Görüş Bildir
Haberler
Babası Götüremediği İçin Maketini Yapmıştı: Hakkarili Yağmur'un İstanbul Hayali Gerçek Oldu

etiket Babası Götüremediği İçin Maketini Yapmıştı: Hakkarili Yağmur'un İstanbul Hayali Gerçek Oldu

Batuhan
19.06.2017 - 20:57 Son Güncelleme: 20.06.2017 - 09:43

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder, Boğaz Köprüsü'nü görmek isteyen kızını İstanbul'a götüremeyince köprünün ışıklı ve martı sesli maketini yapmıştı.

Sosyal medyada da çok konuşulan bu olay sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek 8 yaşındaki Yağmur'u İstanbul'a getirip hayalini gerçekleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder'in İstanbul'u görmek isteyen kızı için ışıklı ve martı sesli Boğaz Köprüsü maketini yapması; aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kızılay Şube Başkanlığı, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığının da bulunduğu birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirdi.

Çok sayıda kurumdan telefon aldığını söyleyen baba Aydın Güder, 'Sağ olsunlar kızımın hayalini gerçekleştirmek isteyen birçok kurum bizzat benimle iletişime geçti.' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın davetiyle babasıyla birlikte İstanbul'a gelen Yağmur hayaline kavuştu...

Sosyal medyadan da tebrik ve destek mesajları gelmişti...

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
501
226
44
36
26
14
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jonathan Swift

Takdir edilesi adam, gonlune saglik. Bu arada babanin Hakkarili olmasi ile Izmirli olmasi arasinda herhangi bir fark yok. Birakin artik şu icsellestirdiginiz... Devamını Gör

Resho

Sadece bu haber bile Dünya çapında yapılan birçok araştırmaya göre belirlenen yaşam endekslerinde neden 70. sıralarda olduğumuzu anlatıyor. İnsanlar sadece z... Devamını Gör

rihamahir

Yapılan hareketi alkışlamak gerekmez mi diğer yandan?

Gökhan Konak

seviniyoruz ağlanacak halimize. yıl 2017. sözde gelişen ve büyüyen bir ülke güçlü bir ülke. ve bir babanın seyahat edecek parası yok. ne yazık ki yok.

hebele hübele

Aynen sorsan egonomi coh eyi ama adamın kızıyla beraber harcayabilmek için kenarda 1000TL'si bile yok.