Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den 'İttifak' Açıklaması: 'Kendi Göbek Bağımızı Kendimiz Kesmeye Hazırız, Bundan Böyle İttifak Arayışımız Yoktur'

Bahçeli'den 'İttifak' Açıklaması: 'Kendi Göbek Bağımızı Kendimiz Kesmeye Hazırız, Bundan Böyle İttifak Arayışımız Yoktur'

Batuhan
23.10.2018 - 11:30

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, 'Hiçbir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla ayakta kalamaz. Bundan böyle kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeye hazırız. Hiçbir ittifak diğer tarafın parmak sallamasıyla yaşamaz. Kronikleşmiş süreci uzatmanın alemi yok. Bundan böyle ittifak arayışımız yoktur' dedi.

Meclis’te fiili koalisyon ortağı gibi hareket eden AKP ve MHP arasında, bir süredir MHP’nin çıkarmak istediği cezaevi affı nedeniyle görüş ayrılığı yaşanıyordu. Son olarak Erdoğan MHP’nin getirdiği af tasarısına, “50 bin uyuşturucu suçlusunun olduğu bir dönemde af çıkaramayız. Bizler uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız” diyerek karşı çıkmıştı.

Bahçeli de bunun üzerine 'Fuzuli bir demagoji' demişti

Bahçeli bugünkü grup toplantısında da konuyla ilgili kararlı söylemine devam etti.

'Vazgeçmek yok geri dönüş yok'

'Vazgeçmek yok geri dönüş yok'

Konuşmasında “MHP gücünü milletinden alır, itibarını ecdadından alır. Dik başlıyız tok başlıyız. Özümüz birdir. Aldatma nedir bilmeyiz. Çünkü biz milliyetçi hareket partisiyiz. Verdiğimiz bir sözü unutamayız” cümlelerini kullanan Bahçeli şöyle dedi: “TBMM ye sunduğumuz kanun teklifi bir af değildir. Toplam yedi maddeden oluşmaktadır. Kanun teklifimiz 3. Maddesindeki hangi suçların olduğu bellidir. Milletimize neyi söylediysek onu yerine getirme peşindeyiz. Vazgeçmek yok geri dönüş yok.”

"Hiçbir ittifak, yok sayılması, tez ve önermelerinin görmezden gelinmesiyle ayakta kalmayacaktır"

"Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla demokratik mücadelemizi yapacağız"

"Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla demokratik mücadelemizi yapacağız"

'Biz başkasına benzemeyiz MHP’yiz.' diyen Bahçeli ayrıca 'İşin tadı kaçtığından zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı yoktur. Oyalanmaya, milleti aldatmaya, umutlarla oynamaya lüzum yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz. Yerel seçimlere kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle katılıp Türkiye’nin her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi yapacağız.' açıklamasını yaptı.

"Cumhur İttifakı duruyor, yerel seçimde ittifak yok"

"Cumhur İttifakı duruyor, yerel seçimde ittifak yok"

AA'da yer alan habere göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mecliste gazetecilerin sorusu üzerine 'Cumhur İttifakı duruyor, yerel seçimde ittifak yok.' açıklamasını yaptı. Devlet Bahçeli ayrıca yerel seçimde İstanbul'da aday çıkaracaklarını da söyledi.

"Biz de 'Yerel seçimde herkes kendi yoluna' deriz"

Bahçeli'nin bu açıklamaları sonrası sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
54
14
10
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Paco Hernandez

amk ajanı rejimi değiştirttin lan daha ne konuşuyon?!

ckelemc

Ak itler acaba mhp itlerini ısırır mı? İt iti ısırmaz derler.

mahir riha

itler siksin seni amk şerefsizi

Sefa Kulaksız

tutmayın küçük enişteyi.