Görüş Bildir
Haberler
Burnu Düşse Eğilip Yerden Almayacak, Bu Hayatta Sadece Gururu için Yaşayan Burçları Açıklıyoruz

Burnu Düşse Eğilip Yerden Almayacak, Bu Hayatta Sadece Gururu için Yaşayan Burçları Açıklıyoruz

Entel Feridun
29.10.2022 - 10:33 Son Güncelleme: 25.10.2022 - 10:03

Tüm burçlar arasında özelliklerine baktığımızda en gururlu burçlar hangileridir, merak ediyor musunuz? Genellikle Yengeç ve Akrep burçlarının gururlu oldukları bilinir ancak sonuç düşündüğünüzden daha farklı oldu. Günlük burç yorumlarına baktığınızda bile astrologlar en çok bir burca 'Gurur yapmayın' demiş...Diğer yandan gurur meselesini hiç kafasına takmayan gamsız burçlar da var. 

Yorumları yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın. Eğer burcunuzu bilmiyorsanız yükselen burcunuzu hesaplamak için herhangi bir doğum haritası hesaplama web sayfasını kullanabilirsiniz. Burçlara aşk mı, gurur mu, diye sorduk! Bakalım ne cevap vermişler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Balık burçları adeta bu listede benim ne işim var, diyenlerden bir tanesi olabilir. Çünkü onun hırsları alınmış gibidir. Hayattaki tek kaygısı gerçek aşkı bulamamak olabilir, bu yüzden aşk mı gurur mu, sorusuna daima aşk, diyecektir. Hayatta gururdan öte duygular olduğunu düşünür. Birine verdiği değer hırslarından daha önemlidir. O tam bir aşk insanıdır. Şefkatli ve kırılgan yönü de çabuk affetmesine neden olur.

11. İkizler Burcu

11. İkizler Burcu

İkizler burçları için gurur gereksiz bir duygudur. Ne sanıyorsunuz, bir de bu duyguyu büyütmekle mi uğraşacaktı... O zodyağın en gamsız en kaygısız burçlarından bir tanesidir. Gurur ve kibir gibi duygular onu yorar. Yani birine gurur yapıp affetmeyecek olsa akşama unutur. Yaptığı gurur da boşa yapılmış olur. Ona goygoy olsun, onun keyfini bozmayın.

10. Terazi Burcu

10. Terazi Burcu

Terazi burçları hava grubu bir burç olmasından mı, yoksa adalet duygusunu derinden hissediyor olmasından mı bilinmez ama çok uyumludur. Onun için de herkese hak ettiğini verme arzusu vardır, bu yüzden gurur yapıp köşesine çekilmek ona göre değildir. Haksızsa haksızlığını ifade etmeli, hakkını savunmalıdır. Herkese hak ettiği kadar değer verdiği için kimseyle gurur tartışmalarına girmez.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Yay burçları da en az İkizler burçları kadar kaygısızdır ancak farkları ateş burcu olmasıdır. Ateş enerjisi Yay burçlarına öfke ve hırs duygularını derinden hissettirir. Dolayısıyla onlar havalı ve kibirli olabilir. Düşmanlık besledikleri kişilere ya da kıskançlık hissettikleri birisine karşı gururlu olabilir. Aşk konusunda da aynı şekilde süründürmeyi sever.

8. Yengeç Burcu

8. Yengeç Burcu

Yengeç burçları bu listenin en bahtsız burçlarından bir tanesi olabilir. Onlar hem aşk insanıdır hem de gururlarına yediremedikleri bir şey olduğunda alınganlık yapabilirler. Yani ne yapsa, ne dese boş... Hem seviyor hem de gurur yapıyor! Bu yüzden bazen aşkta onları anlamak epey zor olabilir. Sezen Aksu'nun da dediği gibi kuyruğu hep dik tutar. Ağzıyla 'Git, artık bitti' der ama arkanızdan ağlar, halıları söker...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Başak Burcu

7. Başak Burcu

Başak burçları gururdan ziyade kibirli olabilir. Mükemmeliyetçilik huyları nedeniyle birisinin ona karşı yaptığı hataya aşağılayıcı bakacak ve onu küçük düşürmek isteyecektir. Bu arada ufak bir hata dahi olsa affetmez, anında yol verir. Tekrar barışmak mı? İmkansıza yakındır. Başak burçları en az Koç burçları kadar inatçıdır. Onun damarına basmayın.

6. Akrep Burcu

6. Akrep Burcu

Akrep burçları tutkuları için yaşarlar. Ancak iş aşka gelince Yengeç burçları gibi bunların da aklı karışır. Kuyruğu dik tutacağım, derken aşka yenilirler. İçlerinde fırtınalar kopar ancak yüzlerinde mimik oynamaz. Aldatmak ve ihanet gibi hataları asla affetmezler. Yapılan yanlışın intikamını mutlaka alırlar. Bu su burçlarının gözlerindeki hırsı ve ateşi görmemek çok zordur.

5. Boğa Burcu

5. Boğa Burcu

Söz konusu aşk olunca, aşka aşık burçlardan bir tanesi olan Boğa burçları da oldukça gururludur. Arkadaşlıklarıyla da aynı şekilde hataları göz ardı etmekte zorlanır. Zaman zaman alıngan olabilir. İnatçılık, deseniz o da var! Boğa burçlarının inadına gitmekten vazgeçin, huyuna gidildiğinde yumuşacık bir kalpleri vardır. Ancak sadakatinizi kanıtlamalısınız.

4. Kova Burcu

4. Kova Burcu

Listenin burasına geldiğimizde hepiniz başlığı iki kez okudunuz, biliyoruz. Kova burcu ve gurur mu? Evet, Kova burçları en gururlu burçlardan bir tanesidir. Bakmayın hava grubu bir burç olmasına o aynı zamanda sabit nitelik taşır. Yani onu ikan etmek, görüşünü değiştirmek çok zordur. Bir kez güvenin sarstınız mı tekrar size inanması da zaman alır. Aslında Kova burçları zaten kendilerinden başka kimseye inanç duymazlar. Bu nedenle en gururlu burçlardan sayılabilir.

3. Aslan Burcu

3. Aslan Burcu

Aslan burçları kendilerini çok sevmeleri ile meşhurdurlar. Bu bir bakıma güzel bir özelliktir. Aslanların özgüveni hep yüksek ve dinamiktir. Ancak diğer yandan bu onları gururlu birisi yapar. Duyguları bastırmak konusunda ustadırlar. Ateş elementine mensup olmaları nedeniyle bir kez sinirlendiğinde ortalık karışabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Oğlak Burcu

2. Oğlak Burcu

En gururlu burçlarda zirveye doğru giderken Oğlak burcunu anmasak olmazdı! Oğlak burçları oldukça kendilerine has bir karaktere sahip olurlar. Kimseye 'Eyvallah' demezler. En zor anları bile yalnız geçirirler, tek başınalığa çok alışmışlardır ve kimseye ihtiyaç duymazlar. Yalnızlığı bu kadar seven ve son derece çalışkan olan bir burç elbette en gururlu burçlar arasında yer almalıydı!

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Tüm burçları sırayla anlattık. Birincilik ise elbette Koç burcunundu... Koç burçları zodyağın en hızlı öfkelenen, duygularını en iyi bastıran ve olaylara mantığı ile bakan burcudur. Çok aşık olduğu sevgilisini, yıllar boyu emek verdiği ilişkisini ya da çocukluk arkadaşını tek bir kalemde silip atabilir. Karşısında kimse duramaz, onu gururuyla alt eder. Dolayısıyla Koç burçlarının en gururlu burç unvanını silmek çok zordur.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın