Görüş Bildir
Haberler
Kimi Biriktiriyor, Kimi Anında Alışveriş Yapıyor: Burcunuza Göre Paranızı Nasıl ve Neye Harcıyorsunuz?

Kimi Biriktiriyor, Kimi Anında Alışveriş Yapıyor: Burcunuza Göre Paranızı Nasıl ve Neye Harcıyorsunuz?

Entel Feridun
14.10.2022 - 13:33

Herkesin para harcamayı sevdiği şeyler farklıdır. Kimisi iyi bir yemek için tüm parasını verebilir, kimisi spor salonlarına para döker, kimisi yeni kitaplar ve kıyafetler almayı sever. Para harcama alışkanlığınız burcunuz ile ilgili olabilir. Bu içerik ile burcunuza göre parayı en çok neye ve nasıl harcıyorsunuz, biriktirmeyi mi seviyorsunuz yoksa tutumlu değil misiniz, öğrenebileceksiniz! 

Lütfen yorumları kişiliğinizi en az Güneş burcunuz kadar etkileyen Ay ve yükselen burcunuza göre de okumayı ihmal etmeyin. Ayrıca Venüs burcunuzun da her ne kadar aşk hayatınız hakkında ipuçları veriyor olsa bile para ve zenginlik durumunuzu da etkileyebileceğini hatırlatalım. Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Para Koç burçları için bir eğlence aracıdır. Şu an eğlenceye para ayırmak varken, biriktirmeyi anlamsız bulur. Kısa ya da uzun vadeli yatırımlar ona göre değildir. Dürtüsel bir burç olduğu için sinirlerini yatıştırmak için alışverişe çıkabilir ve para harcadıkça mutlu olduğunu düşünebilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları her ne kadar keyif insanı olsalar da söz konusu para olunca biriktirmeyi severler. Şu anda elindeki parayı bir kenara koyup ilerde yaşayacağı bir sıkıntıyı gidermek için o parayı kullanmak onu memnun eder. Bir miktar cimri olabilirler.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçlarının en çok para harcadıkları şey kıyafetler ve aksesuarlardır. Üzerine giyip gösterebileceği her şey için titizlikle araştırma yapabilirler. Şık görünmeyi ve göz alıcı kıyafetler giymeyi severler. Sunum onlar için önemlidir bu nedenle kendilerini iyi göstermek için para harcamaktan çekinmezler.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları için para bir güvencedir. Bu nedenle mutlaka fazla para kazanmak ve birikim yapmak isterler. Onların daima köşede paraları olmalıdır. Aksi halde kendilerini güvensiz hissederler.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Cömert Aslan burçları, sevdiklerine hediyeler almayı çok severler. Mutlu etmek ve mutlu olmak için paraya ihtiyaç duyarlar. Aslan burçları gösterişlidir ve para harcamaktan korkmazlar. Ancak bir hedefleri varsa para biriktirirler. Trendleri takip etmeyi ve gösterişli olmayı severler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Her zaman ihtiyatlı olan Başak burçları boş yere para harcayacak birisi değildir. Ancak satın almak mantıklıysa ve bir ihtiyaçları varsa para harcayacaklar. Hisse senetlerine yatırım yapabilir veya erken yaşta bir emeklilik hesabı açabilirler. Örneğin, egzersiz ekipmanına veya spor salonu üyeliğine yatırım yaparak kendilerini geliştirmek için alışveriş yaparlar. Ancak harcama yaparken her zaman bir şeye yatırım yapmak olarak düşünürler.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Güzelliğe ve estetiğe aşık bir burç olan Terazi burçları için dış görünüme ve ev dekorasyonlarına para harcamak çok kolaydır. Ayrıca paralarını sevdikleriyle paylaşmaktan da hiç çekinmezler çünkü onlar 7. ev, yani ortaklıklar burcudur.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Para harcamak konusunda Akrep burçları genellikle dikkatli ve genellikle tutumludur. Onlar iyi para kazanabilirler. Ve her ihtimale karşı tasarruf etme ihtiyacındadırlar. Köşede paraları olduğunda kendilerini iyi hissederler. Para biriktirdiklerini ise saklayabilirler. Para biriktirmek onlara güven verir.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burcu, iyi şans gezegeni olan Jüpiter tarafından yönetilir. Dolayısıyla onlara para kolayca gelebilir. Para söz konusu olduğunda, birçok Yay ya kolayca kazanır ya da onu kazanmak için nasıl çalışacağını iyi bilir. Bu yüzden rahat para harcar çünkü ona akış olacağından emindir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları, para kazanmak da dahil olmak üzere her şey için çok çalışır. Bu yüzden sabırla yatırım yaparlar ve acil bir durum için para biriktirirler. Paralarını genel olarak yaşam inşa etmek için kullanırlar. Oğlak burçları çok tutumlu, hatta zaman zaman cimri olabilir, ancak paraya yaklaşımları mantıklıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Para ile ilişkisi mantıklı ve genel olarak akıllı olan Kova burçları her zaman yenilikçi ürünler arayışındadır. Elektrikli arabalar, güneş panelleri, akıllı bir ev alabilirler. Son teknolojide kalmak ister ve orada olmak için para harcamaktan korkmazlar. Yine de, bunu aşırı harcama konusunda dikkatli bir gözle dengeleyeceklerdir.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları materyalist değildir, parayla fazla ilgilenmezler. Balık burcunun hayatta paradan daha büyük endişeleri vardır. Paraya genel yaklaşımları, sevdiklerini daha iyi hale getirmek için kullanmaktır. Merhametli davranışlarla daha çok motive olurlar ve paranın bu şekilde iyilik yapmak için kullanılabileceğini düşünürler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
5
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın