Görüş Bildir
Haberler
Baht Oyunu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Baht Oyunu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ada, Tuğçe’ye Bora’yı yemeğe çıkarmak için bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, Ada’yı yemeğe davet eder ve yemek boyunca ondan sevgilisi gibi davranmasını ister. Öte yandan kusursuz yemek, Tuğçe ve Rüzgar’ın restorana gelmesiyle kabusa dönüşür. İşte Baht Oyunu 3. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Ada, Rüzgar'ı Tuğçe'ye kaptırmamak için ofiste çalışmaya başlıyor!

Bora, Ada'yı asistanı olarak işe alır. Rüzgar, Ada'nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince şaşırır. Ada'nın yaptığı sakarlıklar ise Bora'yı çileden çıkarır. Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesi, böylece başlamış olur. Ada, Rüzgar'ı tekrar elde edebilecek mi?

Rakibi Tuğçe'yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada'yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır. Video skandalının ardından Bora'nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçer. Son derece kritik iş yemeğine karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenen Bora, yemeğe Tuğçe ile gitmeyi uygun görür. Ada ise Bora'nın yemeğe kendisiyle gitmesi için Tuğçe'ye bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, yemeğe Ada'yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar'ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın