Görüş Bildir
Haberler
Başarılarıyla Tanıdığınız Fakat Evlatlık Olduklarını Muhtemelen Bilmediğiniz 15 Ünlü

etiket Başarılarıyla Tanıdığınız Fakat Evlatlık Olduklarını Muhtemelen Bilmediğiniz 15 Ünlü

Aylak Madam
31.12.2015 - 15:33

Büyük başarılarının gölgesinde kalsa da, hep bir yerlerde var olan bir takım burukluklar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jack Nicholson

1. Jack Nicholson

Oynadığı filmlerle kalbimizde çok önemli bir yeri olan Nicholson'ın hayatının da bir film gibi olduğunu biliyor muydunuz? Zira, Nicholson 37 yaşına kadar, annesini ablası sanıyordu.

İşte hikayesi;

Nicholson'ın annesi New York'ta çalışan bir showgirl idi. Başka bir kadınla evli olan Donald Furcillo'yla aşk yaşayan anne, 22 Nisan 1937'de, New York'ta Nicholson'ı dünyaya getirdi. Furcillo, iki kadınla evlenmeyi ve Nicholson'ın bakımını da üstlenmeyi kabul etti. Ancak anneannesi bu duruma razı olmadı. Nicholson'ı kendi çocuğuymuş gibi yetiştirdi. 37 yaşında olan Nicholson gerçeği, Times dergisinde kendisi hakkında makale hazırlayan bir muhabir sayesinde öğrendi.

2. Nicole Richie

2. Nicole Richie

Nicole'un annesi, bir bebeğe bakabilecek maddi imkanlara sahip değildi. Lionel Richie, Nicole daha dünyaya gelmeden bakımını üstleneceğine dair, annesine bir söz verdi. 9 yaşına kadar yanlarında olan Nicole'u öylesine çok sevmişti ki, onu kendi ailesinin bir üyesi yapmaya karar verdi. Nicole, 9 yaşından beri onun soyadını taşıyor. Bundan da son derece gururlu!

3. Marilyn Monroe

3. Marilyn Monroe

Monroe, o koca gülümsemesine rağmen fazlasıyla zorlu bir çocukluk geçirdi. Gerçek adı Norma Jean Mortenson olan Marilyn Monroe'nun babası, daha kendisi dünyaya gelmeden annesini terk etti. Şizofreni teşhisiyle annesi Gladys Baker, hastaneye yatırılınca, Monroe da haliyle yetimhaneye gönderildi. Sonradan bakımı için verildikleri evlerde ise defalarca cinsel istismara maruz kaldı. Bunlar Monroe'da geri dönülmez hasarlar bıraktı.

4. Raymond Liotta

4. Raymond Liotta

ABD'li sinema oyuncusu Liotta, henüz altı aylık bir bebekken New Jersey'li bir çift tarafından evlat edinildi.

5. John Lennon

5. John Lennon

İngiltere doğumlu olan Lennon'ın anne ve babası, o daha 3 yaşındayken ayrıldı. 5 yaşındayken annesi yeniden evlenmeye karar verdi. Ancak üvey babası onu istemedi. Çocukları olmayan teyzesi Mimi ve eniştesi George, Lennon'ı kendi çocukları gibi yetiştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Priscilla Presley

6. Priscilla Presley

Elvis Presley ile evlenen şanslı kadın Priscilla'yı ise biyolojik babası büyütemedi. Çünkü kendisi bir uçak kazasında hayatını kaybetti. Bu hazin olaydan sonra annesi yeniden evlendi ve üvey babası onu nüfusuna geçirerek evlat edindi.

7. Melissa Gilbert

7. Melissa Gilbert

Melissa, Amerikalı rock gitaristi olan Paul Gilbert ve eşi tarafından evlat edinildi. Ailesi sayesinde güzel bir çocukluk geçirdi. Bu durum yeteneklerine bile yansıdı. Öyle ki kendisi , Hollywood'daki Ünlüler Bulvarı'nda adı geçen en küçük yıldız!

8. Eric Clapton

8. Eric Clapton

Annesi, Clapton'ı daha 16 yaşındayken dünyaya getirdi. Onu anneannesi ve büyükbabası yetiştirdi. 1998 yılında babasının kimliğini öğrense de, artık çok geçti. Çünkü babası 1985 yılında vefat etmişti.

9. Nelson Mandela

9. Nelson Mandela

Ayrımcılık karşıtı Mandela da evlatlık alınan ünlülerden biriydi. Kabile şefi olan babası vefat ettikten sonra, annesi Mandela'yı yerine geçen Jongintaba Dalindyebo'nun korumasına verdi. O günden sonra da bir daha oğlunu giç görmedi. Jongintaba Dalindyebo ve eşi Noengland onu kendi çocukları gibi yetiştirdi.

10. Steve Jobs

10. Steve Jobs

Apple Computer, Inc.'ın kurucu ortağı olan, dünyanın en zeki insanlarından gösterilen Steve'in biyolojik annesi Joanne Carole Amerikalı, babası ise Suriyeli Abdulfattah Jandali idi.  İkili, Steve dünyaya geldiğinde, ona bakamayacaklarına karar verdiler ve onu evlatlık verdiler. Küçük Steve'i Amerikalı Paul Jobs ve Ermeni asıllı Amerikalı Clara Jobs çifti evlatlık aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bill Clinton

11. Bill Clinton

Amerika Birleşik Devletleri'nin 42. başkanı olan Clinton'ın babası o daha doğmadan önce öldü. Ondan uzakta çalışan annesi ise, Clinton'ı anne ve babasına bıraktı. Resmi olarak olmasa da, Clinton, anneanne ve büyükbabası tarafından evlat edinildi. Annesi geri döndüğünde ise Roger Clinton Sr. ile evlendi.

12. Edgar Allan Poe

12. Edgar Allan Poe

Elizabeth Arnold Hopkins Poe ve David Poe, Jr.'ın tek oğlu olarak dünyaya gelen Edgar, babasının onları terk etmesi, annesinin ise tüberkülozdan ölmesi nedeniyle çocuk yaşta kimsesiz kaldı. Bunun üzerine başarılı tüccar, John Allan tarafından evlat edinildi. Büyüdüğünde, üvey babasının soyadını da almayı kendisine bir görev bildi.

13. Jamie Foxx

13. Jamie Foxx

Jamie doğumunun hemen ardından, Darrell Bishop ve Louis Annette Talley Dixontarafından evlat edinildi. Yıllar sonra biyolojik anne ve babasıyla tanışsa da, anne ve babasının Darrell ve Louis olduğunu her zaman dile getirdi.

14. Lev Nikolayeviç Tolstoy

14. Lev Nikolayeviç Tolstoy

Dünyaca ünlü Rus yazar da, çocuk yaşta ailesini kaybetti, akrabaları tarafından evlat edinildi.

15. Louis Armstrong

15. Louis Armstrong

Louis Armstrong'un babası William Armstrong, o küçük bir çocukken evi terketti. Annesi Mary Albert Armstrong ise onu ve küçük kız kardeşi Beatrice Armstrong Collins'i, büyükanneleri Josephine Armstrong'un himayesine bıraktı. Louis onun tarafından büyütüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
110
48
20
15
12
4