Görüş Bildir
Haberler
Aziz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Atatürk Sahneleri Çok Konuşulacak

Aziz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Atatürk Sahneleri Çok Konuşulacak

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Aziz, en son 2. bölümü ile ekranlara gelmişti. Aziz 3. bölüm fragmanında ise Atatürk sürprizi yaşandı. Hatay’da Fransızlar tarafından gözaltına alınan Aziz’in haberi, ‘Paşam Hatay vilayetinden, delikanlının adı Aziz Payidar” olarak Atatürk’e iletiliyor. Dizi severler, Atatürk’ün gözüktüğü sahnelerle duygulanırken, Aziz yeni bölüm de büyük merakla bekleniyor. İşte Aziz 3. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış'ın başrollerde oynadığı Aziz dizisi, 19 Kasım Cuma akşamı 3. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Aziz son fragmana damga vuran olay ise Atatürk’ün sahneleri oldu.

Aziz 3. Bölüm Fragmanı

Aziz Son Bölüm Yaşananlar

Aziz Son Bölüm Yaşananlar

Aziz'in bir türlü ardını dönüp gidemediği Efnan'ı eve getirmesi tansiyonun yükselmesine sebebiyet verdi. Kınalı Kaya'da Ademle karşı karşıya gelen Dilruba, Adem'i vurur. Aziz şehrin tüm dengesini gelişiyle birlikte bozmuştur. Aziz'in Antakya'da barınmasını istemeyenler tüm şehrin sahipleridir. Bazı insanlarsa Aziz'i umutla bekler. Fransızların korkusundan kimse Aziz ile bir olmak istemez. Aziz, babasından miras kaldığını yeni öğrenir. Adem Dilruba tarafından vurulsa bile Dilruba'dan ayrılmak istemez. Aziz'i kurtarıcı olarak görürler. Aziz çekip gidecek midir yoksa kalıp Antakya'yı kurtaracak mıdır? Aziz telif konuları sebebiyle sürekli tartışılıp duruyor.

Aziz 2. Bölüm Tek Parça İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
9
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın