Görüş Bildir
Haberler
Birçok Arkadaşınız Yeni Bir İlişkiye Başlayacak! 29 Eylül Venüs Terazi Geçişi Burçlara Özel Etkileri Nelerdir?

Birçok Arkadaşınız Yeni Bir İlişkiye Başlayacak! 29 Eylül Venüs Terazi Geçişi Burçlara Özel Etkileri Nelerdir?

Entel Feridun
28.09.2022 - 10:46

29 Eylül Perşembe günü saat 10.49'da Venüs Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar burada seyahat edecek. Bu dönem içe kapanık ve kurban psikolojisiyle ilerlediğimiz konularda özgüven tazelemesi yaşayacağız. Daha dışa dönük ve sosyal olabiliriz. Bu dönem için sizlere tavsiyemiz girişken olmanız! Evde kalmak ve hayatı izlemek Venüs Terazi döneminde sizi tatmin etmeyecektir. Diğer yandan 5 Eylül'den bu yana Başak burcunda seyreden Venüs'ün kendi yöneticiliğindeki bir burca geçiyor olması aşk konularında hepimize bir 'Oh' dedirtecek! 

Venüs Terazi burcunda genel ve burçlara özel etkileri neler olacak, gelin birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir süredir gökyüzünde toprak sembolizması ağır basıyor. Venüs gezegeni de 5 Eylül İstanbul saatine göre 06:04’ten bu yana Başak burcu seyrindeydi.

Bir süredir gökyüzünde toprak sembolizması ağır basıyor. Venüs gezegeni de 5 Eylül İstanbul saatine göre 06:04’ten bu yana Başak burcu seyrindeydi.

Venüs Başak burcunda ilerlerken finans, aşk ve sanatsal konularda bireysel anlamda takıntılı olduğumuzu hissetmiş olabiliriz. Hayat daha kaygılı geçiyordu ve sorumluluklar nedeniyle günlük rutinlere boğulmuş durumdaydık. Kötü günler geride kaldı...

29 Eylül'e gelene kadar büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalanlar, enerjisi yerlere serilenler ve aşkta yüzü gülmeyenlere müjde!

29 Eylül'e gelene kadar büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalanlar, enerjisi yerlere serilenler ve aşkta yüzü gülmeyenlere müjde!

Venüs hava elementi ve kendi yönettiği bir burç olan Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu yeryüzündekiler için biraz rahatlamak ve yükleri azaltmak anlamına geliyor. Venüs'ün kendi burcunda olduğu süre boyunca parasal anlamda ve aşk temalarında iyicil enerjiler söz konusu görünüyor.

23-29 Eylül arası Merkür Başak burcunda Venüs ile kavuşumdayken retro sona eriyor!

23-29 Eylül arası Merkür Başak burcunda Venüs ile kavuşumdayken retro sona eriyor!

Merkür retrosu ileri geri derken, Başak ve Terazi burcunda gidip geldi. Eylül'ün başından bu yana Merkür retrosunun da huzursuz enerjisini üzerinizde hissediyor olabilirsiniz. Tüm bu gerginlik, ertelenen işler ve evrenin bir türlü yanıt vermediği sorular son buluyor. Venüs Terazi burcuna geçerken Merkür retrosu sona eriyor hem de kavuşum açısı yaparak... Bu günlerde kadersel etkiler söz konusu olacağından kendinizi sakın eve kapamayın!

Yine de Merkür retrosunun olumsuz etkilerinin bir süre daha elimizi kolumuzu bağladığını hatırlatmadan geçmeyelim!

Aşkta güzel fırsatlar, ceplere ise bolluk ve bereket verilecek. Burçlar retro çıkışı ödüllerini alıyor!

Aşkta güzel fırsatlar, ceplere ise bolluk ve bereket verilecek. Burçlar retro çıkışı ödüllerini alıyor!

Venüs Terazi'deyken, yani kendi tahtındayken, elbette olumlu enerjide çalışacak. Terazi'nin temaları olan uyum, adalet ve sevgi ilişkilerin dili haline gelecek. Retro sonrası geri gelen ex'ler ile tamam mı, devam mı, kararı bütünün hayrına verilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Venüs Terazi burcu döneminde yeni ilişkiler başlayabilir!

Venüs Terazi burcu döneminde yeni ilişkiler başlayabilir!
cdn.shopify.com

Bu dönem bolluk, bereket ve şifanın çalıştığı bir dönem olacak. Bu nedenle Terazi'nin dengeli etkisi ile birlikte çevrenizde yeni bir ilişkiye başlayan çok kişi olacaktır. İlişkisi olanlar var olan sorunları gerçekçi ve yapıcı eylemlerle ele alabilirler. Bitirilmesi gereken büyük bir olgunlukla biterken, bazı ilişkiler nişan, evlilik gibi ileri bir dereceye erişebilir.

29 Eylül Venüs Terazi burcu geçişi burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu

Koç Burcu

Sevgili Koç burçları, karşıt burcunuzdaki Venüs sizi biraz sinirlendirebilir. Yani ne bu uyum ihtiyacı, ne bu anlayış ve sevgi nameleri, diye çıldırabilirsiniz. Ancak sizin ruhunuz için de bazen huzur gerektiğini hatırlamalısınız. Hep kaos ve macera dolu anlarla geçen ömrünüz epey yorucu, bu dönem biraz içe döndüğünüz ve şifalandığınız bir süreç olabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Gökyüzündeki yöneticiniz Venüs geri giden Merkür'ün yanında! Bu nedenle bilinçaltında aşırı stratejik davranıyorsanız - veya başka bir deyişle, tutkularınıza aşırı düşkünseniz, bu olumsuz kalıplardan bazılarını serbest bırakmanın zamanı geldi. Geri giden Plüton ile uyum içinde, yeni başlangıcınızı ve bu yeni yola çıkmak isteyip istemediğinizi iyice bir düşüneceksiniz. Yenilenmeye ihtiyacınız var.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

29 Eylül Venüs Terazi geçişi yaratıcı düşünceler ve kendini ifade etme ile ilgili olan aşk evinizde, yani beşinci evinizde olacak. Aşık olmak isteyen İkizler burçları evde durmayın, gezin ve hayatınızın aşkını arayın. Merkür de retro etkisini bitirirken iletişim kurmaktan ve yeni insanlarla flört etmekten çekinmeyin. Sizin gibi hava burcu bir gezegendeki Venüs size aşkı ve mutluluğu getirecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları içinizde fırtınalar kopuyor! Sanki sonbahar dışarıya değil de size gelmiş gibi! Mutsuzsunuz, sebebini bilmiyor bile olabilirsiniz ancak bir huzursuzluk var. Ancak bu geçici. Venüs Terazi geçişi sizi yeniden aşkla ısıtacak. Çok para harcamamaya çalışın ve kendinizi alışveriş yaparak mutlu etmeyi alışkanlık yapmayın.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Bu dönem hem kendi içinizde hem de değer duygunuzla ilgili olarak tamamen güvende hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu düşünmeye çağrılıyorsunuz. Belki maddi yetersizlik duygusu ya da özgüven eksikliğiniz olabilir. Merkür-Venüs ve Plüton arasındaki uyum, hayatınızın bir alanını dönüştürmenize yardımcı olacak. Böylece dengenizi yeniden kazanabilir ve gücünüzü geri alabilirsiniz.

Başak Burcu

Başak Burcu

Venüs sizin burcunuzu terk ediyor ve denge-uyum burcu Terazi'ye geçiş yapıyor. İnanın bu size de çok iyi gelecek Sevgili Başaklar! Siz mantığın ve çalışmanın burcusunuz, aşk gezegeninde verdiğiniz mücadele takdir-e şayandı ancak bu kadar yeterli. Aşk işleri ile nasıl başa çıkmanız gerektiğini şöyle bir uzaktan düşünecek ve eğlenmeyi hatırlayacaksınız! Parasal konularda da şanslısınız.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları, bu dönem sizin zamanınız! Gezin, eğlenin ve keyfinize bakın. Evren sizin için çalışıyor gibi! Güneş burcunuzda, Merkür retrosu burcunuzdan ayrılıyor ve Venüs tahtına oturuyorsunuz! Adeta ışıldayacaksınız ve Venüs'ün  karşı konulmaz cazibesi sizi bollukla saracak.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Doğanız gereği ketumsunuz ama Venüs'ün ve yeniayın enerjisi sizi bir temel üzerine düşünmeye itiyor. Belki de arkadaşlık gruplarınızla ya da gelecek vizyonlarınızla ilgili bir sorununuz var. Durum ne olursa olsun, Merkür-Venüs'ün göksel yöneticiniz Plüton ile üçgen açısı, diğerlerini anlık algınızdan, kafanızda sürekli bir döngüde yaşayan olumsuz düşünce kalıplarına kadar her şeyi dönüştürmenize yardımcı olacak. Sessizliğe ve meditasyona ihtiyacınız var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcu

Yay Burcu

Venüs ve Merkür gerilemesi eşzamanlı olarak Plüton gerilemesi ile uyum içinde olacak. Venüs Terazi ise ilişkilerde hayat düzenin de uyum getirecek. Tüm bunlar hayatınızda neyin dönüştürülmesi ve/veya serbest bırakılması gerektiğine açıklık getirebilir. Değişmesi gereken güvenlik duygunuz, değer sistemleriniz ve/veya para kazanma yetenekleriniz ile ilgili olabilir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Venüs ve Merkür retrosu burcunuzda Plüton ile uyum içindeyken tüm yaklaşımınızı dönüştürmeniz ve/veya ruhsal arayışlar yoluyla gücünüzle yeniden bağlantı kurmanız için bir fırsattır. Kişisel ve profesyonel yaşamınız açısından bir şeyler dengede değilse yolunuzu, inancınızı veya yön duygunuzu yeniden gözden geçirmeniz için teşvik ediliyorsunuz, demektir.

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları ne yazık ki bu dönem sizin zamanınız gibi görünmüyor. Merkür retrosunun etkilerini üzerinizden atamamış olabilirsiniz. Bir şeyler hala pek yolunda değil ve gizli düşmanlarınız var. Ancak kendinizi zorlayın ve sosyalleşmeye çalışın. Yeniden sosyal medyayı aktif kullanın. Yeni flörtler yaşayabilirsiniz ve güzel mesajlar alabilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

Venüs Terazi geçişi size kişisel veya profesyonel olarak mevcut ortaklıklarınızda sağlıklı bir denge bulmak için neyin ele alınması ve/veya iyileştirilmesi gerektiğini soruyor. Belki bir kırılganlık korkusu yaşıyor olabilirsiniz ve bu sizi arka planda tutuyor olabilir. Önemli konuşmalardan kaçınmayın, insanlarla iletişim içinde olun ve güzel enerjiyi pozitif yönde benliğinize alın.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın