Görüş Bildir
Haberler
Son Pişmanlık Fayda Etmiyor! Burçların Bir Kez Yakalandığınızda Geri Dönüşü Olmayan Asla Affetmeyeceği Hatalar

Son Pişmanlık Fayda Etmiyor! Burçların Bir Kez Yakalandığınızda Geri Dönüşü Olmayan Asla Affetmeyeceği Hatalar

Entel Feridun
19.10.2022 - 07:33

Astrolojide her burç farklı özelliklere sahip, dolayısıyla ilgi alanları kadar hoşlanmadıkları şeyler de birbirine zıt olabilir. Akrep burçları ihaneti asla affetmezken, Başak burçları sorumsuzluğa tahammül edemiyor. İşte burçların radarına girdiğinizde artık kaçışı olmayan o büyük hatalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları Mars gezegeninin yöneticiliğinde ve ateş grubu bir burçtur. Bu nedenle öfkesi küpüne zarardır. Kızdığında yakıp geçer. Çabuk parlar çabuk söner ancak onun tahammül edemediği şey iki yüzlülük ve riyakarlıktır. Asla nabza göre şerbet vermez, böyle yapan insanları da ezik bulabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları arkadaşlarına ve aşkına çok sadıktır. Bu nedenle güven konusu onlar için önemlidir. Eğer karşısındaki ona yalan söylerse ve ortaya çıkarsa asla affetmez. Onların yalan radarları hep açıktır. Anında şüpheli davranışlarınızı anlarlar.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burcunun spesifik bir takıntısı yoktur. Ona bildiğiniz bir sırrı ya da dedikoduyu söylemediyseniz ve o sizin bildiğinizi geç öğrenirse belki buna sinirlenebilir. Asla affetmeyeceği ve trip atacağı bir konu varsa o da bir şeyi söyleyeceğim deyip vazgeçmek, ya da yapacağım deyip yapmamak, olabilir.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçlarının affedemeyeceği konu saygısızlıktır. O zaten kendi var oluşunda biriktirdiği sevgi dolu ve yapıcı halleri ile sevgiye ihtiyaç duymaz ancak en azından karşısındakinden saygı bekler. Alıngan bir burç olduğu için de birçok sözü yanlış anlama potansiyeline sahiptir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burcu gösterişlidir ve kendini çok sever. Dolayısıyla bu insana hadsizlik etmek yapacağınız en son şey olabilir. O sormadan fikir beyan etmeniz onu sinirlendirir. Nerede duracağınızı bilmelisiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçlarının en büyük takıntısı titizlik ve düzendir. Özellikle ortak alanı paylaştığı kişilerin sorumsuz davranışları onu çileden çıkarır.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçlarının en hassas noktası hak ve adaletin yerini bulmasıdır. Yapılan haksızlıklara asla tahammül edemez. Sadece ona yapılmasına da gerek yoktur üstelik... Onun bulunduğu bir ortamda bunu yapmanız yeterlidir.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları sessiz ve ketumdur. Pek affetmeyi sevmez, o daha çok intikam peşine düşer. Ama en sevmediği konu ihanettir. Sevdiklerinden ihanet görmeyi asla unutamaz. Ve mutlaka öcünü alır, hem de hiç beklemediğiniz bir anda.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burçları inançlar konusunda oldukça hassastır. Öfkesi saman alevi gibi olan bu burcun insanına inançlar konusunda saygısızlık ederseniz anında karşılığını alırsınız. Yay burçları için bu inanç umut etmek bile olabilir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları işinde gücünde, sakin ve sessizdir. Ancak sessiz atın çiftesi pek olur, derler. Oğlak burçlarının emek vererek bugüne getirdikleri her şey kutsaldır. Unutmayın onlara asla armut pişip ağızlarına düşmez. Hep çok çalışıp, kazanmışlardır. Dolayısıyla dedikodusunu yapanları ve ona iftira edenleri asla affetmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları en dobra burçlardan bir tanesidir. Gerçekleri acımadan, olduğu gibi söyler. Karşısındakilerden de aynı dürüstlüğü bekler. Ne var ki yalancılar peşini bırakmaz. Onun en nefret ettiği şey yalandır.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları her ne kadar romantik prens/prenses gibi görünseler de özgürlüklerine çok düşkündürler. Zaten hayatları yeterince depresiftir çünkü akılları hep karmaşıktır. Bir de üstüne özgürlükleri kısıtlanınca deliye dönerler.

Sizin burcunuz ne ve neyi asla affetmezsiniz? Yorumlarda buluşalım...

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tırtıl Savar

Aynen öyle yalana tahammül yok.en acı gerçek,en tatlı yalandan evladır ♒

yengegeldikmi

"Başak burçlarının en büyük takıntısı titizlik ve düzendir. Özellikle ortak alanı paylaştığı kişilerin sorumsuz davranışları onu çileden çıkarır." Kız kardeş... Devamını Gör