Görüş Bildir
Haberler
Bakan Bozdağ'dan 'Yeni Anayasa' Açıklaması

Bakan Bozdağ'dan 'Yeni Anayasa' Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, anayasa değişikliği çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bozdağ, 'Anayasa'nın 24. ve 41. maddeleriyle ilgili çalışmalarımız tamam' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Birtakım görüşler çerçevesinde şekillendi'

'Birtakım görüşler çerçevesinde şekillendi'

Bakan Bozdağ, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Muhterem İnce'nin yemin etmesi için düzenlenen törene katıldıktan sonra salon çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  

Bozdağ başörtüsü düzenlemesini de içeren yeni anayasa çalışmasına ilişkin, '24'üncü ve 41'nci maddelerdeki çalışmalar tamamlandı. Birtakım görüşler çerçevesinde çalışma şekillendi.' ifadelerini kullandı.

'Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz'

'Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz'

Çalışmanın sunulacak aşamaya geldiğini söyleyen Bozdağ, 'Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Bugünkü MKYK toplantısında sunulması istenirse sunarız ama şu anda gündemde yok' diye konuştu.

Anayasanın 24'üncü maddesi 'Din ve vicdan hürriyeti', 41'inci maddesi ise 'Ailenin korunması ve çocuk hakları' konusunu düzenliyor.

İlginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
37
10
6
6
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Haseki

Tebrikler CHP başkanı, yine kendi kalene doksandan golü artırdın. Baykal ile başladı, sizlerle devam ediyor. Neden etkili ve ciddi muhalefet yapmadığınız bel... Devamını Gör

dasdasd

ülkenin 20 yılda anası bellenmiş daha muhalefete ihtiyaç mı var. bu kadar zamanda nereden nereye geldiğimizi göremeyen insana ne anlatıcaksın. sorun halkta ... Devamını Gör

roxanne

Darbe ile gelen bir generalin taaa 80'lerde yaptığı anayasayı kullanıyor olmaktan utanıyorum.....

Mustafa Kivi

Ya bas git troll . Her maddesi değiştirildi o yasaların. İlk 4 hariç . İlk dörtse derdin vatan hainisin zaten

selin_nothanks

Atatürk dönemi yasasına geri dönebilir miyiz ya... Yazılımda görülebilecek bug'lara razıyım ben, versiyon 1.0'a dönelim... Şu anda yaşadığımızdan bin kat iyi... Devamını Gör