Görüş Bildir
Haberler
Barcelona Altyapısında Oynadığını Görünce Çok Şaşıracağınız 11 Yıldız ve Yıldız Adayı

Barcelona Altyapısında Oynadığını Görünce Çok Şaşıracağınız 11 Yıldız ve Yıldız Adayı

Soner Çağlayan
22.06.2020 - 20:33 Son Güncelleme: 11.09.2020 - 13:28

Kimler kimler varmış gerçekten...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Takefusa Kubo

11. Takefusa Kubo

Futbola Kawasaki Frontale'nin altyapı takımında başlayan Kubo, ardından ilk yurt dışı macerasını Barcelona ile yaşadı. Geçen üç senenin ardından FC Tokyo'ya transfer oldu. Geçen sezon Yokohama F. Marinos'a kiralandı. Bu sezon başında da Real Madrid tarafından satın alındı ve RCD Mallorca'ya kiralandı.

10. Adama Traore

10. Adama Traore

Henüz 8 yaşındayken de Barcelona scoutları tarafından keşfedildi ve La Masia'ya alındı. O da bir gün Messi gibi Barcelona'da oynama hayalleri kuruyordu. Önce U17 ardından U19 Takımı'na yükseldi. Ancak 2015 yazında Barcelona'dan ayrılmaya karar verdi. Premier Lig'de oynama fırsatı onu cezbetmişti; 10 milyon Euro'ya Aston Villa'ya gitti. Oradan da Middlesborough'a geçti. Takımı Premier Lig'e çıkamadı ama o, 20 milyon Euro karşılığında Wolverhampton'a transfer oldu. Asıl hikaye de o günden sonra başladı.

9. Mauro İcardi

9. Mauro İcardi

Mauro Icardi, futbola Vecindario'da başladı 6 yıl burada eğitim aldıktan sonra 2008 yılında Barcelona'nın altyapısına geçiş yaptı. 3 sezon burada oynadıktan sonra 2011 yılında Sampdoria'ya kiralandı ve o sezon içerisinde bonservisi ile beraber satın alındı. Burada gösterdiği performans ile Inter'e transfer oldu. 2014-2015 sezonunda Serie A gol kralı oldu. Şimdilerde ise PSG forması giyiyor.

8. Dani Olmo

8. Dani Olmo

Hırvat bir baba ve İspanyol bir annenin çocuğu olan Olmo, 7 yaşında girdiği Espanyol altyapısından 9 yaşında Barcelona altyapısına transfer oldu. 5 yıl boyunca burada ter döken Dani, Dinamo Zagreb'e transfer oldu ve asıl çıkışını burada yaptı. Şimdilerde ise 35 milyon Euro bedelle transfer olduğu Redbull Leipzig forması giyiyor.

7. Hector Bellerin

7. Hector Bellerin

Futbol kariyerine Barcelona'nın altyapısında başlayan oyuncu 2011 yılında İngiltere'ye geçiş yapma kararı alarak şu anki kulübü olan Arsenal'ın altyapısına transfer oldu. Watford'da bir süre kiralık olarak oynayan oyuncu 2014 yılından itibaren Arsenal'ın as takımına geçiş yapmayı başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. André Onana

6. André Onana

2010 yılında Kamerun'daki Eto'o Academy'den Barcelona altyapısına getirilen Onana, 5 yıl boyunca çeşitli yaş gruplarında Barcelona'da forma giydi. 2015 yılında 150 bin Euro bedelle Ajax'ın yolunu tuttu ve şu anki bonservis bedeli 36 milyon Euro.

5. Keita Baldé

5. Keita Baldé

İspanya doğumlu Senegalli oyuncu 2004-2011 arası Barcelona altyapısında oynadıktan sonra 300 bin Euro bedelle 16 yaşında Lazio'nun yolunu tuttu. Inter forması da giyen yıldız futbolcu şimdilerde ise Monaco formasını giyiyor.

4. Alejandro Grimaldo

4. Alejandro Grimaldo

13 yaşındayken Valencia altyapısından koparılıp La Masia'ya dahil edilen Grimaldo, çeşitli yaş gruplarında 8 yıl boyunca Barcelona forması giydi. 2016 yılında 2.1 milyon euro bonservis bedeliyle Benfica'nın yolunu tuttu ve başarılı futboluna burada devam ediyor.

3. Luis Alberto Romero

3. Luis Alberto Romero

Sevilla altyapısından yetişen Luis Alberto, 2 sene Barcelona eğitimi aldıktan sonra tekrardan Sevilla'ya geçmişti. Liverpool macerası da yaşayan futbolcu şimdilerde Lazio forması terletiyor.

2. Sergio Gómez

2. Sergio Gómez

2000 doğumlu futbolcu 10 yaşında Espanyol altyapısından, Barcelona bünyesine alındı. Burada 8 yıl forma giydikten sonra 2018'de Borussia Dortmund 3 milyon Euro bedelle transfer etti. Bu sezonu ise Huesca da kiralık geçirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jordi Mboula

1. Jordi Mboula

11 yaşında girdiği Barcelona çatısı altından 6 sezon sonra 3 milyon Euro bedelle Monaco yolu tutan Mboula, kendinden beklenen patlamayı henüz yapamasa da potansiyeli hala mevcut. 19 yaşındaki yıldız adayı bu sezonu Huesca da kiralık geçirdi.

Avrupa liglerinde yeni sezonlar başlıyor! Futbolseverler bu keyfi Ruffles’la birlikte evlerinde yaşıyor!

Avrupa liglerinde yeni sezonlar başlıyor! Futbolseverler bu keyfi Ruffles’la birlikte evlerinde yaşıyor!

Maçlar seyircisiz oynansa da tribünler evde doluyor! 

Sen de aç bi' maç, Ruffles'la dalgana bak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
5
5
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

Tek şaşırdığım ırz düşmanı Icardi oldu.

Volkan marul

Şaşırdım