Görüş Bildir
Haberler
Asaleti ve Zekasıyla Büyüleyen Müge Anlı'nın Doğum Haritasını İnceliyoruz

Asaleti ve Zekasıyla Büyüleyen Müge Anlı'nın Doğum Haritasını İnceliyoruz

Entel Feridun
18.10.2022 - 09:18

Türkiye'nin tanıdığı ve 'Sarı Papatya' diye sevdiği Müge Anlı, Tatlı Sert programı ile birçok kaybı buldu ve gizemli olayın ardındaki sırrı çözmeyi başardı. Aynı zamanda özel hayatındaki ketumluğu da sevenlerinde büyük merak uyandırıyor. Onun henüz yeni başlayan ve mutlu giden bir evliliği var. Bir kızı ve 'Torunum' diye sevdiği köpeği... 

Peki, bu başarının ve istikrarlı yaşamının ardındaki sır nedir? Aslında Anlı'nın doğum haritası onun şöhretinin nedenini açıkça ortaya koyuyor. Ne de olsa o yükselen Aslan bir Yay kadını! Gelin, Müge Anlı'nın doğum haritasını birlikte inceleyelim ve göstergeleri detaylıca okuyalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Türkiye onu tanıyor ve kalpten seviyor!

Tüm Türkiye onu tanıyor ve kalpten seviyor!

Her bölümünde şok etkisi yaratan tuhaf olaylar ile karşılaştığımız Tatlı Sert gündüz kuşağı programlarının en sevilenlerinden. Müge Anlı başarılı gazeteciliği, yardımsever ve çalışkan kişiliği ile birçok kişinin yoluna ışık oluyor. Onun bu kadar sevilmesinin nedeni şüphesiz ihtiyatla yürüttüğü sorumlulukları ve merhameti...

Güneş Yay, yükselen Aslan...

Güneş Yay, yükselen Aslan...

Yay burcunun maceraperest ve meraklı halleri onun işini heyecanla yapmasına ve aldığı her işi hızla tamamlamasına yardımcı oluyor. Yükselen burcu Aslan ise güneş burcunu destekleyerek ona ün ve tanınırlık getirmiş. Yay burcunun merhametini ve neşeli hallerini de unutmamak gerekir.

Anlı'nın Yay burcu temsilini kimse sorgulayamaz!

Anlı'nın Yay burcu temsilini kimse sorgulayamaz!

Her program sabırsızlığından ve yeni şeyler öğrenerek kendini geliştirmekten bahseden Anlı'nın Yay burcu temsilini kimse sorgulayamaz! El işinden, marangozluğa, kanun çalmaktan, şan derslerine kadar Anlı devamlı yeni şeyler öğrenmek ve durmadan yol devam etmek arzusunda. Öğrenmenin yaşı yoktur, derler ya onun da hayat mottosu bu olabilir. Ayrıca kendisi Marmara Üniversitesi Gazetecilik mezunu ancak öğrenme serüvenini asla sonlandırmıyor. Hukuk üzerine de yüksek lisansını tamamlıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı nasıl merakla takip ediliyorsa özel hayatı da en az o kadar merak uyandırıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı nasıl merakla takip ediliyorsa özel hayatı da en az o kadar merak uyandırıyor.

Anlı özel hayatını uzun yıllardır var olduğu medya sektörüne ve kazandığı üne rağmen sır gibi saklamayı çok iyi başarıyor. Daha önce ayrıldığı eşi ve ilişkileri hakkında magazin dünyası çok az bilgiye sahip. Bir kızı ve yeni başlayan mutlu bir evliliği var ki eğer Anlı bizlerle paylaşmasaydı asla hayatında biri olduğunu duymamıştık!

Çünkü o bir Ay Akrep kadını...

Çünkü o bir Ay Akrep kadını...
  • Ay burcu, tıpkı Güneş burcumuz gibi kişiliğimiz üzerinde etkili olur. Ay, astrolojide duygusal hayat ve aşk temalarını işler. Ay'ın tam doğum anınızda içinde bulunduğu burç, en derin ihtiyaçlarınız, duygusal odağınız ve tepkilerinizi gösterir.

  • Akrep burcunun ketumluğunu bilirsiniz. Ay burcu Üstelik gizemli konuları da özünde barındırır ve iyi yönetir. Sır tutmayı iyi bilir ve şüphecidir. Sık sık paranoya hissetmesinin bir nedeni de budur aslında. Öyle kolay kolay güvenmez ve kendi özel yaşamını da paylaşmaktan imtina edinir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum haritasında ateş elementi baskın.

Doğum haritasında ateş elementi baskın.

Anlı'nın doğum haritasına baktığımızda ağırlıklı olarak ateş elementi burçlarının yer aldığını görüyoruz. Bu ona zorluklara karşı dirençli ve mücadeleci bir özellik sunuyor. Sevilen gazetecinin gözünün görmediğine inanması çok zor, çünkü haritasında su burcu neredeyse yok denece kadar az. Gereksiz dramatikliğe ve duygusallığa gelemez. Aşka inancı da buna bağlı olarak somut eylemlere bağlıdır. Güvenini süslü cümlelerle kazanmak imkansız!

O tam bir aşk kadını: Venüs Kova ve 5. ev stelyumu var.

O tam bir aşk kadını: Venüs Kova ve 5. ev stelyumu var.

Anlı özel hayatında sempatik ve eğlenceli bir kişilik olabilir. 5'inci ev stelyumu ona bu hayatı aşk, eğlence, mutluluk ve hobileri ile yaşayacağını gösteriyor. Venüs Kova ise aşkta özgür ruhlu ve akılcı bir kişilik verebilir. Anlı aşkını öyle herkes gibi yaşamayacak, hep özel ve biricik bir ilişki yaşamak isteyecektir.

Venüs 6'ıncı eve yerleşmiş.

Venüs 6'ıncı eve yerleşmiş.

Anlı'nın aşk hayatında takıntılı olabileceği bir işaret gibi görünüyor. Evlilik ve aşk konularında titiz, çok ince eleyip sık dokuyan birisi olabilir. Evlilikte bazı sınavlar ve ayrılıklar, daha önce yaşandığı üzere, olabilir. Bu onu zor bir kişilik yapsa da kendini güvende hissetmesi için oldukça önemli bir gereklilik gibi görünüyor.

Kariyer noktası ve Mars Koç burcunda!

Kariyer noktası ve Mars Koç burcunda!

Onun kariyerinde bu denli güçlü bir kişilik olmasının bir nedeni de Koç burcundan aldığı enerji ve dirayet olabilir. Her zorluk ile savaşmak ve tırmanarak zirveye ulaşmak en büyük çabasıdır. 10'uncu evin Boğa'yı görüyor olması da kariyerinde uzun süre zirveyi koruyacağını ve istikrarlı bir biçimde devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca bolluk ve bereket konusunda da şans veriyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın