Görüş Bildir
Haberler
Auran Geleceğin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Auran Geleceğin Hakkında Ne Söylüyor?

Nsycl
11.09.2017 - 00:30

Bakalım enerjin bu aralar hangi renk?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek teste başla!

2. Hangi rengi kendine daha yakın buldun?

3. Tek kelimeyle şu an ihtiyacın olan, arzuladığın şeyi tanımlamanı istesek?

3. Tek kelimeyle şu an ihtiyacın olan, arzuladığın şeyi tanımlamanı istesek?

4. Şu an biriyle birlikte misin?

5. En ilgini çeken parça hangisi oldu bu resimde?

5. En ilgini çeken parça hangisi oldu bu resimde?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini spiritüel/dindar biri olarak tanımlayabilir misin?

7. Sende en saygı uyandıran şıkkı işaretleyerek testi sonlandırmanı istiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Değişim çıktı!

Değişim çıktı!

Beyaz genellikle yeniliği ve saflığı işaret eder. Ruhani tarafı yüksek insanlarda daha fazla etkili olduğu söylenir. Hayatta başka bir şansı daha elde etmek üzeresin. Belki bir kaç hatan oldu, ya da pişmanlıklar yaşadın. Ama evren değişime hazır olduğunu gördü ve artık şans senin yanında olacak!

Başarı çıktı!

Başarı çıktı!

Sen çevrendekilere şifa gibi gelen bir karaktersin. İletişim becerilerin yüksek. Kendini insanlara anlatabildiğin sürece mutlu oluyorsun. Bunu sanatçı olarak da yapabilirsin, bir satış elemanı olarak da. Önemli olan iletişiminle insanlara iyi gelmek. Ayrıca işine dört elle yapışan, sıkı ve çalışkan bir yapın var. Çabaların sonuçlanacak, böyle cesur ve inatçı olmaya devam ettiğin sürece tünelin sonu aydınlık!

Takdir çıktı!

Takdir çıktı!

Son derece oturaklı, tecrübeli ve sezgisel yönü güçlü bir tarafın var. Gözlem yapmak, az konuşup çok düşünmek sana göre hareketler. Dürüst ve cömert ruhun seni her zaman yeni imkanlara sürüklüyor. Verdiğin cevaplara göre bu yönlerini görecek ve seni istediğin noktalara çıkaracak yeni imkanlar sunacak. Beklediğin saygı ve takdiri kazanmaya devam edeceksin!

Aşk çıktı!

Aşk çıktı!

Kendine dönük, kendini dünya ile bir tutan ve her koşulda mutlu olmayı, hayattı kalmayı bilen yapın seni her zaman iyi bir savaşçı yaptı! Tutkulu, enerji dolu tavrın bu aralar daha çok ortada. Pembe sanat, şehvet, tutku gibi anlamlar taşır. İşte bu yüzden sana yakın zamanda bir aşk görüyoruz demekten mutluluk duyarız!

Deneyim çıktı!

Deneyim çıktı!

Sağlığın, sıhhatin yerinde gibi duruyor. Ki bu başa gelebilecek en güzel şeylerden biri. Aurandaki turuncu renk senin aktif, enerjik ve her an bir şeyler yaşama ve deneyimleme potansiyelinin çok yüksek olduğunu gösteriyor. Bu tecrübe iş de olabilir, doğrudan seninle ilgili de olabilir. Ortada somut bir şey de olabilir, her şey kafanın içinde de olabilir. Ama deneyimin sana katacakları çok büyük, orası net.

İlham çıktı!

İlham çıktı!

Maneviyattan, ruhanilikten büyük bir enerji alıyorsun sen. Eğlenceli bir ruhun var, düşüncelerin ve duygularını dengede tutmakta başarılısın. Bazen bu dengeler şaşsa da genelde bunların sonucunda ortaya bir iş, bir proje için ilham ve enerji ortaya çıkar. Seninki de öyle duruyor. Bakalım önümüzdeki süreçte ortaya neler koyacaksın?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1343
500
153
149
70
53
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Özgüner

Takdir çıktı! Takdir çıktı! Son derece oturaklı, tecrübeli ve sezgisel yönü güçlü bir tarafın var. Gözlem yapmak, az konuşup çok düşünmek sana göre harek... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İlham çıktı! Maneviyattan, ruhanilikten büyük bir enerji alıyorsun sen. Eğlenceli bir ruhun var, düşüncelerin ve duygularını dengede tutmakta başarılısın. B... Devamını Gör