Görüş Bildir
Haberler
Darısı Başımıza: Yeni Yılda Hangi Burcun Başına Talih Kuşu Konacak? 2023'ün En Şanslı Burçlarını Söylüyoruz!

etiket Darısı Başımıza: Yeni Yılda Hangi Burcun Başına Talih Kuşu Konacak? 2023'ün En Şanslı Burçlarını Söylüyoruz!

Entel Feridun
22.10.2022 - 15:33

Her yıl olduğu gibi bu senenin sonunda da astrologlar yeni yılın şanslı burçlarını açıkladı. Bu kez listede sizin de burcunuz olabilir! 

2023 yılı birçoğumuz için değişim senesi olacak. Astrologlar bu yılın Türkiye açısından da oldukça zenginlik ve bereket içerisinde geçeceğini söylüyor. Parasal anlamda gelişip dönüşüyoruz, yeniden yüzümüz gülüyor. Peki genel etkilerinin yanı sıra hangi burçlara talih kuşu konacak, mutluluk ve şans yıl boyu peşlerini bırakmayacak? Haydi birlikte öğrenelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Hava grubu burçları bu sene çok ballı: İkizler burcu!

4. Hava grubu burçları bu sene çok ballı: İkizler burcu!

İkizler burçlarının çok uzun zamandır şans konusunda işlerinin iyi gideceğini söylememiştik. Ancak 2023 yılının Kova çağı olduğunu ve hava burçlarının bu yenilikçi çağda yerini mutlaka alacağını hatırlatmakta fayda var. İkizler burçları da bu yılın şanslıları arasında! Yıl boyu yaratıcı işlere imza atabilir ve kariyerinizde adınızdan söz ettirebilirsiniz. Sağlık konusunda ise fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize iyi gelecek olanı bulacaksınız. Aşkta bol bol şansınız var. Flörtler kapınızdan eksik olmayacak!

3. Yengeç burçları bu sene duygusallığı unutacak!

3. Yengeç burçları bu sene duygusallığı unutacak!

Zodyağın en duygusal burçlarından olan Yengeç burçları 2022 sonlarında çok sıkıldılar. Hem sorumlulukları hem de düşmanları arttı. Kötü niyetli insanlarla karşılaşmaktan ve kendilerine vakit ayıramamaktan şikayetçiler. Ancak 2023 yılı kariyerde büyük bir yenilik ve mutlu eden bir gelişmeye işaret ediyor. Bu sene birçoğunuz istikrarlı çalışabileceğiniz ve ün kazanabileceğiniz bir iş alabilirsiniz. Aşk isteyenler için ise yılın ikinci yarısı sürprizlerle dolu.

2. Gökyüzünün Kova burçları ile savaşı sonunda bitti!

2. Gökyüzünün Kova burçları ile savaşı sonunda bitti!

Kova burçları bir süredir Sade sati dönemini yaşıyorlar ve yeni yıl itibariyle artık Satürn'ün gazabından kurtuluyorlar. Yeniden nefes aldıklarını ve hayatta güzel şeylerin olabileceğini hatırlayacaklar. Şans peşlerine düşecek ve bırakmayacak. Özellikle sağlıkları konusunda bir şifalanma yaşayabilirler. Ve ayaklarını yerden kesecek kadar heyecanlı bir aşka başlayabilirler.

1. 2023'ün en şanslısı Yay burçları!

1. 2023'ün en şanslısı Yay burçları!

Bu yıl hiçbir burç Yay burçlarının şansına yetişemeyecek! Yay burçlar yılın en mutlu olacak, sevinçli haberler alacak ve bol kazanç elde edecek burcu. Bu yıl hem aşkta hem kariyerde yüzleri gülecek. Yen iş bekleyen Yay burçları, aşkta ne zaman yüzüm gülecek diye bekleyenler ve hayatın monotonluğundan bıkanlar için harika bir sene geliyor!

Sizin yeni yıldan beklentiniz nedir? Yorumlarda buluşalım...

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
308
230
204
133
84
82
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asel korkmaz

diğer burçlar p*ç mi?

Zeyno blackrose

İkizler ve yükseleni yay olan ben 😁 para bende şöhret bende sizde ne var ..... 🙈🙈🙈

a

benimkini burçtan saymadılar herhalde

Gülcan Terzi

4 burç çok şanslı yazın bari bu ne sayısal loto gibi bende var mıyım bana da çıktı mı hayalini kurdurup hayal kırıklığına uğratıyorsunuz 😠