Görüş Bildir
Haberler
Havada Aşk Kokusu Var: 22 Ekim Güneş Venüs Kavuşumu Yaşanacak, Burçlara Etkileri Neler Açıklıyoruz

Havada Aşk Kokusu Var: 22 Ekim Güneş Venüs Kavuşumu Yaşanacak, Burçlara Etkileri Neler Açıklıyoruz

Entel Feridun
21.10.2022 - 08:48

22 Ekim Cumartesi günü Venüs Yıldız noktası Terazi ve Akrep burcu arasında gerçekleşecek. 23 Ekim gecesi İstanbul saatiyle 00:17'de Güneş ve Venüs kavuşumu var. Bu gökyüzü hareketi Venüs döngüsünde bir dönüm noktasını gösterir ve aşkta yepyeni bir dönemin başlangıcını ifade eder. Yarım kalan aşklar, karmik bağlar, ruh eşleri ve ruh ikizleri bu yeni dönemde şifalanacakları ve sıfırdan başlayabilecekleri anlara şahit olacaklar. 

Gelin birlikte, Venüs ile Güneş'in aynı hizaya geldiği bu özel günün etkilerine detaylıca bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ekim Cumartesi gecesini Venüs ve Güneş'in ışığı aydınlatacak.

23 Ekim Cumartesi gecesini Venüs ve Güneş'in ışığı aydınlatacak.

Venüs 22 Ekim günü Güneş'in göz kamaştırıcı ışığında saklanıyor olacak. Gece saatlerinde hilal şeklindeki ay ile birlikte bir dizi parlak gezegen görülebilir. Bu görsel şöleni kaçırmak istemeyenler gece gökyüzüne bakmayı unutmasın!

Venüs Güneş kavuşumu yeni bir dönemin başlangıcı olacak.

Venüs Güneş kavuşumu yeni bir dönemin başlangıcı olacak.
astrologerbillattride.typepad.com

Venüs Akrep burcundaki ilerleyişini Güneş kavuşumu ile tamamlayarak Terazi burcuna geçiş yapıyor ve adeta burçlara 'Yeni bir dönem başlatıyorum' diyor.  Bu yerleşim oldukça güzel çünkü Venüs kendi burcunda, Terazi'de iken yaşanacak tüm olaylar pozitif yönde olacaktır.

1771’den beri ilk kez yaşanacak!

1771’den beri ilk kez yaşanacak!

Astrolog Öner Döşer Güneş ve Venüs kavuşumu için yıllardır Güneş ile Akrep burcunda tam kavuşum yapan Venüs'ün uzun zaman sonra ilk kez Terazi'de kavuşum yapacağını söylüyor. Bu en son 1771'de gerçekleşmişti ve bugün şanslıyız ki bu şanslı açıdan nasibimizi alacağız.

Venüs, 8 yılda yalnızca 5 kez gerçekleşen direkt hareketinde olacak.

Venüs, 8 yılda yalnızca 5 kez gerçekleşen direkt hareketinde olacak.

Venüs ve Güneş kavuşumlarının iki şekilde olabileceğini belirten Döşer, bu kez 8 yılda yalnızca 5 kez gerçekleşen Venüs direkt hareketinde iken gerçekleşeceğini söylüyor.

Gökyüzünde bir pentagram oluşacak.

Gökyüzünde bir pentagram oluşacak.

Astrologlar Venüs’ün direkt harekette iken 8 yıllık süreçte Güneş ile 5 kez kavuşumuyla beş köşeli yıldız oluşturması olayını oldukça önemli buluyorlar. Yapılan çalışmalara göre her Venüs ve Güneş kavuşumunun enerjisi de farklı oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ekim Venüs ve Güneş kavuşumu eril enerjide gerçekeleşecek.

23 Ekim Venüs ve Güneş kavuşumu eril enerjide gerçekeleşecek.

Bu ne demek, diyorsanız, Terazi burcunun temsil ettiği alanlarda (ilişkiler, aşk, iletişim, sosyallik, hak aramak ve ara buluculuk, hoşgörü ve uyum gibi) daha girişken ve belirleyici olacağız. İlişkilerde lider olmak ve yönetmek isteyebiliriz. Fakat bunları yaparken Koç gibi yıkıcı olmayız, çünkü Terazi bizlere uyum ve işbirliği ile ilişkilerde ahengi yakalayabilme cesareti verecek.

Bu güzel etkilerin ardından keyfimiz epey yerine geldiyse bakalım burçlara özel etkileri neler olacakmış...

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları için evlilik ya da nişan gibi önemli bir etkinlik olabilir. Yeni bir aşk ya da eski sevgiliden gelecek bir mesaj var. Yine heyecanlı ve macera dolu bir dönemden geçiyorsunuz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları yönetici gezegeniniz size güzellik ve para yağdıracak. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güvende ve iyi hissediyorsunuz. Eliniz açık ve kazancınız bol. Bu aralar evde durmayın!

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçlarının sosyalliğine diyecek yok, bu hafta! Eskisi gibi enerjik ve mutlu hissediyorsunuz. Yeni bir gündem olabilir, hayatınız yeni bir dönemeçte olabilir. Her ne ise hayrınıza gelişecektir. Sisteme güvenin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları parasal anlamda sıkışıksınız ve sorumluluklarınız elinizi kolunuzu bağlıyor olabilir. Masum bir aşka fırsat verin ve tüm stresinizi alsın. Hayata duygusal bakıyorsunuz ve gönülden diledikleriniz gerçek oluyor.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları hem aşık hem de heyecanlısınız. Nedenini bilmediğiniz bir iç kıpırtısı olabilir, bu aralar isteklerinize kulak verin, ne dilerseniz gerçekleşebilir.

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları için yeni iş ve yeni aşk kapıda olabilir. Rutinlerden sıkıldıysanız kendinize biraz izin vermenizde fayda var. Bu hafta sosyalleşin ve yeni insanlar tanıyın, deriz.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları bu dönem ışıl ışıl parıldayacaksınız. Kariyer hayatınızda yenilikler olabilir, bu olumsuz gibi görünse bile arkasındaki sevinci görmeye hazır olun. Aşk hayatınızda da mutlu anlar yaşamak için şanslısınız.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları için libidonun tavan yaptığı ve gerçekten tutkulu bir aşk yaşayabilecekleri o kişiyi buldukları bir süreç olacak. Artık bu kadın/adam ile birlikte olmalıyım, bu kişi benim diğer yarım, diyebileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcu

Yay Burcu

Ailenize yardımcı olabileceğiniz ve sevenlerinizin çoğaldığı bir dönem. Sosyalsiniz ve kariyeriniz de iyi bir yönde ilerliyor. Şans sizin yanınızda! Yeni planlar yapmak ve uygulamak için iyi bir dönem. Eski sevgiliden haber alabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Gökyüzü özel hayatınızda büyük değişiklikler yapmanız için sizi destekliyor. Yeni bir ilişki ya da evlilik kararı almak için hazır hissedebilirsiniz. Mutlu olabileceğinizi düşündüğünüz ancak korktuğunuz ne varsa cesaretinizi kazanacaksınız.

Kova Burcu

Kova Burcu

Satürn burcunuzu terk ederken aşk ve ilişkiler alanında rahatlıyorsunuz. Ruhsal ve fiziksel anlamda sağlığınız iyileşiyor. Yeni bir ilişkiye hızlıca başlayabilirsiniz, bu ilişki sizi özellikle cinsel anlamda etkileyebilir. İletişim yönünüz kuvvetli, sözlerinizi iyi kullanın.

Balık Burcu

Balık Burcu

Aşkta şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem ruhsal anlamda şifalanmanıza yardım edecek karma eşiniz ile tanışabilirsiniz. Diğer yandan zıt kutuplara çekildiğinizi de hissedebilirsiniz. Özgürleştiğinizi hissedeceğiniz bir dönem.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın