Görüş Bildir
Haberler
Aydın’da İlginç Olay: Gelin Erkek Çıktı

etiket Aydın’da İlginç Olay: Gelin Erkek Çıktı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde gerçekleşen bir düğünde, gelinlik giyip düğün yapan şahsın, erkek olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salonda düğün yapıldı

Salonda düğün yapıldı

İlginç olay, Aydın Karacasu'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan C.B. isimli adam, salon tutarak yeni eşi olacak kişi ile düğün yaptı. Damadın yakınlarının katıldığı düğünde iddiaya göre damat eski eşinden resmen boşanmadığı için nikah merasimi yapılmadı.

Aileler durumu karakolda öğrendi

Aileler durumu karakolda öğrendi

İddiaya göre, düğün sonrası bir meseleden dolayı tartışıp birbirinden şikayetçi olan aile, karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü. Gelinlik giyip Karacasulu adamla evlenen şahsın kadın değil erkek olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. İddialar üzerine düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı M.K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi. C.B. ile İ. takma adıyla tanınan çiftin sosyal medyada paylaşılan düğün fotoğrafı ve videolar en çok ilgi çeken paylaşımlar arasında yer aldı.

‘Gelin’in paylaşımları

‘Gelin’in paylaşımları
İçeriğin Devamı Aşağıda

İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü. İkilinin düğünden sonra ortak kullandıkları sosyal medya hesaplarından düğün fotoğrafları ile videoları paylaştıkları görüldü. 

Bir süre önce evli olduğu kadın tarafından terk edildiği öğrenilen C.B.’nin ilginç düğünü Karacasu ve Aydın’da günün konusu haline gelirken, C.B. ile resmi nikahlı karısının birbirlerine karşılıklı olarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

Aydın'daki düğünden görüntüler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
35
22
11
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amon Ra

Ülkede LGBT evliliği yasak diyenin ağzına fırıncı küreğiyle vurmak lazım. Birazcık makyajla hocaya dini nikah kıydırıp bir de düğün yaptın mı al sana LGBT ev... Devamını Gör

Haberi iyi okuyun arkadaşlar. Beraber kaçmışlar. Anlayacağınız eşiyle boşanma aşamasında olan adam gizli eşcinselmiş, düğünü yapıp havalarını atıp prrrrr kaç... Devamını Gör

bjk81

Bu tam eşcinsel olmuyor sanırım buna ne diyor tam bilmiyorum bilen biri açıklasın 😂

Beatrize Vaksman

Evlenen adam dert etmiyorsa, ki muhtemelen biliyor, bize ne. Mutluluklar dilerim.