Görüş Bildir
Haberler
Ortamlarda Ayran Gönüllü Oluşlarıyla Nam Salmış Duyunca "Kesin Aldatır" Denilen En Çapkın Burçları Söylüyoruz

Ortamlarda Ayran Gönüllü Oluşlarıyla Nam Salmış Duyunca "Kesin Aldatır" Denilen En Çapkın Burçları Söylüyoruz

Entel Feridun
30.10.2022 - 13:36 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 11:13

Burçlar arasında hangi burçlar daha çok çapkınlık yapıyor, kimler flört etmeyi çok seviyor, sizler için listeledik. En sadık burçlardan en flörtözlerine kadar burçlar hakkında tüm detayları okumadan date'e çıkmayın, deriz!

Listede yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın, çünkü yükselen burcumuz en az Güneş burcumuz kadar hayatımız üzerinde etkilidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Oğlak Burcu

12. Oğlak Burcu

Oğlak burçları listenin son sırasında yer alıyor. Zaten Oğlak burcunun resmi duruşunu ve işkolikliğini hatırlayacak olursanız, onu listeye almak bile hata, diye düşünebilirsiniz. Çünkü kendilerinin aşkla meşkle, hele çapkınlıkla hiç işi olmaz. Hem vakti yoktur hem de duygusal anlamda inişli çıkışlı birisi olmazlar. Ne istediğini bilen yapıları ilişkiye bağlılık verir.

11. Balık Burcu

11. Balık Burcu

Balık burçları listenin son sıralarında yer alıyor çünkü onlar tam bir aşk insanıdır. Sevmeye ve sevilmeye düşkün olmaları nedeniyle onları çapkın zannedenler vardır ancak Balık burçları aksine romantiktir. Onlar birine ihanet ettiklerinde bunun verdiği vicdan azabı ile yaşayamazlar.

10. Başak Burcu

10. Başak Burcu

Artık listenin ortalarına doğru giderken Başak burçlarını bir analım... Başaklar çapkınlık konusunda sanıldığı gibi çok da masum sayılmazlar. Onların kendilerine sakladıkları gizli çapkınlık tüyoları vardır. Libidoları yüksektir ancak bunu ifade etmekten çekinirler.

9. İkizler Burcu

9. İkizler Burcu

İkizler burçları artık çapkınlık konusunda eskisi kadar revaçta olan bir burç değil. Güncel istatistiklere göre İkizler burçları flört etmek konusunda pek başarılı olamıyor. Kendisine flört ışıkları yakan kişileri friendzoneladığı -kanka olduğu- için ne yazık ki performanstan bayağı düştü.

8. Yengeç Burcu

8. Yengeç Burcu

Yengeç burçlarının listenin ortasında ne işi var, diye soruyorsanız eğer onları hiç tanımamışsınız! Yengeç kadını da, erkeği de çapkınlığın piridir. Onlar asla sevgilisiz kalmazlar. Eski sevgilisini asla unutmayıp, her fırsatta -boş kaldığında- geri dönüyor olması bundandır. Yani sanıldığının aksine ex'inin arkasından oturup ağlaması seçeneksiz kalmasından olabilir

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kova Burcu

7. Kova Burcu

Kova burçları da çapkınlık konusunda aşmış burçlar olarak görülebilir. Kova burçları marjinal tavırları ile birisini aşka ikna etmek konusunda ilgi çekici olabilir. İletişim yetenekleri ve zekası daima onları çekici kılar.

6. Akrep Burcu

6. Akrep Burcu

Hani Akrep burçları sadıktı? Ne yazık ki Akrep burçları en çok aldatan sevgililer listesinin başını çekiyor. Akrepler özellikle konu cinsellik olduğunda çapkınlık yapmaktan geri durmuyorlar. Gece alemi, anlık heyecanlar ve tek gecelik ilişkiler aslında onların enerjisine çok uyuyor. Çünkü unutmayın ki onlar sadakati savunsa da tutkuyu temsil eder. Ayrıca sır saklamak konusunda ne kadar başarılı olduğunu da hatırlatalım. Bu eğer aldatırsa asla yakalanmaz, demektir.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Aslan burçları deyince aklımıza alevler, ateşler ve kırmızılar geliyor. Onlar tutkunun diğer adı! Hal böyle olunca onlar için cinsel anlamda haz teması ön planda diyebiliriz. Diğer yandan eğlenceli ve daima çekici davranışları ile çevrelerini etkilemeye aşırı meyilli olurlar. Onlar konuşurken dinlememek, onlar içeri girdiğinde dönüp bakmamak neredeyse imkansız...

4. Koç Burcu

4. Koç Burcu

Koç burçları aldatmak konusunda başarılı bir geçmişe sahiptir. Koç enerjisi Marsiyen bir enerji olduğundan çok hızlı ve heyecanlı ilişkiler yaşamaya meyilli olurlar. Çabuk sıkılan halleri ise uzun süreli ilişkilerde bağlılık konusunda sıkıntı çıkarabilir. Yani onlarla gezmek ve eğlenmek çok keyiflidir ancak her an çapkınlık yapabilirler.

3. Boğa Burcu

3. Boğa Burcu

Boğa burçları listenin başlarında yer alıyor. Çünkü onlar hem bakımlı, hem Venüs'ün enerjisi ile çekici hem de flörtöz burçlardır. Boğalar birlikteliklerinde evcimen olsa da keyif düşkünüdür. En iyi yemek nerede yenir, nerede ilk buluşmaya gidilir, çok iyi bilirler. Bu yeteneklerini çapkınlıkta da kullanırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Yay Burcu

2. Yay Burcu

Yay burçları listenin ikinci sırasında yer alıyor. Onlar bağlanmaktan ve uzun süreli ilişkilerden en nefret eden burç olabilir. Yaylar için gezmek, eğlenmek ve yeni insanlar tanımak önemlidir. Bu onları bir ilişkiye başlamak konusunda itici bir güçtür. Bunun yerine çapkınlık yapmayı severler.

1. Terazi Burcu

1. Terazi Burcu

Terazi burçları listenin en başında yer alıyor. Terazi burçları zarif ve çekici halleri ile tavlayamayacakları kimse yoktur. İşin tehlikeli yanı ise onlar güzel/yakışıklı olduklarını çok iyi bilirler. Dolayısıyla cazibelerini iyi kullanırlar. Adeta üzerlerinde şeytan tüyü vardır. Onlar bir ortama girdiklerinde gözler kendilerine çevrilir. Özgürlüklerine düşkün ve havai yapıları nedeniyle uzun süreli ilişkilerde kendilerini bulamazlar, tek gecelik çapkınlıklar ve flörtler hoşlarına gider.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceren

Saçmalık kişilik meselesi bu burç değil

QUEENBASTET

Uuwww baby Yay, flörtözse vardır sebebi, hakedene iyi yapar, aynen devam...

Nazlıcan Yavuz

Yok canm yay yapmaz oyle seyler 😜