Görüş Bildir
Haberler
9 Ekim Koç Burcunda Kironyen Dolunay Meydana Geliyor: Burçları Nasıl Etkileyecek?

9 Ekim Koç Burcunda Kironyen Dolunay Meydana Geliyor: Burçları Nasıl Etkileyecek?

Entel Feridun
08.10.2022 - 10:47

9 Ekim Pazar günü İstanbul saatine göre 23:54'de Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Dolunaya, astrolojide şifacı yaralı olarak adlandırılan Kiron/Şiron (Chiron) eşlik edecek. Bu işaret gösteriyor ki özgürlüğümüz için geçmişte aldığımız yaraları hatırlayabiliriz, benzer mücadeleler vermemiz gereken olaylar içerisinde olabiliriz ve sonunda bu konularla ilgili olarak şifalanabiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu dolunay sert etkileri olan ve yara alabileceğimiz olayları gösteriyor.

Bu dolunay sert etkileri olan ve yara alabileceğimiz olayları gösteriyor.

Dolunay anında Yengeç burcu yükseliyor. Bu dolunay döneminde aile, yuva ve ev ile ilgili konuların gündeme geleceğini gösteriyor. Diğer yandan Koç burcunun enerjisi lider olma arzusu verecektir. Bu açıdan ev içerisinde tartışmalar ya da duygusal temalar olabilir. Geçmiş travmalar çözülebilir.

Unutmayın! Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.

Unutmayın! Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.

Dolunay, Kiron ile kavuşumda olacak. Geçmişten getirilen travmalar ve acılar gün yüzüne çıkacaktır. Bu ruhsal anlamda sizi çok yorabilir. Çıkmazlar içerisinde hissedebilirsiniz. Ancak bütün bunlar daha önce halledilmeyen meselelerin çözümlenmesi adına yaşanacak. Özellikle aileden gelen travmalarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz.

Dolunay Kiron ile kavuşum açısı yaparken Venüs ile Kiron karşıt açıda! Venüs ise Terazi burcunda olacak...

Dolunay Kiron ile kavuşum açısı yaparken Venüs ile Kiron karşıt açıda! Venüs ise Terazi burcunda olacak...

Yengeç burcunun temalarında da olduğu gibi Venüs de anne ve kadınları gösteriyor. Kiron aynı zamanda Alpheratz yıldızı ile kavuşumda olduğundan bu açı kadınların özgürlük mücadelesini, kendini gösterme arzusunu ve bununla ilgili diğer savaşçı konuları gösterebilir. Ayrıca evlilikten alınan yaralar ve ilişkilerde yaşanan ruhsal acılar tetiklenebilir.

Ani kazalara ve baş bölgesine dikkat!

Ani kazalara ve baş bölgesine dikkat!

Koç burcu sağlık anlamında kafa, kafa kemikleri, yüz, göz ve diğer baştaki organları temsil ettiğinden bu sıralar kafa bölgenize dikkat edin, deriz! Kiron aynı zamanda yara almayı işaret ettiği için ani kazalara ve yaralanmalara açık durumlar söz konusu olabilir. Mars – Neptün karesi özellikle araç ile yapılabilecek kazalara ve dikkatsizliklere karşı uyarıyor.

Dolunay günlerinde büyük beklentilere girmeyin! Bu olmayacak duaya amin, demek gibi olacaktır...

Dolunay günlerinde büyük beklentilere girmeyin! Bu olmayacak duaya amin, demek gibi olacaktır...

Dolunay kolektif anlamda destekleyici görünse de bireysel anlamda hayal kırıklıklarına işaret ediyor. Mars İkizler burcunda hareketinde dolunayı olumlu etkilese de ne yazık ki Mars Neptün karesi ve dolunayın onuncu ev yerleşimi somut konularda hayal kırıklığı, içsel anlamda güvensizlik ve belirsizlik olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım, 9 Ekim Koç burcu dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu

Koç Burcu

2023 senesinde yaşayacaklarınız ve başlıca gündeminizi bu dolunay zamanı öğrenebilirsiniz. Dolunay sizin ışığınızla aydınlanıyor ancak tüm bunlar sizi daha fevri yapabilir. Hareketleriniz daha çok dikkat çekecek ve eylemleriniz sonuç verecektir. Özellikle 11 Ekim civarı aşk ile ilgili güzel haberler, heyecanlar yaşayabilir ve yeni flörtlerle tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Sevgili Boğa'lar Boğa-Akrep tutulma aksında olduğumuzu hatırlatalım! Bu durumda ilişkiler ve özel hayatınız gündemde olacak. Attığınız adımları iyi düşünün ve iyi iletişim kurmaya özen gösterin. Yönetici gezegeniniz Venüs dolunaya bir karşıt açı yapıyor. Gizli düşmanlıklar görebilir ve arkanızdan çevrilen işleri öğrenebilirsiniz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Yönetici gezegeniniz Merkür retro hareketini bitirdi! İkizler burçları için yeni bir sayfa ve yeni kontaklar söz konusu olabilir. Ertelediğiniz işleri ve konuşmaları yapabilirsiniz. Ancak dolunayın yönetici Mars burcunuzda seyrediyor. Dolayısıyla her ne kadar çevrenizden ve arkadaşlarınızdan etkilenecek olsanız da olayların başrolünde siz olabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Dolunay zamanı kendiniz ile ilgili aldığınız kararlar ve varsa aklınızda yeni projeler ya da iş meseleleri gerçekleşme konusunda engellenebilir. Aslında mesleğiniz ile ilgili önemli bir olay ya da konu var ancak bunun temelleri henüz atılıyor. Karşılığını yeni yılda alacaksınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Eşinizden ya da sevgilinizden bu dönem bol bol destek alacaksınız. Hem duygusal hem de kariyer anlamında değişimlerin ayak sesini duyuyor gibisiniz. Ancak tüm bunların netleşmesi için gelecek tutulmayı bekleyin!

Başak Burcu

Başak Burcu

Günlük hayatınız ve işleriniz ile ilgili bir yenilenme söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden kopma nedeniyle kurban rolüne bürünmeyi bırakın. Değişimler size maddi ve manevi anlamda iyi gelecektir. Özellikle bu sıralar iyi para kazanabilir ya da bu konu ile ilgili atılımlarda bulunabilirsiniz.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Güneş burcunuzda ilerliyor! Bu da başrol sizsiniz, demek oluyor. İyi ya da kötü yaşanan ne varsa sesinizi duyuracaksınız. Yeni aşklar, biten ilişkiler ve yeni kazanç kapıları olabilir. Yaptığınız bir şey çok ses getirebilir. Kartlarınızı iyi oynayın!

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Değişimin ayak seslerini duyan burçlardan biri de sizsiniz! Uzun zamandır belli bir rutinde ve belirsizliklerle yaşayıp gidiyor olabilirsiniz. Kendiniz ile ilgili önemli kararlar, kariyerde değişiklikler ve aşk konusunda yenilenmeler olabilir. Bunların temeli bu dolunay atılacak ancak ay sonunda doğru sizin burcunuzdaki tutulma ile gerçekleri göreceksiniz!

Yay Burcu

Yay Burcu

Mars retrosu zıt burcunuzda yaşanacak, Koç dolunayının sağlık ve endişe verici konularına meyilli olabilirsiniz. Baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Çok düşünmekten uyku uyuyamaz hale gelebilirsiniz. Tüm bunlar aklınızın size bir oyunu. Oysa sağlığınıza dikkat ederek ve sosyalleşerek dolunay sürecini keyifli geçirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Taşınmak, toparlanıp gitmek ve yeni bir düzen kurmak hayaliniz olabilir. Ya da böyle bir durumda kalabilirsiniz. Diğer yandan ev ve aile konuları belirsiz olabilir. Netlik kazanması için gelecek yılı bekleyin ve kesin kararlar alırken dikkatli olun!

Kova Burcu

Kova Burcu

Bir eğitimi bitirmek ve bir şeyin sonuna gelmiş olmak söz konusu olabilir. Bu her neyse sizi ruhsal anlamda doyurmuş ve dönüştürmüş. Hayatınız ile ilgili yurtdışı, iş ve yeni bir düzen gibi hayalleriniz var. Bunlar hakkında harekete geçmeye hazır olun.

Balık Burcu

Balık Burcu

Yeni yılda bu dolunayın temasını yaşayacak olan burçlardan bir tanesi de sizsiniz! Bu dönem parasal konularda iyileştirmeler yapın, para biriktirin ve ruhunuzu şifalandırmak için çalışmalar da bulunun. Yeni yılda bu dönem yaptığınız her şey yanınıza kar olacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın