Görüş Bildir
Haberler
Ataşehir Belediye Başkanı Kimdir? Battal İlgezdi Hakkında Merak Edilenler

Ataşehir Belediye Başkanı Kimdir? Battal İlgezdi Hakkında Merak Edilenler

Vatandaşlar tarafından Ataşehir Belediye başkanının kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından Battal İlgezdi kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt aranıyor. İşte Battal İlgezdi hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ataşehir Belediye Başkanı Kim?

Ataşehir Belediye Başkanı Kim?

Ataşehir Belediye Başkanlığı görevini Battal İlgezdi sürdürmektedir.

Battal İlgezdi Kimdir?

Battal İlgezdi Kimdir?

Battal İlgezdi, ilkokulu Malatya'da okumuştur. Daha sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınmış ve ortaöğrenimini burada tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Aile şirketlerinde görev alarak ticaret hayatına atılmıştır.

Battal İlgezdi Kariyeri

Battal İlgezdi Kariyeri

Battal İlgezdi öğrencilik yıllarında katıldığı siyaset yaşamını, 1984 yılında SODEP'de sürdürmeye başlamıştır. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılmış ve yedi yıl İstanbul Ümraniye İlçe Başkanlığı görevini sürdürmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul İl Sekreterliği görevlerinde aktif siyaset yapmış ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunda da görev almıştır.

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak katılan Battal İlgezdi, seçimi kazanarak yeni ilçe olan Ataşehir'in kurucu belediye başkanı olmuştur.

Ardından 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerini de kazanan Battal İlgezdi, üç dönemdir Ataşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın