Görüş Bildir
Haberler
Bakan Ramazanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Tazminat Davası

etiket Bakan Ramazanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Tazminat Davası

ATKN
07.04.2016 - 14:10 Son Güncelleme: 07.04.2016 - 16:20

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, kendisine yönelik sözleriyle ilgili 'kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun avukatları Cihat Haykır ve Samet Can Olgaç'ın açtığı davanın dilekçesinde, Kılıçdaroğlu'nun, 5 Nisan 2016'da, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada müvekkilleri Ramazanoğlu'nun şahsiyet haklarına saldırı kastıyla ağır hakaretlerde bulunduğu belirtildi.

Ne olmuştu?

'Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı’na yöneltilen cinsel istismar iddialarına ilişkin, 'Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz, ama öteki taraftan bunu yapan kişi için de sıfır toleransla hukuki açıdan bütün takibimizi yapıyoruz' ifadelerini kullanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu'ndan Karaman'daki skandal ile ilgili Bakan Ramazanoğlu'na tepki

Partisinin 5 Nisan Salı günü grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na şu sözlerle seslenmişti:

'Öyle bir kültürün içinde sokuldu ki Türkiye, bakın Karaman'da olan olaydan sonra Türkiye'nin her tarafında olaylar neredeyse patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlık’tan bahsediyorlar. 14 yıldır Türkiye'yi yönetiyorsunuz. Bu çocukları oraya nasıl teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Valisi konuşmuyor, Emniyeti konuşmuyor.

Aileden Sorumlu Bakan birilerinin önüne yatmış vaziyette, o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor? 'Biz izin vermedik' diyorlar. İzin vermediniz de bunlar nasıl açıldı? Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Bu işlerin baş sorumlusu sen değil misin? Neden çocukları sapıklara teslim ediyorsun?'

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine AKP kanadı ve Başbakan Davutoğlu tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu ise sözlerinin arkasında olduğunu belirtmişti.

'Bu siyasi sapıkları ne yapacağız?'

'Bu siyasi sapıkları ne yapacağız?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan da CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiş, 'Ana muhalefetin, üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız? Kılıçdaroğlu için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır' ifadelerini kullanmıştı.

'Siyasi sapıklık, yeminini tutamayıp namusu ve şerefini çöp sepetine atandır'

'Siyasi sapıklık, yeminini tutamayıp namusu ve şerefini çöp sepetine atandır'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu da, sözlerinin sözlükteki karşılığının, “Bir kişi veya kurumu korumak amacıyla elindeki imkânları kullanmak” olduğunu söylemiş ve kendisi için “siyasi sapık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında da, “Hem siyasi, hem cinsel sapıklığın adresi” demişti.

Onedio ve Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
281
67
63
21
9
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alican Guler

Işte koyun olmak böyle bir şey. Ülkede bombalar patlar insanlar ölür, ses çıkarmazlar. Kuran kurslarında çocuklara tecavüz edilir, ses çıkarmazlar.Doğa tal... Devamını Gör

Semih Çorbacı

Daha sorsam İslam'ın kelime analmını bilmez peh

haylaz adam

AKP seçmeninin en büyük sorunu anlamamak. okuduklarını anlamıyorlar. dinlediklerini anlamıyorlar. izlediklerini anlamıyorlar. anlamayan biriylede anlaşamazsın.

Pasif Kullanıcı

Valla helal olsun Kılıçdaroğluna... bu ölü suratlı kahpe en ağır hakaretleri hakediyor aslında...Ayrıca buraya gelip terbiye kasan akp'li orospu çocuklarını... Devamını Gör

piscolata

ölü suratlı :D :D