Görüş Bildir
Haberler
Aşkına Sadık Gözünüz Kapalı Sırrınızı Verebileceğiniz En Güvenilir Burçlar Hangileridir?

etiket Aşkına Sadık Gözünüz Kapalı Sırrınızı Verebileceğiniz En Güvenilir Burçlar Hangileridir?

Entel Feridun
02.11.2022 - 08:06 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 11:50

İşte ve aşkta hangi burca güven olmaz, hangileri aşkına sadıktır, detayları ile anlatıyoruz. Bu içeriği okurken Yükselen burç yorumunuza da göz atmayı unutmayın. Çünkü Güneş burcunuz kadar yükselen burcunuz da kişilik özellikleriniz üzerinde etkilidir. Hadi en güvenilir burçlar hangileriymiş, sizin burcunuz için güven konusu ne kadar ö TLnemli, bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları listenin en son sırasında yer alıyor. Çünkü dengesizlik konusunda İkizler burçları ile yarışırlar. Bilinenin aksine Balık burçları, İkizler burçlarından daha dengesizdir. Bu nedenle ne sözüne ne de yaptıklarına pek güven olmayacağını söyleyebiliriz. Bugün beğendiğini, yarın beğenmez. Az önce yaptığından, yapar yapmaz pişman olur. Sonra bunu herkese anlatır.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları listenin son sıralarında yer alıyor. İkizler burçları dengesizliği ile meşhurdur. Bu onları pek de güven vermeyen birisi yapabilir. Aşkta çapkın değildir ancak ne istediğini bilemiyor gibi davranır. Sır tutamaz, dedikodu yapmayı ve boş boğazlık etmeyi severler.

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları İkizler'i güven konusunda geride bırakan hava burçlarındandır. İkizler kadar olmasa da önemli konularda ağzını tutabilir, herkesin sırrını boş boğazlık yapıp anlatmaz. İş konusunda dinamik ve görev insanıdır. Bu nedenle sosyal yaşamında pek de güven vermese de iş hayatında güvenilirdir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları sabit burçlar arasındadır. Bu nedenle bir işi tamamlamak ve sorumluluk yerine getirmek söz konusu olduğunda güvenilir olabilirler. Ancak iletişim kurmayı ve başkalarının hayatları hakkında konuşmayı severler. Bu nedenle dedikodu yapmaya eğilimlidir, denebilir. Dürüstlük konusunda da şüpheli yorumlar vardır. Çünkü kendi çıkarları için doğruları gizleyebilirler.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burçları dürüst ve dobradır ancak bunu yaparken patavatsız olabilirler. Çünkü onların tabiatları ateş'tir. Ateş elementi burçları heyecanla hareket ederler ve sözlerini pek de kontrol etmezler. Yani, Yay burçları dürüsttür ancak bu onların patavatsız olması ile ilgili olabilir. İstemeden dürüst davranırlar. Bunun dışında sır saklamak konusunda da pek başarılı sayılmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları toprak elementi burçlar arasında en üretken ve verimli burçlar arasındadır. Onlar haklarıyla mücadele ederek bir savaş kazanmaktan haz duyarlar. Bu nedenle yalana başvurduklarını görmek neredeyse imkansızıdır. Onlar çok göstermeseler de inatçı ruhlu ve cesurdurlar. Bu nedenle dürüst davranmak konusunda herhangi  bir endişeleri yoktur.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları güven konusunda hava grubu burçlardan ayrışan bir burçtur. Ne İkizler gibi havai, ne de Kova gibi umursamaz olabilir. Terazi burçlarının simgesi adaleti temsil eder. Bu nedenle o haklıya haklı, haksıza da haksız, diyenlerdendir. Sözüne güven duymamanız için hiçbir neden yok!

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları için aşk denilince, akla ilk samimiyet ve bağlılık gelir. Onlar güven vermeyen ve sevgisinden emin olmadıklar insanlarla birlikte olmaktan çok acı duyarlar. Bu nedenle sahip oldukları anaç özellik ve şefkat nedeniyle sevgilisine/eşine bağlı birisi olurlar.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları toprak elementine mensup burçlar arasında en sadık ve sözüne güvenilir burçtur. Konu aşk meselelerine geldiğinde tek bir kişiye bağlı kalabilmeyi başaran Boğa burçlarının karakter özellikleri de bu konuda çok etkilidir. Onlar evcimen ve rahatına düşkün kişiler olduklarından dışarıda macera aramazlar. Açıkçası potansiyelleri olsa dahi sadakatsizlik yapmaya üşenirler.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları hem çapkın hem dürüsttür. Bu nasıl olabilir, diyorsanız onlar yalnızca gerçekten sevdiği kişilere sadık olabilirler. Bunun dışında gece hayatını ve tek seferlik ilişkilere yatkın olurlar. Bir Akrep burcu sahiden sevdiği ve önemsediği bir partneri olduğunda ondan başkasını gözü bile görmez. Ona son derece bağlı ve tutkulu olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları listenin ikinci sırasında yer alıyor. Onlar toprak elementi bir burç olması nedeniyle sakin ve çalışkan kişilerdir. Hayatının merkezinde iş vardır. Bu nedenle yalana ve entrikaya ayıracak vakti bulamaz, desek yeridir. İş konularında da emeği ile bir yerlere gelmek konusunda takıntılıdır. Çünkü kendini sınamayı sever. Ona sorumluluk verirken ya da bağlılığını ispat etmesi için sonsuz güvenebilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları her konuda olduğu gibi güven konusunda da liderliği elden bırakmıyor. Koç burçları dobra sözleri ile kimseden bir şey saklamaz, apaçık konuşur; korkusuz ve adalet savaşçısıdır. Kimsenin hakkını yedirmez, olayları olduğu gibi yansıtır. Yalancılık ya da iki yüzlülük onlara göre değildir. Kaybetme korkuları çok az olduğu için dürüst davranırlar. Ateş elementi burçlarının en dürüstü Koçlar oluyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
183
121
84
78
72
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın