Görüş Bildir
Haberler
TV
Barış Sinyor ile Tanışıyor! Mahkum Son Bölümde Neler Oldu? Mahkum 14. Bölüm Full İzle...

Barış Sinyor ile Tanışıyor! Mahkum Son Bölümde Neler Oldu? Mahkum 14. Bölüm Full İzle...

FOX TV’nin her hafta soluksuz izlenen yapımlarından biri olan Mahkum, dün akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Mahkum'da oldukça önemli olaylar yaşandı. Mahkum son bölümde, Barış Yesari, sonunda Sinyor ile tanışıyor. Fırat, Tahir'in elinde tuttuğu çok önemli bir kanıtı ele geçirir. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Mahkum son bölüm tek parça olarak yayınlandı. İşte Mahkum son bölümde yaşananlar ve Mahkum 14. Bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tansiyonların bir an bile düşmediği Mahkum dizisi bu hafta da herkesi heyecanlandırdı. Dün akşam yayınlanan Mahkum'da yeniden nefesler tutuldu. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrolü paylaştığı Mahkum, hikayesi ile de tüm dikkati üzerine topluyor. 17 Mart Perşembe günü ekranlarda olan Mahkum'da oldukça önemli anlar yaşandı. İşte Mahkum son bölümde yaşananlar ve Mahkum 14. Bölüm izleme ekranı...

Mahkum 14. Bölümde Neler Oldu?

Mahkum 14. Bölümde Neler Oldu?

Sinyor'un nefesini iyice ensesinde hissetmeye başlayan Barış'ın endişeleri artar. Barış Yesari, bıçağı korku tünelinden alan gizemli şahısın ardından Savcı Fırat için nihai karar alır. Savcı'ya tıpkı Fırat'ın eşi Zeynep'e yaptığı gibi beklenmeyen bir son planlamaya başlar.

Fırat kim olduğu hala bilinmeyen şahısla birlikte önemli kanıt olan bıçaktan artık umudunu kesmeye başlar. Savcı için tek bir çıkış yolu vardır. Fırat kızı Nazlı'yı Sasha ve Barış'ın elinden kaçırma hazırlığı yapar. Hapishaneden beraber kaçtığı arkadaşlarıyla yol ayrımına giderken, suçlu olmayı kabul edecek ve kızı Nazlı'yla beyaz bir sayfa açacaktır.

Barış Sinyor ile Tanışıyor!

Barış Sinyor ile Tanışıyor!

Bu olanlarla birlikte Barış cephesinde çok önemli bir an yaşanır. Barış Yesari, Savaş'mış gibi Sinyor ile tanışacaktır. Barış' ın infaz kararından bihaber olan Savcı Fırat Bulut, kızı Nazlı'ya kavuşabilecek midir?

Mahkum Son Bölüm İzle

Mahkum Son Bölüm İzle

Mahkum 14. Bölüm Full İzle...

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın