Görüş Bildir
Haberler
Atiker Konyaspor siftah peşinde

Atiker Konyaspor siftah peşinde

Atiker Konyaspor siftah peşinde

Atiker Konyaspor, bir günlük izin sonrasında Braga ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hora ve Vukovic’in durumu netleşti. Zorlu maçın biletleri ise satışa çıktı. Biletler en düşük 60, en yüksek 165 TL.

Uefa Avrupa Ligi H Grubu 3.hafta maçında 20 Ekim Perşembe günü SC Braga'yı konuk edecek Atiker Konyaspor bir günlük izin sonrasında yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular top kapma ve pas çalışmasının ardından minyatür kalelerde oynanan oyun ile antrenmanı tamamladı. Ioan Hora ve Jagos Vukovic'in de takımla birlikte çalıştığı antrenmanın toplu olan bölümüne katılmayan Ömer Ali Şahiner ayrı olarak çalıştı.

 

Atiker Konyaspor'da sakatlığı bir türlü düzelmeyen Ioan Hora'nın durumu belli oldu. Hora'nın önemli bir durumunun olmadığı ve birkaç hafta içinde sahalara döneceği açıklandı.  Yeşil-beyazlı ekibin kulüp doktoru Bilen Kürklü yaptığı açıklamada, 'Daha önce bir kas yırtığı oluştu arka adalesinde. Onu tedavi ettik ancak teknik heyet ve biz yeterince kondisyon durumunun iyi olmadığını gördük. Sezon başı kampına katılmamıştı. Kalıcı sakatlığı yok. Sakatlığının nüksetmemesi açısından koruyoruz. Kendisine özel bir program yaptık. Takımdan ayrı çalışmasını sürdürüyor. 1-2 hafta içerisinde takımla beraber çalışmalara başlayacak' dedi. 

 

Kürklü, milli takımdan sakat dönen ve Başakşehir maçında forma giyemeyen Jagos Vukovic'in büyük olasılıkla Braga maçına yetişeceğini sözlerine ekledi. Öte yandan Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3.haftasında SC Braga ile 20 Ekim Perşembe günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Atiker Konyaspor - Braga maçının bile fiyatları şu şekilde: Batı Alt Tribün: 165 TL. Batı Üst Tribün: 80 TL. Doğu Alt Tribün: 60 TL. Doğu Üst Tribün: 60 TL. Konya Çimento Güney Alt/Üst Tribün: 60 TL. Kule Site Kuzey Alt/Üst Tribün: 60 TL. Misafir Takım Tribünü: 65 TL.

Kaynak: https://www.haberver.co/spor/atiker-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın