Görüş Bildir
Haberler
Maden Faciasında Yaralanan Madencilerden Erol Bulduk'un Babası: 'Yüzde 75-80 Arası Vücudunda Yanık Var'

Maden Faciasında Yaralanan Madencilerden Erol Bulduk'un Babası: 'Yüzde 75-80 Arası Vücudunda Yanık Var'

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasında yaralanan madencilerden Erol Bulduk'un babası Sami Bulduk, 'Yüzde 75-80 arası vücudunda yanık var. Solunum cihazına bağlı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'2009'dan beri maden ocağında çalışıyor'

'2009'dan beri maden ocağında çalışıyor'

Bartın'daki maden faciasında yaralanan 11 madenciden 6'sı Sağlık Bakanlığına bağlı iki ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Yaralı madencilerin tedavileri Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde devam ederken, yakınları da endişeli halde beklemeye devam ediyor. Ailelerden edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı tarafından destek olunması açısından psikososyal destek ekip de ailelerin yanından ayrılmıyor.

Yaralı madencilerden 39 yaşındaki Erol Bulduk'un ailesi, duygu ve düşüncelerini anlattı. Erol Bulduk'un babası Sami Bulduk, 'Bu sabah henüz bilgi almadık. Dün akşam aldığımız bilgiye göre yüzde 75-80 arası vücudunda yanık var. Solunum cihazına bağlı. Tek dileğimiz iyi olması. 2009'dan beri maden ocağında çalışıyor. Akşam madende patlama var diye telefon gelince hemen toparlanıp gittik' dedi.

'Durumu kritik ama iyileşecek inşallah'

'Durumu kritik ama iyileşecek inşallah'

Haberi televizyondan aldığını söyleyen Bulduk'un eşi Nurten Bulduk ise, 'Haberi televizyondan, internet sitelerinden aldım. İki oğlumuz var. Dün eşimi gördüm. Durumu kritik ama iyileşecek inşallah. Bu acı anlatılmaz, çok kötü bir durum, Rabbim onu bize bağışlasın. Bugün hocalarımızın bilgi vermesini bekliyoruz' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Artık 41 ailede o güzel saat olmayacak. Babanın işten dönüş saati! Kapı çalınmayacak, çocuk babam geldi diye sevinmeyecek. Hayattan koparılan 41 Çınar solmay... Devamını Gör