Görüş Bildir
Haberler
Asus Zenfone 6 İnceleme ve Özellikleri

Asus Zenfone 6 İnceleme ve Özellikleri

Benefitdo .com
18.08.2014 - 18:10 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 20:30

Asus Zenfone 6 İnceleme Ve Özellikleri

Asus Zenfone 6 İnceleme ve Özellikleri

Elimiz de piyasayı sarsan Asus Zenfone 6 mevcut. Telefonun kutusuyla, rengi aynı olarak geliyor. Asus Zenfone 6, 6 inç olduğu için aslında bir nevi küçük tablet de diyebiliriz. Kutusunu açtığımız da çıkması gerekenler çıkıyor, öyle kılıf mılıf, ekran koruyucu film vermiyorlar.

16,5 x 8.5 x 9.9mm ölçülere sahip. İlk olarak telefon çıktığın da ön yargılı olarak yaklaşmıştım. Çünkü 800 TL’ye telefon çıkaracak Asus, zaten biliyoruz Asus’un ne kadar iyi olduğunu fakat insandan dolayı bir çekiniyor, derken karşımıza çıkan telefon çok iyi fiyatına bakarsak. Tek handikabı için de INTEL işlemci olması diyebiliriz. Türkiye’de 1.6 ghz gelen işlemci yurt dışın da 2.0 ghz olarak geliyor tek handikabı budur başka bir kötü bir yönünü görmedim açıkçası.

Telefonu test ettiğimizde, oyun oynadığımız da diğer telefonlardan farklı olarak şunu fark ettik. Telefon ısınmıyor bir türlü. Antutu yaptık, Asphalt 8 oynadık uzun bir süre yine de telefon ısınmadı. INTEL işlemcinin farkı olduğunu söyleyebiliriz burada. 196 gr bir ağırlığı var, 6 inç olunca gayet normal. 13 megapixel arka kemarası var, selfie kamerası 2 megapixel fakat lenslerden dolayı açıkçası gayet iyi çekiyor.

2 Çekirdek, 2GB ram ile geliyor, 720p ekran mevcut, Gorilla Glass 3 ile ekranı koruyorlar. Ekranı mükemmel değil fakat gayet güzel. Home tuşu, geri tuşu ekranın dışında tutulmuş ve kötü yanı, onların ışıkları yok. Gece kullanım modun da baya zorlanıyorsunuz.

Kapak açılabiliyor, Sim1 ve Sim2 girişleri var. 64gb MicroSD desteği sağlıyor. Grafik işlemcisi biraz eski ama idare eder. En beğendiğim olaylardan biri, Asus’un kendi yaptığı arayüzüdür. Ulaşmamız gereken uygulamaların hepsine tek bir noktadan ulaşabiliyoruz. Android 4.3 ile geliyor fakat, ASUS yetkileri güncelleme geleceğini söyledi.

Kaynak: http://www.benefitdo.com/asus-zenfone...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın