Görüş Bildir
Haberler
Sonbahar Ekinoksunda Kartlar Yeniden Dağıtılıyor! 26 Eylül Terazi Yeniayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Sonbahar Ekinoksunda Kartlar Yeniden Dağıtılıyor! 26 Eylül Terazi Yeniayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Entel Feridun
25.09.2022 - 09:31

26 Eylül Pazartesi günü İstanbul saatine göre 00:54’te 2 derece Terazi burcunda bir yeniay meydana geliyor. Bu yeniay tüm burçlar için bir takım yeni başlangıçlar demektir. Geçtiğimiz Balık dolunayı ile bağımlılık haline gelmiş kötü alışkanlıklarınızı ve sevgi ile karıştırdığınız bağımlılık gösterdiğiniz aşkları bırakmak konusunda gökyüzü burçları zorlamıştı. Şimdi bu savaşın kazananlarını taçlandırma zamanı! 

Terazi burcu her zamanki gibi yeryüzüne uyum ve adalet dağıtırken Merkür'ün geri hareketinden de destek alacak. Gelin bakalım bu yeniay bizleri neler bekliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

26 Eylül Terazi yeniayı Balık dolunayında ektiklerimizi biçtirecek. 10 Eylül Balık dolunayının burçları nasıl etkilediğini ve bu dönem neler yaşadığınızı hatırlamak isterseniz sizi şöyle alalım...

26 Eylül Pazartesi günü gece yarısında harika bir dolunay ile düzen yeniden kuruluyor!

26 Eylül Pazartesi günü gece yarısında harika bir dolunay ile düzen yeniden kuruluyor!

Yeniay anında gökyüzünde hava elementi ağır basıyor. Zaten yeniay da bir hava burcu olan Terazi'nin 2 derecesinde gerçekleşiyor.

"Yeni bir günün şafağında her şeyin değiştiği bir hayat başlıyor!"

"Yeni bir günün şafağında her şeyin değiştiği bir hayat başlıyor!"

Uranyen Astrolog Sevilay Eriçdem, Terazi burcu yeniayına sabian sembolleri ile baktığında yepyeni bir dönemin işaretlerini gördüğünü bu sözlerle aktarıyor. Yani, bu yeniay korku dolu zamanların son bulduğunu anlatıyor, karanlıkta ve belirsiz hissedenlere umut ışığı yakıyor!

26 Eylül Terazi Yeniayı sırasında gökyüzünde hangi dinamikler mevcut?

26 Eylül Terazi Yeniayı sırasında gökyüzünde hangi dinamikler mevcut?

Terazi yeniayı sırasında yükselen 20 derece Yengeç burcunda ve Kuzey Ay Düğümü ile Uranüs'ün güzel bir kavuşum açısı var. Bu durumda Yengeç burcu ve Terazi burcunun ortak noktası olan yakın ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler gündemde olacaktır.

Terazi burcu kendi evinin konularını dördüncü eve, yani Yengeç burcunun evine taşıyor!

Terazi burcu kendi evinin konularını dördüncü eve, yani Yengeç burcunun evine taşıyor!

Yeniay sırasında Terazi'nin evlere göre konumuna baktığımızda dördüncü evde olduğunu görüyoruz. Bu demek oluyor ki Terazi'nin uyum ve adalet konuları yuvada ve aile ile ilgili meselelerde gün yüzüne çıkacak. Bu aynı zamanda taşınma, yeni bir ev, ailenin büyümesi, çocuk ve evlilik gibi olayları da müjdeleyebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Plüton'un karanlık yüzü aşkta karşımıza çıkabilir!

Plüton'un karanlık yüzü aşkta karşımıza çıkabilir!

Plüton ile yükselen Yengeç konumları ise yeniay anında karşıt açı yapıyor olacak. Bu durum bazı ilişkilerin artık bitirilmesi gerektiğini hatırlatan çanların çalınacağını söylüyor. Bitmesi gereken bitmeli ve gelmesi gereken, daha iyisine yer açılmalıdır. Diğer yandan Güneş ve Ay yedinci evdeyken, Güney Ay Düğümü de beşinci ev ile aşk ilişkilerine şifa dağıtıyor olacak.

Merkür'ün de geri hareketiyle beraber artık Başak burcuna geçiyor olması yeniay anında iletişim konularında birkaç gün "Oh!" dedirtebilir. Ardından Merkür Başak retrosu burçları biraz yoracak!

Merkür ve Venüs Başak burcunda kavuşuyor!

Merkür ve Venüs Başak burcunda kavuşuyor!

Yeniay sürecinde Başak burcunda kavuşum açı yapan Merkür ve Venüs geçmişten gelen aşkları, geçmiş mevzuların tekrar gündeme gelmesini ve daha önce tamamlanmayan işlerin tamamlanacağını gösteriyor.

Yeniay dönemi mide, üreme organları ve cinsel hastalıklara dikkat!

Yeniay dönemi mide, üreme organları ve cinsel hastalıklara dikkat!

Yeniay anında Castor sabit yıldızı üzerinde Yengeç burcu yükseliyor olacak. Bu durum Yengeç'in temsil ettiği göğüs, mide ve üreme organları ile ilgili hastalıklara dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor. Stres nedeniyle aşırı yeme ya da bulantı yaşayabilir, mide krampları çekebilirsiniz. Hazımsızlıklar olabilir ya da kadınlarda rahim ve yumurtalıklar ile ilgili rahatsızlıklar ortaya çıkabilir.

26 Eylül Terazi Yeniayı burçlara etkisi neler olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Sevgili Koç burçları Aşkı aramanıza gerek yok, çünkü hayatınızdan sevgiyi ve ilişkiyi itiyor olabilirsiniz. Güvensiz ve mutsuz bir enerjiniz var. Bu dönem sizin için duygusal arayışlarda olabilirsiniz. Bir ilişkiden ne aradığınızı iyice değerlendirin. Sizi tatmin edecek türden bir aşka hazır mısınız? Bir ilişkiye ne katkıda bulunduğunuzu düşünmek için zaman ayırın. Aşkı hayatınıza böyle çekebilirsiniz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları bu yeniay adeta kendinizin en iyi arkadaşı olmanız için geliyor. Sağlık ve zindelik ile ilgili endişeleriniz olabilir. Bu nedenle kişisel bakımınıza dikkat etmeli ve kendinize hak ettiğiniz sevgiyi göstermelisiniz. Spor ve beslenme ile ilgili düzenli alışkanlıklarınız varsa bunlardan daha çok verim alabilirsiniz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları bu yeniay bazen kendinize karşı biraz sert olabilirsiniz. Merkür retrosu evinize ve ailenize odaklanıyor. Bu temalar benlik duygunuzu biraz sarsacak gibi... Ama kendinizi var etmek ve tüm potansiyelinizi ortaya koymak için en doğru zaman! Ebeveynlerinizi ve üzerinizde etkisi olan kişileri affetmeyi öğrenin. Bu yeni ayın bir mesajı da affetmek!

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Hayal kırıklıkları, yorgunluk ve bitkinlik... Bu yeniay her zamankinden daha yetersiz hissediyorsunuz. Kısa bir süre içinde bunun yanlış bir şey olduğunu anlayacaksınız. Aşk ve kariyerde güzel zamanlar için bu dönemi iyi değerlendirin. Sıkışmış enerji sizin kendinizi ortaya çıkarmanız için akıyor.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları için bu yeniayda dünya çok acımasız ve çevrenizdekilerde çok anlayışsız gelebilir. Aşk hayatı zorlayıcı ve umut hiç yokmuş gibi düşünebilirsiniz. Terazi yeniayının uyum ve diplomasi özelliğini kendinize çekin ve rahatlamaya çalışın. Işığınız en çok sevgi dolu nezaket gösterdiğinizde parlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları 2022'nin Eylül ayında doğum günlerinde hak ettiği ödüllerden yoksun, başkalarının ihtiyaçlarına yönelerek özverili bir şekilde geçirdi. Burcunuzdaki Merkür retrosu, Terazi'deki yeniay ile etkileşime giriyor, kendinizi mutlu etmeniz için harika bir olay. İsteklerinizi ve hayallerinizi not alın. En iyi gecikmiş doğum günü hediyesini bu şekilde idealize etmeye başlayabilirsiniz. Kendinize imkanlarınız dahilinde davranın ve yüksekleri hedeflemenin sorun olmadığını unutmayın.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler burcunuzdaki yeniay bastırdığınız duygularınızın kaybolmadığını hatırlatabilir. Duygular arka planda olduğunda, bilinçaltınız hayal kırıklığı yaratır. Açıklanamayan stres, yorgunluk veya sinirlilik hissedebilirsiniz. Huzursuzluk hissettiğinizde hayallerinizi yazarak ve çevrenize nezaket ya da güzel enerji verin.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Bu yeniay söylenmemiş sözlerin söylendiği ve geçmiş aşkların geri döndüğü bir takım hesaplaşmalar olacak. Kendi içinizde olayları iyi değerlendirmelisiniz. İnsanlar yapay ve yapmacık olabilir. Bu sizin sinirlerinizi bozabilir. İntikam duygunuza yenik düşmeyin.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yeniay ve Merkür retrosu sizi kıskaca almış gibi hissedebilirsiniz. Her şeyi biraz yavaşlatın ve özellikle kariyer yolunuzu yeniden gözden geçirin. Hayatın gelgitlerle geldiğini unutmayın. İstediğiniz yaşam tarzını gerçekleştirmiş insanlarla dolu topluluklarla ilişkiler geliştirin.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Zihinsel emek vermeye ve çalışmaya çok istekliyseniz bile, bu Yeniay size meydan okuyacaktır. Çocukluğunuza gidebilir ve eski alışkanlıklarınızı özleyebilirsiniz. Eski sevgililer ve romantizm teması da odak noktanızda olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Benliğiniz için gerekli fedakarlıkları ve değişiklikleri yapmanın tam zamanı. Ayrıca ihtiyacınız olan yardımı da alabilirsiniz. Burcunuz bu yeniay toplum bilincine sahip olması, kulak vermesi ve yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmasıyla dikkat çekiyor.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları için yepyeni bir dönemin başlangıcındayız. Değişken bir su burcu olarak bırakmaya veya devam etmeye aşinasınız. Akışta kalmayı ve yarının getirebileceklerini kabul etmeyi öğreniyorsunuz. Bu yeniay kendinize kendinizi nasıl yeniden yaratabileceğinizi sorun. Olmak istediğiniz sizi ortaya çıkarmak için atacağınız adımları not alın.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın