı, soğuk ve inatçı olabilir. Bu huylarını bırakarak eylem enerjisine geçerek Akrep burcuna doğru gitmesi gerekmektedir. Tutkuyla bağlı olduğu işine ve ilişkilerine odaklanmalıdır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın