Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğini Gözünden Sakınan ve Başkasının Başarısını Hiç Çekemeyen En Kıskanç Burçlar Hangileri Açıklıyoruz

Sevdiğini Gözünden Sakınan ve Başkasının Başarısını Hiç Çekemeyen En Kıskanç Burçlar Hangileri Açıklıyoruz

Entel Feridun
03.11.2022 - 08:36

Burçların kimisi sevdiğini kimisi arkadaşını daha çok kıskanıyor. Kıskançlık duygusu kimse için sağlıklı değil ancak kendini bu konuda bir türlü durduramayan şüphecilikte çığır açmış burçları açıklıyoruz. Gelin, bakalım zirvede hangi burç varmış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. İkizler Burcu

12. İkizler Burcu

Listenin en az kıskançlık duygusu hissedeni elbette İkizler burcu olmalıydı. İkizler burçları umursamaz özelliğe sahip oldukları için kıskançlık ya da kuruntu yapmak gibi bir düşünceye kapılmaları çok zordur. Onlar çok fazla düşünürler ancak böyle gölge duyguları değil. Daha çok somut şeylere odaklanırlar. Duygusal anlamda da sezgisel olmadıkları için onları sevgililerini ya da başkalarını kıskanırken görmek zordur.

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Kova burcu ile en az kıskanç burçlara devam ediyoruz. Kova burçları da İkizler burçları gibi bir hava burcudur. Bu hava burçları böyle entrikalı meseleleri çok anlamazlar ve umursamazlar. Çünkü onların havai bir yapıları vardır. Sevdikleri kişiyi kıskanacak kadar sahiplenmezler. Herkesin bir gün gidebileceğini ve her ilişkinin bitebileceğinin farkındadırlar. Onlar için kimse vazgeçilmez değildir.

10. Balık Burcu

10. Balık Burcu

Balık burçlarının burada ne işi var, diye merak ediyorsanız bir düşünün... Hangi Balık burcu sevdiği insanı kaybetme korkusu yaşayabilir ki? Onlar için hayat 'hayallerdir'. Bu yüzden adeta bulutlar üzerindeymiş gibi yaşarlar, akılları bir karış havadadır. Hep mutlu ve duygusal olmayı tercih ederler. Bu yüzden şüpheye düşmek ve birilerinden şüphe etmek akıllarına bile gelmez.

9. Terazi Burcu

9. Terazi Burcu

Terazi burçları da her hava grubu burç gibi kıskançlık konusunda rahattır. Keyfine düşkün ve çekici olan Terazi burçlarının böyle karanlık hislere kapılması çok zordur. Bakmayın sevimli ve çocuksu hallerine onlar kendilerine çok güvenirler. Güzel/yakışıklı olduklarının farkındadırlar. Bu nedenle kıskançlık duymak yerine, kıskanılmayı tercih ederler.

8. Oğlak Burcu

8. Oğlak Burcu

Oğlak burçları tuttuğunu koparan ve geldikleri noktaya dişiyle tırnağıyla gelen bir burçtur. Çalışmaktan etraflarına bakıp başkalarını kıskanmayı unuturlar. Aşkta sahiplenici tutumları olabilir. Bu nedenle güven konusuna takıntılı olabilirler ancak başkalarının başarısını kıskanacak kadar ileri gitmezler. Onları kıskananlara ise 'Çalış senin de olur' derler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Boğa Burcu

7. Boğa Burcu

Boğa burçları listenin yavaş yavaş kıskanç burçları bölümüne geçerken adını anmadan geçemeyeceğimiz burçtur. Bu burcun insanı güven konusunda şüpheci olabilir. Özellikle arkadaşlarını kıskanır. Onları kaybetmekten korkabilir. Aşkta ise sevdiğini kimseyle paylaşamaz.

6. Yay Burcu

6. Yay Burcu

Yay burçları kıskanç burçlardandır. Özellikle arkadaş çevresini çok sahiplenir. Çünkü onlar gezmeyi tozmayı çok sever. Eğer arkadaş kaybederse çok sıkılacağından korkar. Yalnızlık onların en korktukları şey olabilir. Aşkta ise bu kadar sahiplenici olmayabilirler. Ancak ufacık bir şüpheye düşmesi ile partnerine hayatı zehir edebilir.

5. Başak Burcu

5. Başak Burcu

Başak burçları kıskanç sanılmayan ancak içten içe başkalarının başarısını ve sevgilisini çekemeyen burçlardandır. Aşkta aşırı takıntılı ve mükemmeliyetçi ruh halleri partnerine hayatı zindan edebilir. Güven söz konusu olduğunda sınırlara saygı duymayı unutabilir. Diğer yandan kendi başaramadığı ancak bir başkasının başardığı işleri de çok kıskanır.

4. Koç Burcu

4. Koç Burcu

Koç burçları bu listenin lideri değil. Ancak koltuğu çok da sallanmıyor... Koç burçları için kıskanç bir burçtur, diyebiliriz. Ancak bu onun haset bir insan olduğunu göstermez. Aksine ailesini korumak için, sevgilisini sahiplendiği için ve arkadaşlarını paylaşmak istemediği için kıskançlık edebilir. Elbette bu his masum değildir. Sonuç olarak öfke patlamalarına neden olabilir. Aman diyelim sevgili Koçlar keskin sirke küpüne zarar!

3. Aslan Burcu

3. Aslan Burcu

Aslan burçları zodyağın en lükse ve paraya düşkün burcudur. Bu nedenle bir başkasının zenginliği ve kazancı onu kıskandırmaya yeter. Dedikodu yapmayı ve arkadaşlarıyla başkalarını çekiştirmeyi de pek seven Aslan burçları dışarıdan pek umursamıyor gibi görünse de içinde fırtınalar kopuyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Yengeç Burcu

2. Yengeç Burcu

İkinci sırada yer alan Yengeç burçları ile en kıskanç burcu öğrenmeye gidiyoruz! Yengeç burçları sanıldığı gibi sessiz, sakin ve sevdiğine düşkün, anaç bir burç değildir. Yani en azından bu kadarıyla kalmazlar! Onların sevgisinin ve şefkatinin bir bedeli vardır. Partnerlerine kendilerini kanıtlamadıkları sürece şüpheci yaklaşabilirler. Herkese öyle kolay kolay güvenmezler çünkü en çok ihanete uğrayan burçlardan bir tanesidir. Başkalarının iyi giden işlerine de nazar edebilirler, bilginize.

1. Akrep Burcu

1. Akrep Burcu

Akrep burçları ile zirveye ulaşıyoruz! En kıskanç burç hangisidir, sorusuna elbette en fazla Akrep burcu cevabı gelebilirdi. Akrep burçları sevdiği insanları gözünden sakınan burçtur. Şüpheciliği nedeniyle paranoyak olabilir. Bu duygu onu esir alıp sonunda ilişkilerinde baskıcı bir kişiliğe bile döndürebilir. Akreplerin bu konuda çok dikkatli olması gerektiğini söylemekte fayda var.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın