Görüş Bildir
Haberler
Maden Faciasında Ölen Madencilerin Ailelerine 50 Bin Lira Ödeme

Maden Faciasında Ölen Madencilerin Ailelerine 50 Bin Lira Ödeme

Amasra’daki maden ocağında meydana gelen patlamada, 41 işçi yaşamını yitirirken, 11 işçi de yaralandı. Ocakta incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, tedavi olan yaralıların hepsinin taburcu olduğunu ve maddi destek ödemelerine başlandığını vurguladı. Bu kapsamda, patlamada yaşamını yitiren madencilerin ailelerine 50 bin, yaralılara ise 25 bin lira ödeme yapılmaya başlandığı bilgisi duyuruldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Çam Sakura'da 6 yaralımız var'

'Çam Sakura'da 6 yaralımız var'

Amasra'daki maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Patlamada, 41 işçi yaşamını yitirdi, 11 işçi ise yaralandı. Olayın gerçekleştiği alan 'olay yeri' ilan edildi. Amasra'daki patlamanın meydan geldiği maden ocağına gelerek incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, burada açıklamalarda bulundu. Bartın'da tedavi altında olan madencilerin taburcu olduğunu dile getiren Bakan Yanık, ''İstanbul'da Çam Sakura'da 6 yaralımız var. Onların süreçlerinde biz de çok yakından takip ediyoruz. Orada da bakanlığımızdan arkadaşlarımız Psikososyal destek ekibi olarak hastalarımızı yaralılarımızı takip ediyorlar' dedi.

Yaralılara ise 25 bin lira ödeme

Yaralılara ise 25 bin lira ödeme

Öte yandan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanan maddi destek ödemelerine başlandığı öğrenildi. Bu kapsamda, patlamada yaşamını yitiren madencilerin ailelerine 50 bin, yaralılara ise 25 bin lira ödeme yapılmaya başlandığı bilgisi edinildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
58
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berfin

Her şeyi para zannediyor bunlar. Parayla kafayı bozmuşlar

Charlie Brown

Ödedikleri para da para değil, 10 aylık asgari ücret...

Resho

Ne güzel dünya ! Olaylardaki tüm sorumluluğunuzu işçilerin 5 aylık maaşıyla geçiştirin öyle mi? Üstelik milletin parasıyla bunu yapın. Kendi insanına bu kada... Devamını Gör

yengegeldikmi

Ne ödemesi ki bu şimdi? Üç kuruş? Neye yetecek, hangi acıyı dindirip hangi yarayı kapatacak? Sus payı gibi... Sorarlarsa "yardım ettik ya" mı denecek?